Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 20, 2012 11:30 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

joanna3113 pisze:Miś cudny :1luvu: :ok:

I paskudny :evil:
Wczoraj leżąc już w łózku widziałam akcję: jak zwykle przed snem są obowiązkowe zabawy z Notunią piórkami w łózku. Wczoraj włączyła się też Mała biegnąć za wersalke, abym jej machała piorkiem. Gdy sobie tam siedziała Miś oczywiście wypatrzył Mikę i rzucił się jej na gardło :evil: wrzask okrutny, koty się zleciały, a Mała wyskoczyła zza wersalki jak torpeda i.... mu przywaliła lapą dwa razy po łbie że puścił Mikę i uciekł 8O Jest to o tyle zaskakujące, ze Mała i Mika toczą między sobą wojnę na spojrzenia (o domin ację) no i w życiu bym się nie spodziewała , że Mała stanie w obronie Miki. A jaka była dumna... odeszła wolnym krokiem, ogon wyprężony w górze.... :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sty 20, 2012 11:38 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Solidarność? Mika była wcześniej w domu i jest już częścią stada. :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sty 20, 2012 11:41 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

alab108 pisze:Solidarność? Mika była wcześniej w domu i jest już częścią stada. :ok:

a może to kwestia jedności płci? Wtedy osobiste porachunki zostawiamy "na chwilę" i tłuczemy wroga - kocura :D , Poza tym myślę, ze Misia trzeba lekko wychować, on naprawdę chce się bawić tylko jakoś tak po męsku to pokazuje i zaczepia... A koteczki delikatne sa przecież, c'nie? :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt sty 20, 2012 11:44 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Och Ci faceci, macho :)
Obrazek

alab108

Post » Pt sty 20, 2012 11:49 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

alab108 pisze:Och Ci faceci, macho :)

żebys wiedziała... i nic nie pomaga tłumaczenie i gadanie... :roll:

Marzenia11

Post » Pt sty 20, 2012 11:54 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Tak, tak, to gadanie nic nie daje. Co ja nagadam tym moim wariatkom, 2 suczki i 1 kotka żeby się nie goniły po domu bo sie w końcu pozabijają na zakrętach, nie mówiąc o chodnikach i dywanach :?
Obrazek

alab108

Post » Pt sty 20, 2012 12:18 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Miś biedaku z babami nie wygrasz, ale ci się trafiło, musisz byc dzielny :ok:
U mnie Mela też na początku nie umiała się bawić, bardzo chciała ale jakoś jej nie wychodziło, nawet teraz czasami jest problem.
Ostatnio edytowano Pt sty 20, 2012 17:45 przez joanna3113, łącznie edytowano 1 raz
joanna3113

Post » Pt sty 20, 2012 12:19 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

joanna3113 pisze:Miś biedaku z babami nie wygrasz, ale ci się trafiło, musisz byc dzielny :ok:

no wiesz co! Bronisz Misia :?: :evil: :evil: :evil: :D

Marzenia11

Post » Pt sty 20, 2012 12:49 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Ktoś musi bronić biedaka, wszyscy się na niego uwzieli, myslą że jak facet to można bezkarnie tłuc. :twisted: Miśiu kochany :ok:
joanna3113

Post » Sob sty 21, 2012 9:04 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Jak tam Miś, mam nadzieję że babiniec sie uspokoił? :)
joanna3113

Post » Sob sty 21, 2012 12:11 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

joanna3113 pisze:Jak tam Miś, mam nadzieję że babiniec sie uspokoił? :)

NIestety nie i nawet jest tak, że Mała w nocy podeszła do Misia śpiącego i mu przylała. Tak po prostu. Chyba wiem dlaczego tak się stało... (bo mam nadzieję, ze to jednak jednostkowa sytuacja). :roll:

Marzenia11

Post » Sob sty 21, 2012 13:38 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Misiu kochany :cry: jak on się czuje.
joanna3113

Post » Sob sty 21, 2012 13:47 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

joanna3113 pisze:Misiu kochany :cry: jak on się czuje.

Miś dobrze. Spi , bezgłosnie oddycha...
Szkoda mi stada, bo jakies generalnie poddenerwowane jest. Kupiłam malą paczuszkę ulubionych chrupek (za cenę budzącą powszechną zgrozę!) i własnie słyszę ogólne chrupanie. Może nastroje się poprawią :wink: :ok: :ok: :ok:

I jeszcze dodam, ze wczoraj odebrałam wynik Misia - nie ma nicieni w płucach. :piwa:

Marzenia11

Post » Sob sty 21, 2012 13:54 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Kolejne foty - tu w trakcie leczenia: jeszcze oddychał pyszczkiem, ale już tylko na wpół otwartym.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

A tu na torbie z fantami na bazarek dla siebie :D
Obrazek

I pierwsze spanie u mnie w nogach :piwa:
Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Sob sty 21, 2012 14:06 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Za dobre wyniki :dance: Szkoda biedaka ale najważniejsze że nic bardzo poważnego się nie stało.
Misiaczku :ok: nie dawaj się jesteś dużym pięknym kotem.
Ostatnio edytowano Nie sty 22, 2012 13:43 przez joanna3113, łącznie edytowano 1 raz
joanna3113

[poprzednia][następna]