Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:stuletni Fuks pobił tego psiego olbrzyma?
Cammi pisze:Tweety pisze:stuletni Fuks pobił tego psiego olbrzyma?
z liścia mu w twarz - znaczy się z łapy w pysk - za to, że mu się do miski pchał
przypomnę, że Rufinowi też się zbierało na atak, nie mówiąc już o tej puchatej na korytarzu, którą sami szczuliście na mojego biednego pieska
Tweety pisze:Cammi pisze:Tweety pisze:stuletni Fuks pobił tego psiego olbrzyma?
z liścia mu w twarz - znaczy się z łapy w pysk - za to, że mu się do miski pchał
przypomnę, że Rufinowi też się zbierało na atak, nie mówiąc już o tej puchatej na korytarzu, którą sami szczuliście na mojego biednego pieska
ale Rufin, oprócz tego, że ciężko chory i w dodatku ma amnezję, bo w ogóle o tym nie pamięta no i jest w sile wieku a Fuks już jakby lekko przechodzonyI dlaczego nie ma jego fotki??
Tweety pisze:i ten zaspany kocur bije takiego dużego psa??![]()
Anna09 dzwoniła, że monetkowy dom świetnie się zapowiada i panna idzie do domu we wtorek
Kocuria pisze:Dyzio dzisiaj jeździł na mopie, turlał się w zmiecionych śmieciach i gryzł miotłę. Syntia jakaś taka spokojniejsza i przymilniejsza... Oluś jak zawsze na samym szczycie kolorowego drapaka, nie widziałam go od 2 tygodni nigdzie indziejDudzia mruczy na widok człowieka, Monetka po cichemu okupuje poduchę na ławce i jako jedyna nie się nie narzuca.
na izolatkach OK, nawet Grzebyk miał całkiem ładną kupę. Stalka wywróciła sobie do góry dnem kuwetęGipson śpiewa, ale milknie natychmiast jak da się jej paszy
a Lolek dalej chrypi
worki się wzięły i skończyły, nie było czego włożyć do kosza, pszypraszam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 93 gości