Amika6 pisze:casica pisze:Amika6 pisze:I kiepski przykład sobie wybrałaś

Widać, że nie znasz moich wypowiedzi z tamtego wątku.
Tracisz fason ... zaczynasz iść na ilość i walisz na oślep.
Wybrałam sobie dobry przykład otóż. Nie jest moją winą, że akurat Ty analogii nie widzisz, nie spodziewałam się, że zobaczysz. Inni jednak, nie tak ortodoksyjni widzą. W sumie o to chodzi.
Ten przykład podałaś jako krytykę mojego udziału i moich wypowiedzi w tamtym wątku.
Niestety trafiłaś jak kulą w płot i od razu widać, że nawet nie znasz ich treści.
Fakt, że współpracuję z LT, i że z niektórymi dziewczynami znam się osobiście, nie świadczy o tym, że nie mam własnego zadania i własnych poglądów.
Ale po co ja to piszę, przecież Ty jesteś alfą i omegą, siedzisz w mojej głowie i wszystko wiesz na mój temat lepiej ode mnie.
popr. cytatu
Mimo wszystko zachęcam do samodzielnej lektury tego przywołanego wątku, oczywiście nie Ciebie, przecież go znasz, ale innych.
Cóż się okaże? Że to wszystko co krytykujecie u jednej osoby u innej nie budzi zastrzeżeń. Ciekawe zjawisko. Padają podobne argumenty - przekocenie, brak kwarantanny, zbyt dużo kotów na małej powierzchni, fochy etc, etc.
Jednak to co u KasiaD jest naganne, u mirka_t (i innych forumowych zbieraczek) wręcz przeciwnie. Jak to możliwe?
I nie, nie ja jestem alfą i omegą, nie wiem co robisz w tym wątku i czemu wspierasz mirka_t. Widać masz swoje motywacje na temat których się nie wypowiadam. Natomiast zarówno Ty, jak i Twoje towarzyszki z chórku ku czci, wiecie doskonale czemu krytykuję azyl mirka_t, czyż nie? Siedzicie w mojej głowie i wiecie, "wiedzą" zaś szczodrze się z innymi dzielicie