DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 06, 2011 21:44 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Cegiełkowe przez fundację (i Kocią Skarbonkę). Dzięki Adamie za propozycję tak czy inaczej :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 07, 2011 8:08 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Każda propozycja pomocy jest bardzo cenna :D
dzięki wielkie w imieniu futrzatych i swoim :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto cze 07, 2011 8:29 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Cześć Kochani! :)
Paczuszkę wzięłam ze sobą do pracy, po robocie jadę na pocztę.

Mam nadzieję, że kociki OK :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto cze 07, 2011 8:54 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Smarti droga ok 19-20 podrzucę wszystko :) a potem do Marzeni biegusiem co to by zdążyć się jeszcze spakować :ok:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto cze 07, 2011 12:30 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Ja Ci Jus współczuję tego pakowania i pośpiechu,choć zapewne jedziesz znowu na jakąś Majajkę albo inne Jawaje...

.......................................................................Obrazek

a zobaczcie jaka fajna akcja na Rolexa :D :kotek: :1luvu:

smarti pisze:
jamkasica pisze:edit:
alareipan pisze:
"DZIESIĄTAK" NA ROLEXA

10 - Welina - DOTARŁO
10 - LANUA - DOTARŁO
3*10=30 - koty MałgosiZ bez Małgosi :twisted: DOTARŁO
2*10=20 - syn MałgosiZ bez Małgosi :P DOTARŁO
2*10=20 - Ef25
10 - Jamkasica DOTARŁO
10 - Patkazal
10 - Bulba
3*10=30 - Naline
10 - alareipan - DOTARŁO

;)

:D :D :D :D :D

najbardziej podoba mi się pozycja p.t. koty MagłgosiZ.bez Małgosi :D :ryk: :ryk: :ryk:

,,,jakie mądre i dobre kicie :D :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto cze 07, 2011 12:34 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

No Małgosia jasno napisała co jest od kogo i ewidentnie jej samej w tych rozliczeniach nie było :lol:

Smarti, a czy Ty jesteś psychicznie gotowa na przyjęcie Rolexa- być może jeszcze dziś?? :twisted: :wink: :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto cze 07, 2011 12:37 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

jamkasica pisze:No Małgosia jasno napisała co jest od kogo i ewidentnie jej samej w tych rozliczeniach nie było :lol:

Smarti, a czy Ty jesteś psychicznie gotowa na przyjęcie Rolexa- być może jeszcze dziś?? :twisted: :wink: :wink:

o kurcze ,dziś 8O 8O 8O

ja to może i jestem-ale czy Sznycel jest gotowy-w to wątpię..on potrzebuje jeszcze czasu aby bezstresowo "połaczyć się" z Promysiem Blusią i Ciumcią..

zrozumiałam że to ma być raczej czwartek...a czemu dziś?

smarti

Post » Wto cze 07, 2011 12:44 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

8O no to jak zwykle wszystko dograne :lol:
Plan od początku był taki, że nie trzymamy go w szpitaliku tylko jedzie na zdiagnozowanie i obserwację. Dr Wojciechowska poprosiła o telefon dziś o 16:00 i wtedy nam powie czy mamy odebrać Rolexa dziś, czy będzie chciała poobserwować go do czwartku... Rozumiem, że wolałabyś tę druga opcję? ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto cze 07, 2011 12:54 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

smarti pisze:Ja Ci Jus współczuję tego pakowania i pośpiechu,choć zapewne jedziesz znowu na jakąś Majajkę albo inne Jawaje...

.......................................................................Obrazek

Oj wlaśnie niestety nie tym razem :evil: Jedziemy na wyjazd integracyjny i nie można było powiedzieć "nie"... :evil: :evil:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto cze 07, 2011 13:00 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

jamkasica pisze:No Małgosia jasno napisała co jest od kogo i ewidentnie jej samej w tych rozliczeniach nie było :lol:

W końcu ktoś im kieszonkowe daje - czyż nie tak ? :mrgreen: .

Jakby co - transport dla Rolexa gotowy , a jak nie to pójdę dziś do chłopaczka z garami :ryk:
:ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto cze 07, 2011 13:09 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Smarti rozmawia ze Sznyclem :ryk:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto cze 07, 2011 13:10 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

na a czy Rolex gluci czy nie gluci?

bo w sumie jakby się miał stresować i bez sensu siedziec w lecznicy to niech przyjeżdża,choć moje koty jeszcze do końca nie gotowe :roll:
ale jakos się pogodzą ,mam nadzieję..

smarti

Post » Wto cze 07, 2011 13:11 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

MalgosiaZ pisze:Smarti rozmawia ze Sznyclem :ryk:

nie rozmawia a raczej..negocjuje...

i nie są to łatwe negocjacje.. :mrgreen:

Obrazek

smarti

Post » Wto cze 07, 2011 13:26 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

smarti pisze:
Obrazek

Boziu, jaka słodka minka - łobuzinka :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]