psiama pisze:Nie dały Ci zginąć, koty cudne
Bo to dobre koty są, tylko czasem głupiutkie
Moderator: Estraven
psiama pisze:Nie dały Ci zginąć, koty cudne
AniHili pisze:psiama pisze:Nie dały Ci zginąć, koty cudne
Bo to dobre koty są, tylko czasem głupiutkieNo ale każda motywacja dobra, żeby wreszcie wypełznąć z pościeli.
Asia_Siunia pisze:AniHili pisze:psiama pisze:Nie dały Ci zginąć, koty cudne
Bo to dobre koty są, tylko czasem głupiutkieNo ale każda motywacja dobra, żeby wreszcie wypełznąć z pościeli.
... czy ty masz MOJE koty
![]()

Dzyśka pisze:Zara, zara, uno piccolo momento - koleżanka Maupa napisała, że na razie jeszcze oficjalnie akcesu nie zgłasza, ino przycupnąć pragnie i popaczeć jak się w naturalnym swym środowisku wiedźmy zachowują, a dopiero później postanowić, czy chce za takową być uznawana. To gdzie Wy takie z przyklepywaniem wyrywne
bo kuchnię maluję. Zawsze jak wracam po tych kilku miechach roboty, to moje mieszkanie wydaje mi się norą, grrr. Kuchnia będzie w kolorze wapienia pińczowskiego z lekka spatynowanego (w paski), bo mi takie próbki farb zostały po robocie w Kaliszu;] Jakieś zyski z tej konserwy są. Jak się dostaje za robotę "dobra rzeczowe" zamiast kasy to się to deputat nazywa? Całkiem porządny ten deputat - farbki krzemianowe renomowanej firmy. No ale gdyby kuchnia była normalna, a nie typu dziupla, to by próbek nie wystarczyło