KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 10:53 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

A to po niemiecku?
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro sty 11, 2012 10:59 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Mruczeńka1981 pisze:Kur...wa Nokia mi nalala na nową kanapę. Takim śmierdzącym siurem... Po południu zrobimy badania, trzymajcie kciuki, żeby to nie były nery :|

Może to pęcherz? Jakieś zapalenie czy cuś

Edit: pociesze Cię bo mi Wilkcza kiedyś koło głowy nasiurała jak spałam :ryk: Miała wtedy uszy chore to nasikała do cukierniczki też, do patelni, i zrobiła Tż kupę na jego identyfikatory z pracy centralnie przed jego nosem :ryk:
Ostatnio edytowano Śro sty 11, 2012 11:03 przez JaEwka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro sty 11, 2012 11:00 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

JaEwka pisze:
Mruczeńka1981 pisze:Kur...wa Nokia mi nalala na nową kanapę. Takim śmierdzącym siurem... Po południu zrobimy badania, trzymajcie kciuki, żeby to nie były nery :|

Może to pęcherz? Jakieś zapalenie czy cuś

mam nadzieję, coś mi się jej sierść ostatnio nie podobała. Oby się wyjaśniło na plus, bo już kiedyś miałam nerkową kotkę i długo nie pożyła mimo opieki :(
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Śro sty 11, 2012 11:04 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Wilczka na razie się dobrze trzyma już 2,5 roku od wykrycia niewydolności. Ale to każdy kot inaczej reaguje na leczenie

Edit: na razie to się nie martw na zapas. Zrobicie badania to się wyjaśni. Tak jak wyżej napisałam Wilczka tak robiła jak miała uszy chore.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro sty 11, 2012 11:58 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sty 11, 2012 12:13 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Matko... ja to zawsze się obudzę z ręką w nocniku... :oops:

Dopiero teraz dotarłam na aktualny wątek KS i widzę, że sie deko pozmieniało... a ja ciągle robię przelewy po staremu.

Nie wiem, czy te pieniążki dotrą do Was jednak jakoś, jak jest jakiś problem to dajcie znać, postaram się coś jeszcze przesłać na właściwy nr konta...

Powiem Wam, że trochę się gubię w tych początkowych rozpiskach i listach, ale nie szkodzi. Wiem, że napewno z tych pieniążków korzystają kotuchy i opiekunowie, którzy naprawdę ich potrzebują, więc będę wpłacała nadal, postaram się już tam, gdzie trzeba :)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie w nowym roku wraz z moim małżonkiem (co go mam od pół roku) i dwiema kroweczkami, które teraz z nami mieszkają - Galuni i Gafy!!!

ps. muszę sobie w podpisie pozmianiac chyba, bo się moja sytuacja rodzinno - kocia zmieniła :)
"...- Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie! (...)
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś..."

A. de Saint-Exupéry
Obrazek
Helenka

Isia83

Od: Śro wrz 30, 2009 8:25

Post » Śro sty 11, 2012 12:32 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Isia83 pisze:Matko... ja to zawsze się obudzę z ręką w nocniku... :oops:

Dopiero teraz dotarłam na aktualny wątek KS i widzę, że sie deko pozmieniało... a ja ciągle robię przelewy po staremu.

Nie wiem, czy te pieniążki dotrą do Was jednak jakoś, jak jest jakiś problem to dajcie znać, postaram się coś jeszcze przesłać na właściwy nr konta...

Powiem Wam, że trochę się gubię w tych początkowych rozpiskach i listach, ale nie szkodzi. Wiem, że napewno z tych pieniążków korzystają kotuchy i opiekunowie, którzy naprawdę ich potrzebują, więc będę wpłacała nadal, postaram się już tam, gdzie trzeba :)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie w nowym roku wraz z moim małżonkiem (co go mam od pół roku) i dwiema kroweczkami, które teraz z nami mieszkają - Galuni i Gafy!!!

ps. muszę sobie w podpisie pozmianiac chyba, bo się moja sytuacja rodzinno - kocia zmieniła :)

Isia a na jakie konto przesyłałaś? Może na moje stare prywatne?
Rozliczenia z 1 strony skomplikowane, ale wyjaśnię jak coś niejasne :D
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Śro sty 11, 2012 12:59 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Jeden miesiąc (nie wiem już dokładnie, który) ostatnio mi się nie udało przelać pieniędzy, bo miałam techniczny problem z bankowością on-line ale poza tym incydentem to przesyłałam cały czas na Agnieszkę Bęben, nie wiem, czy to Ty? :)
"...- Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie! (...)
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś..."

A. de Saint-Exupéry
Obrazek
Helenka

Isia83

Od: Śro wrz 30, 2009 8:25

Post » Śro sty 11, 2012 13:45 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Tak :) To jak wpłynie styczniowa skladka, to przeleję na ks, a późniejsze wysyłaj już na właściwe, ok?
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Śro sty 11, 2012 14:25 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Oj Isia83Obrazek a stale wołam czytać 1 str :ryk:
krynia08

Post » Śro sty 11, 2012 14:49 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

No bry bry..
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Śro sty 11, 2012 14:53 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

chyba nie może zapalić zapłon Obrazek brybrybry :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro sty 11, 2012 15:01 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

krynia08 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:A to po niemiecku?

http://en.wikipedia.org/wiki/Oppeln ,,,, http://www.google.pl/search?q=oppeln&hl ... 44&bih=612

No u nas to Breslau czy jakoś tak ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]