"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 15, 2011 10:47 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

No pewnie, że szczęśliwy. Jakbyś sobie trawki wciągnęła, też byś była :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 15, 2011 10:53 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Gochulec pisze:Bąbel dziś urządził sobie "dzień szczęśliwego kotka". Zostawiłam nieopatrznie na stole torebkę z kocimiętką... Szykuję dziś śniadanie, a moje Kochane Kociątko wbiega rozradowane całe w drobinkach, jakby go ktoś mocno posypał przyprawą ziołową :twisted: Wtedy nagle mnie olśniło. W pokoju, na dywanie rozsypane większość kocimiętki a ten radośnie się w niej tarza 8O Zamiast szykować się do roboty, musiałam odkurzyć :evil: No, ale Kotek szczęśliwy :kotek:

i po co odkurzałaś?!, było zostawić a kocio by zrobił imprezkę dla przyjaciół :smokin: :dance: :dance2: :smokin: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw gru 15, 2011 10:54 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Tak, ten wzrok "naćpaka" mówił wszystko :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

MAR9, Ty sobie wyobrażasz jakby to wygladało po kilku godzinach niuchania? :lol: Zaczęły by po suficie chodzić :ryk:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Czw gru 15, 2011 11:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Gochulec pisze:Tak, ten wzrok "naćpaka" mówił wszystko :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

MAR9, Ty sobie wyobrażasz jakby to wygladało po kilku godzinach niuchania? :lol: Zaczęły by po suficie chodzić :ryk:

jakbyś je zaopatrzyła w tycie szmatki to by mogły przy okazji poodkurzać ściany, sufit, odeszła by Ci część sprzątania przed świętami :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw gru 15, 2011 11:28 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Fakt, Bąbel i tak wyciera wszystko, taki domowy mop, ale po suficie jeszcze nie łaził :lol:
Obrazek

Gochulec

Post » Czw gru 15, 2011 11:37 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Gochulec pisze:Fakt, Bąbel i tak wyciera wszystko, taki domowy mop, ale po suficie jeszcze nie łaził :lol:

Eeee tam, na co komu taki mop, co wszędzie kłaki zostawia :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Czw gru 15, 2011 11:42 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Gochulec pisze:Fakt, Bąbel i tak wyciera wszystko, taki domowy mop, ale po suficie jeszcze nie łaził :lol:

boś mu trawki żałowała 8O , ot i cała tajemnica :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt gru 16, 2011 12:24 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Zaznaczę sobie wąt :D
Jestem na 3 stronie i będe sobie dawkować i czytać na stres :mrgreen:

Mam dwa koty - krówki - i.... nie mam czego napisać :? Są grzeczne do obrzydliwości... :roll: , nawet na kocimiętkę żadne nie reaguje , ale wyglądają na zdrowe...fizycznie...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt gru 16, 2011 12:27 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

morelowa pisze:Zaznaczę sobie wąt :D

Mam dwa koty - krówki - i.... nie mam czego napisać :? Są grzeczne do obrzydliwości... :roll: , nawet na kocimiętkę żadne nie reaguje , ale wyglądają na zdrowe...fizycznie...

nudzisz się? chcesz się dokocić? :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt gru 16, 2011 13:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

morelowa pisze:Zaznaczę sobie wąt :D

Na to może pomóc tylko trzecia krówka :mrgreen:

Z mojego skromnego doswiadczenia wynika, że właśnie krówki są najgorsze :wink:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt gru 16, 2011 13:23 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

dobra, dobra... :twisted:
miałam plan na więcej ,ale nie mogę - ośmiolatka jedynaczka, nie zaakceptowała nowego, młodego, ograniczyła 'bywanie na mieszkaniu', warczy.. poza tym nic sie nie dzieje, ale nie mogę jej tego zrobić.
Natomiast mogę ponarzekać, że nie lażą po łóżku [na brak sikania NIE] , nie ganiają razem, czasem trochę żwirku gdzieś, nie rozwlekają jedzenia, niczego nie zniszczyły, nie strąciły, do wanny nie włażą, sikają w normie rano i wieczorem, młody się pobawi osobno kukając na Morelę, ona nawarczy jak się zbliży..... - kicha.

Właśnie poszły spać do dwóch różnych nor i tak będzie do wieczora 8O ; czasem zapominam , że mieszkają ze mną koty... dopiero byście wiedziały jak to jest :?
NIC IM NIE ROBIĘ ZŁEGO!!!! SŁOWO ! NIKT IM NIGDY NIC NIE ZROBIŁ!!
Ale, nie , nie nudzę się z innych powodów, więc poproszę, żadnych propozycji :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt gru 16, 2011 13:26 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

morelowa pisze:dobra, dobra... :twisted:
miałam plan na więcej ,ale nie mogę - ośmiolatka jedynaczka, nie zaakceptowała nowego, młodego, ograniczyła 'bywanie na mieszkaniu', warczy.. poza tym nic sie nie dzieje, ale nie mogę jej tego zrobić.
Natomiast mogę ponarzekać, że nie lażą po łóżku [na brak sikania NIE] , nie ganiają razem, czasem trochę żwirku gdzieś, nie rozwlekają jedzenia, niczego nie zniszczyły, nie strąciły, do wanny nie włażą, sikają w normie rano i wieczorem, młody się pobawi osobno kukając na Morelę, ona nawarczy jak się zbliży..... - kicha.

Właśnie poszły spać do dwóch różnych nor i tak będzie do wieczora 8O ; czasem zapominam , że mieszkają ze mną koty... dopiero byście wiedziały jak to jest :?
NIC IM NIE ROBIĘ ZŁEGO!!!! SŁOWO ! NIKT IM NIGDY NIC NIE ZROBIŁ!!
Ale, nie , nie nudzę się z innych powodów, więc poproszę, żadnych propozycji :lol:

Czyli, kocią nudą u Ciebie wieje.... :D

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt gru 16, 2011 13:29 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

jaaana pisze:Z mojego skromnego doswiadczenia wynika, że właśnie krówki są najgorsze :wink:

bo krówka to nie jest umaszczenie - to jest stan umysłu :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Pt gru 16, 2011 13:31 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

KotkaWodna pisze:
jaaana pisze:Z mojego skromnego doswiadczenia wynika, że właśnie krówki są najgorsze :wink:

bo krówka to nie jest umaszczenie - to jest stan umysłu :mrgreen:

Hmmm... no, to mi to wiele wyjaśnia... :twisted:
Obrazek

Gochulec

Post » Pt gru 16, 2011 13:39 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

mam absolutnie dość upierdliwych schorzeń moich kotów :evil:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

[poprzednia][następna]