Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dzwoniła Ewa rozmawiała z p. Moniką Miodek za chwilę będzie miał operację, w skrócie prawdopodobnie chodzi o skręt jelit czy coś takiego - musi mieć operację![]()
Tak że dziewczyny kciuki bardzo potrzebne za Miodka.
balbina38 pisze:Mara ja zamykam Smołę za oknem a Nelkę w przedsionku.Smoła nie wyjdzie bo się boi.
Mara S pisze:balbina38 pisze:Mara ja zamykam Smołę za oknem a Nelkę w przedsionku.Smoła nie wyjdzie bo się boi.
Wiem, Smoła spoko - nawet z szafy nie zejdzie bo się boi, choć dziś Mańka chciała też się tam wybraćSkąd w tym kocie tyle agresji?
jadziaII pisze:Mara S pisze:balbina38 pisze:Mara ja zamykam Smołę za oknem a Nelkę w przedsionku.Smoła nie wyjdzie bo się boi.
Wiem, Smoła spoko - nawet z szafy nie zejdzie bo się boi, choć dziś Mańka chciała też się tam wybraćSkąd w tym kocie tyle agresji?
Moim skromnym zdaniem to by trzeba juz maluchy oddzielic bo daja rade z jedzeniem, a Manke wysterylizowac jak najszybciej i niech idzie skad przyszla bo ona nie nadaje sie do adopcji ani do wspozycia z innymi kotami.
A skad ona sie wogole wziela? I kto jest odpowiedzialny za nia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 64 gości