Akima pisze:Zapodajcie wieści o maleństwach proszę.
poranny dyżur donosił że wszystkie ogonki się ruszają, że mamusia warczy i nie lubi jak się zagląda do jej dzieci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Zapodajcie wieści o maleństwach proszę.
annakreft pisze:Akima pisze:Zapodajcie wieści o maleństwach proszę.
poranny dyżur donosił że wszystkie ogonki się ruszają, że mamusia warczy i nie lubi jak się zagląda do jej dzieci
mikela pisze:annakreft pisze:Akima pisze:Zapodajcie wieści o maleństwach proszę.
Jaka ja durna, dopiero teraz do mnie dotarło, że mamy dzieci![]()
Wcześniej jakoś nie skojarzyłam z tą rozmnażalnią. Mózg mi się w papkę już tu zamienia
. Tosza, to te o których pisałaś na forum w innym wątku, tak?
Za dzieciaki, by zdrowo rosły i domki szybko znalazły się![]()
![]()
Tweety pisze:Przypominam o zebraniu, najbliższa niedziela, godz 18:00
1. Monika K.
2. katgral
3. kocuria
.
.
tweety
nie będzie annykreft ale ma przygotować prezentację odnośnie projektu dotyczącego DT i dostarczyć przed niedzielą
grzanka.ch pisze:Dziewczyny, mam pytanie - czy jest możliwość, żeby u Was w szpitaliku/kociarni przetrzymać kotkę z 4 kociakami przez trzy tygodnie w czerwcu? Jeśli tak, to na jakich warunkach?
Chodzi mi o kocią rodzinkę z tego wątku: viewtopic.php?f=13&p=8848497#p8848497
Pani jest zdesperowana, żeby się tych kociaków pozbyć. Nie wiem, co jej może przyjść do głowy, więc chciałabym je zabrać do siebie. Problem w tym, że w czerwcu wyjeżdżam na 2,5 tygodnia i nie mam pojęcia, co z nimi wtedy zrobię![]()
Gdyby ktoś mógł pomóc, przetrzymać je przez ten czas albo gdybyście miały jakieś pomysły, proszę o info.
1. Monika K.
2. katgral
3. kocuria
.
.
tweety
nie będzie annykreft ale ma przygotować prezentację odnośnie projektu dotyczącego DT i dostarczyć przed niedzielą
1. Monika K.
2. katgral
3. kocuria
4. mahob,
5. mikela (?)
6. miszelina (?)
7. Joanna (z-ca komendanta ZHP)
.
.
tweety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości