Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Jestem i ja miłego dnia
Kociara82 pisze:lidka02 pisze:Jestem i ja miłego dnia
ciotka nie czuje jak rymuje
a zeby dzien byl mily nie trzeba wiele, wystarczy jedno spojrzenie na Eustachego i mijaja wszystkie troski, smutki, klopoty, zmartwieniaNIC nie jest wtedy wazne
Kociara82 pisze:jutro bede u tego "kota doskonalego", jutro tez mruczki beda mialy goscia ze stolicy
lidka02 pisze:Kociara82 pisze:jutro bede u tego "kota doskonalego", jutro tez mruczki beda mialy goscia ze stolicy
Więc będzie imprezawygłaszcz je ode mnie
po brzucholkach
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Kociara82 pisze:jutro bede u tego "kota doskonalego", jutro tez mruczki beda mialy goscia ze stolicy
po brzucholkach
Oj bedzie sie działo
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Kociara82 pisze:jutro bede u tego "kota doskonalego", jutro tez mruczki beda mialy goscia ze stolicy
po brzucholkach
Oj bedzie sie działo
Oby nie za dużo![]()
bo Eustaszek mi powie
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Kociara82 pisze:jutro bede u tego "kota doskonalego", jutro tez mruczki beda mialy goscia ze stolicy
po brzucholkach
Oj bedzie sie działo
Oby nie za dużo![]()
bo Eustaszek mi powie
A to papla z niego![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Kociara82 pisze:jutro bede u tego "kota doskonalego", jutro tez mruczki beda mialy goscia ze stolicy
po brzucholkach
Oj bedzie sie działo
lidka02 pisze:Właśnie więc dziewczynki pamiętajcie o chłopaku że ma na was oko i zamiastsoczek proszę
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Właśnie więc dziewczynki pamiętajcie o chłopaku że ma na was oko i zamiastsoczek proszę
Oj tak , oj tak![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 620 gości