Marzenia11 pisze:Wszystkim pomagającym, podpowiadającym, podczytującym, kibicującym, wspierającym finansowo i duchowo wraz z całym stadem kotów, moich kotów tylko mieszkających w róznych miejscach: u mnie w domu, w pustym mieszkaniu, w piwnicy mojego bloku, w piwniczce bloku obok itd. życzę dobrych Świąt, aby przyniosły to, czego akurat najbardziej teraz potrzebujecie.![]()
![]()
Szczególne podziękowania dla asia2 - nigdy mnie nie opuszcza w kociej potrzebie, MAU - za pomoc, przeogromną w opiece nad kociakami, ewan - za znalezienie domu dla Nesci, mamaGiny, Iwonami i osób robiących zakupy na bazarkach - za wsparcie finansowe moich kotów.
Bo na drodze w niedzielną noc stanęła znówu maleńka, czarna, bardzo chora kicia...
Wczoraj zamiast szykowac się do wyjazdu biegałyśmy z asia2 na łapanki, do wetki... Jeden cud się zdarzył - kicia ma domowy dt, teraz potrzebny kolejny jakim będzie jej zycie...
myślę, że Marzenka się nie obrazi jeśli napiszę , że malutka ma się coraz lepiej i mimo totalnego wychudzenia i odwodnienia wraca do nas