Pakt Czarownic XXXIII

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 12, 2012 12:36 Re: Pakt Czarownic XXXIII

psiama pisze:Nie dały Ci zginąć, koty cudne :1luvu:

Bo to dobre koty są, tylko czasem głupiutkie :) No ale każda motywacja dobra, żeby wreszcie wypełznąć z pościeli.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon lis 12, 2012 19:08 Re: Pakt Czarownic XXXIII

AniHili pisze:

Bo to dobre koty są, tylko czasem głupiutkie :) No ale każda motywacja dobra, żeby wreszcie wypełznąć z pościeli.

8O ... czy ty masz MOJE koty :?:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon lis 12, 2012 19:42 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Asia_Siunia pisze:
AniHili pisze:

8O ... czy ty masz MOJE koty :?:

Swoje mam, własne, pod osobistą kołdrą wygrzane :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lis 13, 2012 15:09 Re: Pakt Czarownic XXXIII

No i wróciłam na zimę do domu. Strasznie mała ta moja kawalerka po pół roku mieszkania w normalnych mieszkaniach dwupokojowych. Mam silną potrzebę zmiany metrażu, tylko, kurde, środków brak. No nic, nie po to się przecież pracuje, żeby mieć kasę na takie fanaberie ;)
Koty mi zdziczały 8O I coś im się poprzestawiało w łebkach. Wybredna do tej pory Aza rzuca się na jedzenie, jakby jej nie karmili, nawet Grubasowi wyjada z miski. Grubas schudł - już sobie sama tyłek może umyć, za to ma apetyt na kable. Załatwiła kable od trzech myszek i klawiatury. Dobrze, że grubsze kable jej nie smakują. Mam nadzieję, że przy mnie trochę się uspokoją. Biedne kociaste, już nigdy im nie zafunduję takiego stresu. Jak się trochę ogarnę, zacznę ogłaszać te zasiedziałe tymczasy.

A tak z innej mańki: jakieś głosowanie to będzie w tym miesiącu? ;)
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Wto lis 13, 2012 18:37 Re: Pakt Czarownic XXXIII

strasznie ciężko tu do Was trafić, wiecie? :lol: prośba i porada zarazem - kiedy przeklejacie bannerki i obrazki do nowego tematu, bezwzględnie trzeba uaktualnić linki, żeby podpisy odnosiły do nowego topicu, nie do starego. niektóre z Was mają w podpisach nawet te do tematów z listopada 2011 :P

a tak się przyszłam przywitać i popatrzeć, bo chyba będę się kręcić wokół dołączenia do paktu. muszę się tylko zdecydować, czy zostać przy adopcji kawałka Merlina, czy od razu wziąć własnego czarnucha :kotek:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Wto lis 13, 2012 22:18 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Weź od razu dwa;)

No i witaj. To już deklaracja przystąpienia do Paktu, czy tak tylko badasz teren? ;)
ObrazekObrazek

Hikiko

Post » Wto lis 13, 2012 22:20 Re: Pakt Czarownic XXXIII

na razie przycupnę, popaczam, jak to w praktyce wygląda. a dwa koty (czyli trzy w sumie) odpadają ze względu na dwunożnego domownika - o jedno futro walczyłam kilka miesięcy, co dopiero o kolejne. ale wywalczyłam :mrgreen:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Wto lis 13, 2012 22:56 Re: Pakt Czarownic XXXIII

WITANKO :piwa:

Nieaktualny banerek to mea culpa :oops:

Miał żem siem tem zająć ale sezon z moim czarnulkiem i haciendą trochę mnie rozproszył :roll:

Rozgoszczaj się Kochana i rozpaczaj 8)

My - witamy :piwa: :kotek: :piwa: :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lis 14, 2012 12:45 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Witamy serdecznie Maupę (no nie sądziłam, że to kiedyś napiszę :mrgreen: ) :ok:
Zapoznaj się z zasadami działalności, czekaj na przyklep którejś z naczelnych i witaj wśród wrednych :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro lis 14, 2012 13:25 Re: Pakt Czarownic XXXIII

NACZELNAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Przychilić należy :idea:

A ja najstarsza, to mogiem...?

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro lis 14, 2012 15:54 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Zara, zara, uno piccolo momento - koleżanka Maupa napisała, że na razie jeszcze oficjalnie akcesu nie zgłasza, ino przycupnąć pragnie i popaczeć jak się w naturalnym swym środowisku wiedźmy zachowują, a dopiero później postanowić, czy chce za takową być uznawana. To gdzie Wy takie z przyklepywaniem wyrywne 8O

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro lis 14, 2012 16:04 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Dzyśka pisze:Zara, zara, uno piccolo momento - koleżanka Maupa napisała, że na razie jeszcze oficjalnie akcesu nie zgłasza, ino przycupnąć pragnie i popaczeć jak się w naturalnym swym środowisku wiedźmy zachowują, a dopiero później postanowić, czy chce za takową być uznawana. To gdzie Wy takie z przyklepywaniem wyrywne 8O

o, o, o - tak dokładnie - słuchać Dzyśki, bo mądrze prawi. ale nic to. uznam za komplement, że tak chętnie dajecie mi spiczasty kapelusz i kawałek Merlina :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Śro lis 14, 2012 16:10 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Dzis po pracy wet z maluchem... Jego katar osiągnął szczyty.
Uprasza się o kciuki za trafna diagnoże i żeby nas wetka za bardzo nie wykasowała... :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lis 14, 2012 16:37 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Się robi już ...

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro lis 14, 2012 16:45 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Kciukam za zasmarkańca z doskoku :ok: bo kuchnię maluję. Zawsze jak wracam po tych kilku miechach roboty, to moje mieszkanie wydaje mi się norą, grrr. Kuchnia będzie w kolorze wapienia pińczowskiego z lekka spatynowanego (w paski), bo mi takie próbki farb zostały po robocie w Kaliszu;] Jakieś zyski z tej konserwy są. Jak się dostaje za robotę "dobra rzeczowe" zamiast kasy to się to deputat nazywa? Całkiem porządny ten deputat - farbki krzemianowe renomowanej firmy. No ale gdyby kuchnia była normalna, a nie typu dziupla, to by próbek nie wystarczyło :roll: Jakieś plusy małego mieszkania są jednak.
ObrazekObrazek

Hikiko

[poprzednia][następna]