Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .12

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 19, 2013 5:23 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .12

Marlon, dobrze, że udało się odzyskać kota. Mam nadzieję, że "pan Łukasz" jest na czarnych listach pod tytułem "temu panu nie wolno oddawać zwierząt". Prymityw.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt kwi 19, 2013 15:58 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

Póki co różnica głosów do nadrobienia.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Pt kwi 19, 2013 18:59 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

Prosimy o głosy!!!!!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt kwi 19, 2013 19:18 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

http://tablica.pl/oferta/koty-do-przyga ... d;r:5;s:45

http://tablica.pl/oferta/male-koty-do-p ... d;r:5;s:45

ktoś z Wrzeszcza ma namnażalnię kociaków - 3 z września zeszłego roku i 2 mioty teraz z marca i kwietnia - razem 10 kociaków do oddania . Czy ma ktoś jakieś steryliki z miasta we wrzeszczu, aby zaproponować ludziom :?:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pt kwi 19, 2013 19:44 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

mgj pisze:Póki co różnica głosów do nadrobienia.

Niestety przewaga kontrkandydata rośnie (-40 głosów)
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Pt kwi 19, 2013 22:55 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

może ktoś jeszcze zagłosuje na pkdt? Prosimy!
Sierpień 2020! Bazarek z dobrymi kosmetykami dla kota z TRIADITIS: viewtopic.php?f=27&t=198359&p=12306398#p12306398

variovorax

Od: Nie cze 24, 2012 12:41

Post » Sob kwi 20, 2013 5:29 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

Zagłosowałam.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob kwi 20, 2013 6:29 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

I ja zagłosowałam.
Wieczorem zwerbuje mame i Tż-eta.

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Sob kwi 20, 2013 8:12 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

Mój mąż zagłosuje wieczorem.

Niech ktoś kilka razy dziennie udostępnia wydarzenie na FB. Najlepiej z komentarzem. To działa.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob kwi 20, 2013 8:43 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .12

swojego kotka uważam za swoje kochane dziecko.
Chcieliśmy niedawno (i wciąż chcemy) zaadoptować drugiego kotka, najlepiej kocicę. Zwróciłem się z tym do was już jakiś czas temu, ale no niestety Pani która kotka w domu trzyma 'nie ma czasu' na spotkanie się ze mną, co więcej wyszukuje jakieś bezsensowne problemy. Zapraszam do siebie do domu, zapraszam abyście zobaczyli jak kot może być szczęśliwy

BARDZO PROSZĘ O WIADOMOŚĆ PRYWATNĄ Z INFORMACJĄ OD KOGO CHCIELI PAŃSTWO KOTA![/quote]

To chodzi pewnie o mnie
Panstwo adoptowali ode mnie kota DROPSA,jednego z 9 kociaków zabranych z dachu z kk
Od pierwszego dnia kociaki jadły samodzielnie,zostały odrobaczone,wyleczone i potem zaszczepione
część z nich przebywało u funan i miały tam super opieke(karmę,leki,szczepienie)
Dropsik został wyadoptowany już zaszczepiony i całkowicie samodzielny
Dom adopcyjny zobowiązał się do karmienia kota dobrą karmą,kontynuacji leczenia oczu(po kk),i nie był parterem
Po jakimś czasie wyraził chęć adopcji kotki Klodi(całej białej,po sterylce,ok rocznej,zabranej z ulicy na DM)
Umówiłam się z Panstwem na wizytę przedadopcyjną,jednak w związku ze sterylizacjami,które zajmują mi dziennnie od 10 do 13 godzin oraz sytuacją zaistniałą w lisiarni nie znalazłam czasu ani sił aby tam pojechać,o czym powiadomiłam DOM
Poza tym Pani przesłała mi adres DS Dropsa i okazało się,że teraz DOM jest parterem a Klodi jest kotką,która na parterze z niezabezpieczonym oknem niestety nie może zamieszkać z oczywistych dla nas powodów(DOM jest w centrum miasta przy ruchliwej ulicy)
Zaproponowałam Pani kota Mikołaja pingwinka,który nie pamięta dworu i jest duża szansa ze nie nawieje.Niestety pingwinek nie może być,chociaż kocha innne koty a to był główny warunek

