Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 11, 2013 18:25 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

to teraz jeszcze czekamy na foty z wczasów u Was :mrgreen:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro wrz 11, 2013 18:57 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Nie zaglądałam,a u M_o takie wieści :D
U nas zawsze stoi suche,to i maluchy nie były nachalne.Za to wydawało mi się ,że Szczawinka zbójowała bez opamiętania ,piła z umywalki,a tu taka odmiana :strach:Jerzynek(bo po Janowiczu) lubi się w szyję wtulić i ciamkać,Szczawka za to w godzinie duchów domaga się głasków.
Dziękujemy domkowi wczasowemu i ...cierpliwosci,18.09 wracamy!
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pt wrz 13, 2013 17:57 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

O kocięta nikt nie pyta,buuu,przydałoby się kilka domków,nawet złych...żeby opisać na"wnerwionych"a tu nic,ciiiiisza.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Sob wrz 14, 2013 16:01 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

jakie piękne brzdące
ech, tak mało domków w tym rokui :(

a mnie sie Celestynka rozłozyła
bardzo :(

Mała1

Post » Sob wrz 14, 2013 20:09 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Zaczynam przypominać kota przez duże "K" :ok:
Obrazek
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Nie wrz 15, 2013 9:44 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

...a tak wyglądałem, kiedy byłem mały :wink:

Obrazek
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Nie wrz 15, 2013 16:42 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

obie wersje śliczne :)

Mała1

Post » Wto wrz 17, 2013 16:28 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

zgłaszam zeby nie umknęło

z łapką Tymek- 297/13- na tymcz u małej od 5 09, zabieg 28 08
od 27 07 w schr
tricat 31 07
ma stare uszkodzenie łapki, jest niesprawna, do amputacji
na razie zaszczepiony, za dwa tyg trzebaby mu fundnąć zabieg i znależć tymczas
Obrazek
po amputacji 28 09- DT mała

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Akiro- 350/13- na tymczasie u kamakolo od 5 09 2013
od 30 08 w schr
tricat 31 08
niewidomy
Obrazek

Mała1

Post » Wto wrz 17, 2013 18:28 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

A moje dwa małe tymczasiki demolują mi własnie pokój :evil: One większość czasu spędzają w klatce :( , a jak już się ich puści w teren to jak tornado :roll:

Potrzebuję fotografa dobrego, bo moje zdjęcia do niczego się nie nadają, bo albo widać kawałek uciekającego kota, albo końcówkę ogona, no może jeszcze nieraz widać całego kota, ale w stanie rozmazanym :oops: Przynajmniej by im się ogłoszenia zrobiło. One potrzebują swoich domków, bo już nawet moje koty chodzą obrażone, jak im się w własnym domu przed nosem drzwi zamyka, bo małe muszą pobiegać :( A dla moich stres przy ich chorobie też nie jest wskazany :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto wrz 17, 2013 18:47 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

ja nie pomoge niestety z fotkami :(
a wiadomo, bez dobrych fotek ogłoszenia nie bardzo maja sens

Mała1

Post » Wto wrz 17, 2013 19:57 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Mała1 pisze: ja nie pomoge niestety z fotkami :(

No niestety, wiadomo każdy chce zobaczyć, bo przecież nie będzie kupował kota w worku :lol:

Tym bardziej, że moje nie mają jakiś wystrzałowych kolorów. Gacek jest biało-srebrno-bury, a Maja czarna z jaśniejszymi pręgami, które i tak pewnie i tak nie wyjdą na fotkach :|
Korciaczki się oferowały na prafesjonalną sesję, ale coś ich nie widać ostatnio na miau :(
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Śro wrz 18, 2013 8:13 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

AgaPap pisze:

No niestety, wiadomo każdy chce zobaczyć, bo przecież nie będzie kupował kota w worku :lol:

Tym bardziej, że moje nie mają jakiś wystrzałowych kolorów. Gacek jest biało-srebrno-bury, a Maja czarna z jaśniejszymi pręgami, które i tak pewnie i tak nie wyjdą na fotkach :|
Korciaczki się oferowały na prafesjonalną sesję, ale coś ich nie widać ostatnio na miau :(

Bo Korciaczki nie mają netu :mrgreen: i popsutą klawiaturę. I się uczą po nocach, do matury 8O Szalone czy pracowite? :D
Zapewne będa w sobotę, bo się będą chciały pochwalic swieżynką - nowinką.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Śro wrz 18, 2013 9:11 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kamakolo pisze:
AgaPap pisze:

Bo Korciaczki nie mają netu :mrgreen: i popsutą klawiaturę. I się uczą po nocach, do matury 8O Szalone czy pracowite? :D
Zapewne będa w sobotę, bo się będą chciały pochwalic swieżynką - nowinką.

Na pewno szalone :mrgreen:

Tylko mnie w sobotę nie będzie w schronie, Maja będzie szczepiona dopiero w tym tygodniu po raz pierwszy, a czytając jakie jest przepełnienie w schronie jednak boję się przyjechać :( Już i tak mi sen z powiek spędza, że muszę z nią do lecznicy podjechać na to szczepienie :oops: Bo zaraz mi się wydaje, że wszelkie wirusy to tylko czekają coby ją dorwać :evil: I tak mam kilka nowych siwych włosów z okresu jej choroby wcześniejszej i jak pomyślę, że gdybym wtedy nie kazała jej ratować jak miała ten neurologiczny zjazd to by jej teraz nie było z nami. A wystarczyło podać tylko kroplówkę z mikroelementami i witaminy :evil:

Korciaczki kogo przywlokłyście do domu? 8)

AgaPap

Post » Śro wrz 18, 2013 17:56 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Korciaczki kim jest tajemniczy szczęsciarz?????
ogromnie jestem ciekawa

trzymajcie kciuki za Celestynkę- nie jest dobrze :(

Mała1

[poprzednia][następna]