IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 10, 2011 16:44 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:
Arabella26 pisze:Martuś (herz) co słychać u kotka u rodziców :?:

Ja też dopytuję?

narazie je ale w nocy piszczy jak starzy razem skas wracaja to czeka az "wyjma" klakiera. myslimy tez ze ona bardziej boi sie tego ze ja tez wyniosa niz teskni za nim bo mama mowi ze odkad go niema to spi znacznie czujniej niz kiedys...

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob gru 10, 2011 22:54 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Basiu, nadmieniam, że u mnie też przebywa jeden kocurek uliczny z Koszalińskiej, pisałam o nim na forum. To już dwa tygodnie a z imieniem dla niego ciągle mam kłopot jak z żadnym kotem. Parę dni temu byłam zdecydowana na Emila, ale nie napisałam o tym oficjalnie, mówiłam tylko Marcie. No i pechowo dla mnie do kociarni trafił właśnie jakiś Emil, znów jestem w lesie. Albo zostanie Dużym Emilem, albo Cezarem, albo jeszcze nie wiem kim. Emil pasował mi do Milki, do niego też pasuje to imię, jeszcze to przemyślę.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Nie gru 11, 2011 11:44 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Hej, mam prosbe- choroba mnie rozłożyła - czy ktoś mógłby za mnie podjesc na kociarnie dzisiaj na wieczorny dyzur?? postaram sie w nast tyg zrobic wiecej dyzurow.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie gru 11, 2011 12:07 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

elape, moze Mikołaj? :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie gru 11, 2011 12:37 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Elu będe jutro sdama bez młodej bo ją gorączka zcięła z nóg. pewnie koło 17, jak mój z pracy wróci zeby przejac pałeczke w opiece. moze nawet jakieś imię sie wymysli;)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Nie gru 11, 2011 13:37 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

dzwonilam do koksa :wink: ma sie swietnie chowal sie tylko przez pol dnia a teraz juz jest na swoim.pani mowi ze imie mu zostawia bo sie wszystkim podoba :lol:

herzpl

Post » Nie gru 11, 2011 13:50 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Elu - dziękuję, ależ mi wstyd że pominęła tymczasiaka u Ciebie :oops: :oops: :oops: :oops:

No oczywiście że jest pod Naszą opieką i myślę że Cezar jak najbardziej mu pasuje :wink:
Bardzo ładne imię i zaklinam się że nie rozmawiałam z Martą o Emilu, bo jakoś tak po prostu mi przyszło do głowy że czarnucha ochrzczę Emil :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie gru 11, 2011 13:51 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

hidi pisze:Hej, mam prosbe- choroba mnie rozłożyła - czy ktoś mógłby za mnie podjesc na kociarnie dzisiaj na wieczorny dyzur?? postaram sie w nast tyg zrobic wiecej dyzurow.

A może razem go zrobimy przy czymś dobrym :piwa: :wink:
MIKUŚ

Post » Nie gru 11, 2011 13:53 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:dzwonilam do koksa :wink: ma sie swietnie chowal sie tylko przez pol dnia a teraz juz jest na swoim.pani mowi ze imie mu zostawia bo sie wszystkim podoba :lol:

Dzięki Herz za pilotowanie adopcji :wink:

Słuchajcie mamy nowy nabytek. Kociczkę. Ryczę jak bóbr :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Boniu żeby tylko udało się ją uratować :cry:
MIKUŚ

Post » Nie gru 11, 2011 14:02 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Herz - przeklej proszę jej fotki z facebooka :wink:
MIKUŚ

Post » Nie gru 11, 2011 14:11 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:Herz - przeklej proszę jej fotki z facebooka :wink:

ale gdzie :?: :?: dalas jej foto na strone przeciez cos nie kumam mozesz jasniej :?:

herzpl

Post » Nie gru 11, 2011 14:34 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

zapodajcie mi linka do strony bo chcialam fotke tu dac a mam wyczyszczony komputer :(

herzpl

Post » Nie gru 11, 2011 14:58 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Ludzie, nie do wiary, miałam dziś kolejny, już czwarty telefon z pytaniem o Kolesia. Ale ma chłopak powodzenie 8O . Fakt, to był i jest wyjątkowy chłopak :ok:

elape

Post » Nie gru 11, 2011 15:01 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Z nadaniem imienia nowemu kociowi poczekam na Kasię. Musimy to załatwić komisyjnie, bo jestem zbyt niezdecydowana.
Kociarko, Mikołaj to fajne imię i na czasie, taki świąteczny kot i jakże dostojne imię dla dostojnego kota.

elape

Post » Nie gru 11, 2011 15:03 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Basiu, co to za koteczka? I co jej jest?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

elape

[poprzednia][następna]