Do abwc
Jeden z kotków z dachu faktycznie umarł u mnie w domu,mimo ze był zaszczepiony.Nie jestem pewna czy nie umarłby gdyby szybciej znalazł dom.Skąd ta pewność u Pan,że tak by było???Jakie ma Pan podstawy,aby tak pisać?
Dbam o koty najlepiej jak umiem.Leczę je i mimo,że mam ich zawsze b dużo karmie je najlepszymi karmami,bo wiem jakie to ważne
Twierdzenie,że kot woli gorsze gatunkowo karmy,to tak jakby Pan twierdził i godził się, aby Panstwa dziecko jadło same czipsy popijając je Colą.Mimo,że dzieci by tak wolały jeść, myślę ze zdrowy na umyśle rodzic nigdy by na to nie pozwolił
Zobowiązaliście się Panstwo do żywienia kota wg naszych zaleceń.Czy mam uważać,że Państwo mnie okłamali?
To jest jakaś paranoja...
to ze nie mogłam przyjechać,bo zajmuje się kotami,które nikogo nie obchodzą,jest b złe ale to że ktoś zobowiązuje się do czegoś w mowie i pismie a potem ma to gdzies jest oki
I to jest własnie przykład na to jak nalezy być czujnym przy adopcji bo ludzie naopowiadają Ci co tylko chcesz usłyszeć,zrobia wszystko,aby dostać kota a potemi tak zrobią jak będa chcieli
Nikomu nie można zaufać
Proszę o wizytę poadopcyjną u Dropsa i wysłanie mi na forum proponowanych terminów wizyty
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Sob kwi 20, 2013 9:02 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .12

aga marczak pisze:(...) okazało się,że teraz DOM jest parterem a Klodi jest kotką,która na parterze z niezabezpieczonym oknem niestety nie może zamieszkać z oczywistych dla nas powodów(DOM jest w centrum miasta przy ruchliwej ulicy)
Zaproponowałam Pani kota Mikołaja pingwinka,który nie pamięta dworu i jest duża szansa ze nie nawieje.Niestety pingwinek nie może być,chociaż kocha innne koty a to był główny warunek (...)

Przyznam się, ze zupełnie nie rozumiem tej części 8O

Dom na parterze, w centrum miasta i ruchliwej ulicy, z niezabezpieczonym oknem, a kto chce tam oddać kota? 8O

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob kwi 20, 2013 11:08 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

No o to chodzi,że już nikt :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Sob kwi 20, 2013 12:50 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

Nie potrafię robić ładnych bannerków ( nie umiem zmieniać rozmiaru zdjęć ), ale podrzucam taki "tymczasowy", bo nie macie wcale.

Jak dacie zdjęcie w odpowiednim rozmiarze, mogę pokombinować, jednak radziłabym zwrócić się z prośbą do Amyszki. Ona robi bannerki z prawdziwego zdarzenia.
Bannerki są ważne, bo przypominają ludziom o głosowaniu.

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16492&sid=c840113d48a0c8aab96f4eff2afaccd6][img]http://images50.fotosik.pl/1928/5bc6a4bce1ffa303mc.jpg[/img][/url]

Obrazek
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob kwi 20, 2013 19:47 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

Już jest 305 glosów.
Jak głosowała moja mama -godzine temu to było 280. więc ciagle rosnie , super:D

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Sob kwi 20, 2013 20:39 Re: PKDT - KrakVet -Prosimy, pomóż kotom wygrać karmę!

zagłosowałam na krakvet :) udostępnię na fb, może ktoś też odda, bo brakuje do pierwszego miejsca...
Obrazek
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
- Albert Schweitzer

inusia00111

Od: Wto kwi 17, 2012 11:20

[poprzednia][następna]