Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 15:54 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Obrazek

Jeszcze siłą rozpędu umieszczę zdjęcie towarzyszki Grosia.

I to będzie pełny obraz mojego kochanego szpitalika

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro kwi 27, 2011 17:41 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Taka smutna Słodzinka :1luvu: :1luvu: :1luvu: cosik :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro kwi 27, 2011 18:22 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

na tym zdjęciu wygląda na smutną ale tak naprawdę w momencie robienia tego zdjęcia była najszczęśliwszą kotą pod słońcem.
Przebierała łapkami. Ona ma taki wyraz buziaczka. Poza tym jest bardzo chora i to też się rysuje na mordce.
Jednak jak Groszek jej dokucza (pewnie nie specjalnie, myślę :mrgreen: ) to i łapką machnie na niego i fuka.

On ma to w nosie. Taki jest. Córka ostatnio powiedziała, że Groniu niczego się nie boi. Nie obawia się nawet wody w wannie. 'No trudno, wlazłem w coś mokrego... dużo wody? oj tam, mogło być gorzej. Postoje sobie w niej skoro Duża to robi'. :D :D :D
Tak miałam raz z nim. Wszedł do wody w wannie, nie celowo. Jak już stał łapkami w mokrym, to trochę się zastanowił, że coś nie tak ale nie poszedł sobie , nie wybiegł z hukiem tylko popatrzył na mnie stojącą w wannie i kąpaliśmy się razem :D Tylko chwilę oczywiście bo prysznic, to było to gorsze co mogło go spotkać :D :D

asia2

Post » Śro kwi 27, 2011 18:53 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Asieńko, cudowne masz te koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Takie biedniusie, chorusie, ale takie kochane :1luvu:
Aniołku koci :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro kwi 27, 2011 19:26 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Wchodzę po świętach i aż nie wierzę:-)
Groszeczku strasznie się cieszę, że się dobrze czujesz, i tak ślicznie wyglądasz!!

awit

Od: Śro maja 12, 2010 21:30

Post » Śro kwi 27, 2011 19:32 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

awit pisze:Wchodzę po świętach i aż nie wierzę:-)
Groszeczku strasznie się cieszę, że się dobrze czujesz, i tak ślicznie wyglądasz!!

prawda, że zawrót głowy 8O
raz się wchodzi i buuuuu :(
a innym razem zupełna odmiana :1luvu:

dzięki że jesteście z nami :1luvu:

asia2

Post » Śro kwi 27, 2011 19:39 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Tysiąc buziaków dla uśmiechniętego Grosia :1luvu: drugi tysiąc dla jego ślicznej koleżanki a trzeci dla Ciebie, Asiu, za to co dla nich robisz :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro kwi 27, 2011 19:53 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

czujemy się zacałowani :D :D :D

asia2

Post » Śro kwi 27, 2011 19:54 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Mogłoby tak pogodnie zostać... prawda :?: :D :D

asia2

Post » Śro kwi 27, 2011 21:58 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

asia2 pisze:Mogłoby tak pogodnie zostać... prawda :?: :D :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw kwi 28, 2011 9:17 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

wiecie co włażę na wątek do innego kociego białaczkowca i tam spotkałam się z opiniami, że po interferonie kotom się pogarsza a nawet podali przypadek zgonu. Fakt, że to przypadki zastosowania ludzkiego interferonu ale myślę, że takiego znaczenia to może nie mieć. Czy to ingerencja obcych białek pobudza wirusy? Pomyślmy razem, proszę bo niedługo będę musiała podac ostatnią dawkę Virbagenu a nie jestem pewna czy chcę i czy ufam temu lekowi. Najgorsze że nawet Jagielski nie twierdzi, że interferon pomaga a wszyscy są nieco zieleni co do dodatkowych skutków.

asia2

Post » Czw kwi 28, 2011 9:41 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Asiu tak się cieszę, że Groniu już w dużo lepszym stanie jest! To Twoja miłość do niego uczyniła cuda :)

A ta kocinka, tak przypomina moją ŚP Baksę!!! Jak zobaczyłam zdjęcie, myślałam, że zmartwychwstała!!

Przesyłam wiosenne buziaki dla Twoich podopiecznych :1luvu: :1luvu:
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Czw kwi 28, 2011 13:36 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

o jej gdyby miłość moja czynić cuda mogła....
koty i inne zwierza nigdy by nie chorowały :D :D

ale dzięki za miłe słowa :1luvu:

Groszka przyzwyczajam do wszystkiego co się napatoczy.
Teraz jestem na etapie przyzwyczajania Grocha do jazdy w samochodzie poza transporterem. Świetnie sobie radzi. Jest taki zainteresowany i skupiony, bez oznak zdenerwowania. Musi być dzielny i byle czym się nie stresować.

Pani doktór dziś zauważyła , po 2 miesiącach leczenia- cyt. Groszek to chyba bardzo madry kot jest.

No jest. Aż zazdroszczę przyszłemu domkowi takiego mądrali zrównoważonego i inteligentnego. Psiego kota , bez ujmy dla kotów :D :D i nie do radości dla wszystkich psów :D :D
Reaguje na zawołania, na ruchy ręka nawet, takie nawołujące lub pokazujące gdzie wskoczyć ma w danej chwili.
Cudny buras po prostu i tyla

asia2

Post » Czw kwi 28, 2011 14:19 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

asia2 pisze:Reaguje na zawołania, na ruchy ręka nawet, takie nawołujące lub pokazujące gdzie wskoczyć ma w danej chwili.

I dlatego nie bezpodstawne jest powiedzenie "Kot też człowiek" :lol:

Buziaki dla Grosia! :1luvu:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw kwi 28, 2011 21:38 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Jeśli się mogę wtrącić, to się wtrącam.
Asia ja bym nie uczyła Groszka jeździć autem bez transportera.
Wg mnie kot powinien tylko w transporterku jeździć.
Tfu tfu, ale może być nawet lekka stłuczka, ktoś otworzy drzwi i po kocie.
A już nie daj Boże większa kraksa, jak się zdenerwuje, a klateczka będzie cała to nie ucieknie.....

awit

Od: Śro maja 12, 2010 21:30

[poprzednia][następna]