K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 08, 2012 15:33 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Akima pisze:Zapodajcie wieści o maleństwach proszę.

poranny dyżur donosił że wszystkie ogonki się ruszają, że mamusia warczy i nie lubi jak się zagląda do jej dzieci :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Wto maja 08, 2012 15:46 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Dziś mam dyżur na Drukarskiej, jak tylko wróce napisze jak mają się maluchy :)

aniania

Od: Sob cze 25, 2011 22:29

Post » Wto maja 08, 2012 19:58 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

annakreft pisze:

poranny dyżur donosił że wszystkie ogonki się ruszają, że mamusia warczy i nie lubi jak się zagląda do jej dzieci :)

Jaka ja durna, dopiero teraz do mnie dotarło, że mamy dzieci :lol: :mrgreen: Wcześniej jakoś nie skojarzyłam z tą rozmnażalnią. Mózg mi się w papkę już tu zamienia :oops: . Tosza, to te o których pisałaś na forum w innym wątku, tak?

Za dzieciaki, by zdrowo rosły i domki szybko znalazły się :ok: :ok: :ok:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Śro maja 09, 2012 7:57 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Przypominam o zebraniu, najbliższa niedziela, godz 18:00

1. Monika K.
2. katgral
3. kocuria
.
.
tweety

nie będzie annykreft ale ma przygotować prezentację odnośnie projektu dotyczącego DT i dostarczyć przed niedzielą

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro maja 09, 2012 8:18 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mikela pisze:
annakreft pisze:

Jaka ja durna, dopiero teraz do mnie dotarło, że mamy dzieci :lol: :mrgreen: Wcześniej jakoś nie skojarzyłam z tą rozmnażalnią. Mózg mi się w papkę już tu zamienia :oops: . Tosza, to te o których pisałaś na forum w innym wątku, tak?

Za dzieciaki, by zdrowo rosły i domki szybko znalazły się :ok: :ok: :ok:

Ależ skąd, moje sa u mojej sąsiadki, te są wasza prywatne :D

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro maja 09, 2012 8:24 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:Przypominam o zebraniu, najbliższa niedziela, godz 18:00

1. Monika K.
2. katgral
3. kocuria
.
.
tweety

nie będzie annykreft ale ma przygotować prezentację odnośnie projektu dotyczącego DT i dostarczyć przed niedzielą

postaram się przyjść, ale nie wiem, czy wyrobię, bo będę w Krk dopiero koło 16. Wszystko zależy od tego ile na wejściu spadnie na moją biedną głowę :wink: . Sąsiadka, którą się opiekuję złamała rękę, więc spodziewam się najgorszego :strach:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Śro maja 09, 2012 8:46 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Dziewczyny, mam pytanie - czy jest możliwość, żeby u Was w szpitaliku/kociarni przetrzymać kotkę z 4 kociakami przez trzy tygodnie w czerwcu? Jeśli tak, to na jakich warunkach?

Chodzi mi o kocią rodzinkę z tego wątku: viewtopic.php?f=13&p=8848497#p8848497
Pani jest zdesperowana, żeby się tych kociaków pozbyć. Nie wiem, co jej może przyjść do głowy, więc chciałabym je zabrać do siebie. Problem w tym, że w czerwcu wyjeżdżam na 2,5 tygodnia i nie mam pojęcia, co z nimi wtedy zrobię :(

Gdyby ktoś mógł pomóc, przetrzymać je przez ten czas albo gdybyście miały jakieś pomysły, proszę o info.

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Śro maja 09, 2012 9:18 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

grzanka.ch pisze:Dziewczyny, mam pytanie - czy jest możliwość, żeby u Was w szpitaliku/kociarni przetrzymać kotkę z 4 kociakami przez trzy tygodnie w czerwcu? Jeśli tak, to na jakich warunkach?

Chodzi mi o kocią rodzinkę z tego wątku: viewtopic.php?f=13&p=8848497#p8848497
Pani jest zdesperowana, żeby się tych kociaków pozbyć. Nie wiem, co jej może przyjść do głowy, więc chciałabym je zabrać do siebie. Problem w tym, że w czerwcu wyjeżdżam na 2,5 tygodnia i nie mam pojęcia, co z nimi wtedy zrobię :(

Gdyby ktoś mógł pomóc, przetrzymać je przez ten czas albo gdybyście miały jakieś pomysły, proszę o info.

pewnie się zmieści, warunki zależne od tego na ile kociaki będą samodzielne, bo jak matka będzie karmić, to za nie oczywiście nie liczymy za pobyt, jedna klatka, te same rękawiczki i kuweta

Tweety

Post » Śro maja 09, 2012 9:25 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Dzięki :)
Kociaki będą wtedy miały 3 tygodnie, więc jeszcze będą musiały być z mamą w jednej klatce. Napiszę pw :)

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Śro maja 09, 2012 9:29 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

dobra wiadomość - Julka "zaskoczyła" z jedzeniem :) wczoraj pani doktor trochę dokarmiła na siłę ale dzisiaj w nocy zjadła sama trochę mokrego i po spacerku porannym też sama jadła :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Śro maja 09, 2012 9:37 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

1. Monika K.
2. katgral
3. kocuria
.
.
tweety

Ja będę tak czy inaczej bo mam dyżur :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro maja 09, 2012 9:58 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Ja sie postaram być, o ile praca pozwoli :twisted:

Bedzie tez Ania Sz.
Wyslalam informacje takze do Basi, Moniki W, nowej wolontariuszki Asi N i pani Magdy L.
Ostatnio edytowano Śro maja 09, 2012 11:11 przez miszelina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro maja 09, 2012 11:09 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

napiszę tutaj to co sugerowało mi kilka osób odnośnie donosicielstwa i miejsc w szpitaliku, które udostępniamy za zwrot kosztów. Od 1.01 br prowadzimy działalność odpłatną (schron w Ostródzie) co jest ujęte w znowelizowanym statucie i mamy prawo wynajmować klatki za zwrot kosztów więc tego typu donos można sobie z góry darować i poświęcić ten czas na zapolowanie na kotkę do sterylki ...

Tweety

Post » Śro maja 09, 2012 11:18 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

1. Monika K.
2. katgral
3. kocuria
4. mahob,
5. mikela (?)
6. miszelina (?)
7. Joanna (z-ca komendanta ZHP)
.
.
tweety

Tweety

Post » Śro maja 09, 2012 11:52 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Mi też raczej uda się doczłapać :D

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

[poprzednia][następna]