Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
itaka pisze:Niestety nie będziemy robić 1% na koci pazur. Jesteśmy w trakcie szukanie innej fundacji. Niedługo wszystko się wyjaśni.
fuerstathos pisze:itaka pisze:Niestety nie będziemy robić 1% na koci pazur. Jesteśmy w trakcie szukanie innej fundacji. Niedługo wszystko się wyjaśni.
myślałam, że już ustalone
itaka pisze:fuerstathos pisze:itaka pisze:Niestety nie będziemy robić 1% na koci pazur. Jesteśmy w trakcie szukanie innej fundacji. Niedługo wszystko się wyjaśni.
myślałam, że już ustalone
Ja mam informacje z grudnia, że nie możemy robić na was 1%. Nie wiem czy są jakieś nowe ustalenia.
itaka pisze:
Ja mam informacje z grudnia, że nie możemy robić na was 1%. Nie wiem czy są jakieś nowe ustalenia.
fuerstathos pisze:itaka pisze:
Trochę wytłumaczę zamieszanie: w grudniu była informacja, że zmienia się w FKP zarząd i to nowy zarząd będzie podejmował decyzje. Teraz mamy ustalone już nowe władze i władze podjęły decyzję oraz stosowne działania. A wszystko opiszą pewnie dziewczyny, jak już będzie dopięte do końca
kasia_5000 pisze:Grafik 07 - 13.01.2013
PKP
pn. - Ola
wt. -
śr. - kasia_5000
czw. -
pt. - Jarka (stały dyżur)
sob. -
ndz. - Ja_Ania_L (stały dyżur)
Składowa
pn. - Kasia P.
wt. -
śr. - kasia_5000
czw. -
pt. - kasia_5000
sob. - Hollis
ndz. -
Ktoś jeszcze chętny? Szczególnie w weekend na Składowej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1911 gości