Do d... z tym wszystkim

Basiu, jakbym mogła jakoś pomóc to pisz do mnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
becia_73 pisze:Czy jest opcja jakiegoś hotelu płatnego przy lecznicy w Olsztynie?
horacy 7 pisze:becia_73 pisze:Czy jest opcja jakiegoś hotelu płatnego przy lecznicy w Olsztynie?
Hotel w lecznicy jest przy lecznicy w Kortowie,lecz nikt mi tam kota nie wyda bo lekarz który opiekuje się schroniskiem tam pracuje.Zresztą nie wiem czy w ogóle uda mi się zabrać ją ze schroniska ,dzisiaj inaczej ze mną rozmawiano niż wczoraj.Koteczka wyszła z baraku siedzi na dworze jest pod opieką weterynarza schroniskowego,chorych kotów zaś schronisko nie wydaje.Nic więcej napisać nie mogę.Martwi mnie malutka czarna kicia Kropeczka która jest u mnie,dzisiaj nie jadła i nie bawiła się z braćmi tylko siedziała u mnie na kolanach.
![]()
![]()
becia_73 pisze:Może poszukamy kogoś kto zabrałby kotkę do weta , nawet w Szczytnie ..chociaż żeby jej dali kroplówkę .Kurde musi być jakieś wyjście...
Jeśli jest płatny hotel przy lecznicy to ja deklaruję wpłatę choć trochę kasy ,aby kotka tam została tak długo jak trzeba..Skoro ona zmatrywchwstała to nie możemy jej tak zostawić.....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, misiulka i 638 gości