vill - współczuję tymczaski z rujką, a skąd Ty ją w ogóle wzięłaś?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Dzyśka, a ja myślałam, że te nerwy całego Narodu to z powodu moich 2 egzaminów w dniu dzisiejszym...
najszczesliwsza pisze:Ogłaszam co następuje:
Możecie odpuścić sobie z nerwami, oblałam i to na całego.
Znaczy połowicznie na całego, bo jeden to na całego dupy dałam, a drugi, to mi brakło 1 punktu.
...i cała Polska odetchnęła, c.d. nerwów jutro od 9
Znaczy połowicznie na całego, bo jeden to na całego dupy dałam, a drugi, to mi brakło 1 punktu.
najszczesliwsza pisze:2 podejście będzie.
Nie mogę tak codzienne dupy dawać, więc pójdę i zaliczę.
Jednak mój nastrój dziś leży...
Asia_Siunia pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
Przypominam, że już 16 czerwiec a my nie mamy kandydata do głosowania![]()
![]()
![]()
![]()
Avian pisze:Byłyśmy dziś z Catherine podrzucić jej "łup weselny" w postaci karmy dla pani Marii.
Ucieszyła sie oczywiście, porozmawiałyśmy trochę.
Musze uspokoić wszystkich podczytujących - pani Maria to nie jest osoba, która będzie siedzieć i płakać czekając na pomoc. To typ osoby, którą w trudnych chwilach trzeba tylko trochę "podeprzeć", żeby podniosła sie sama i szła dalej.
To bardzo zaradna, silna i dzielna kobieta! Dokarmia koty już ponad 20 lat, jest znana we wszystkich organizacjach prozwierzęcych w Poznaniu. [b]Jest naprawdę świadomą karmicielką - sterylizuje, walczy (z sukcesami!) o otwieranie okienek piwnicznych, ratuje, karmi, koordynuje pracę kilku innych pań dokarmiających w okolicy.[/b]
Nie chciała niczego dla siebie - karma dla kotów była najwazniejsza!
Córka pani Marii rozpoczyna w przyszłym tygodniu terapię antynowotworową - trzymamy z Catherine kciuki, żeby wszystko się udało
Monikaa pisze:Moja córa w przedszkolu jest- najlepiej zorientowane w naszym życiu rodzinnym są przedszkolanki; gnida wyniesie z domu wszystko![]()
Asia_Siunia pisze:Monikaa pisze:Moja córa w przedszkolu jest- najlepiej zorientowane w naszym życiu rodzinnym są przedszkolanki; gnida wyniesie z domu wszystko![]()
Moja ostatnio się pochwaliła, że tata dostał mandat a dziadkowi babcia nie chciała kupić piwa mama powiedziała, że sąsiedzi wszystko do nas zrzynają...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 847 gości