Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chrumcia - koci klasyk!
Nietypowe imię, niezwykły charakter. Chrumcia to pięknie umaszczona brązowa Kotka z białymi skarpetkami, krawacikiem i krótkim ogonkiem. Bardzo lubi długie głaskanie, ale wtedy, kiedy sama ma na to ochotę - wtedy przyjdzie i poociera się o nogi, w innym wypadku będzie spała zaszyta gdzieś w kącie. To bezproblemowy kot
Fajnie, gdyby miała kociego towarzysza, ale nie jest to konieczne. Lubi surowe kurczaki i wołowinę. Po dawno wyleczonym kocim katarze niestety zostało jej "chrumkanie" w momentach stresu.
eneda pisze:Generał to starszy kot, który musiał zmagać się z trudami życia na wolności. Ma wiele pamiątek po tym ciężkim dla niego okresie....wiele blizn, wybite ząbki...
Generał trafił do mnie jako kot dziki, ale w domu pozostał taki ok. 1 godziny:)
Po czym sam gramolił się na kolana i domagał pieszczot - tak też zostało.
Generał szuka domu spokojnego, jest bardzo grzeczny do innych zwierzaków, kocha człowieka
Generał może nie jest kocim misterem, ale na pewno może zostać Twoim przyjacielem i dostać kocią "emeryturę" na która zasługuję.
Kontakt w sprawie adopcji:
tel: 791-533-440
e-mail: m.eneda@wp.pl
Uploaded with ImageShack.us
Szelka pisze:Słuchajcie, własnie miałam telefon od dziewczyny - Dynia w nocy miauczała, brat spac nie mogl i poszedl do samochodu i prawdopodobnie ja oddadza - prosiłam aby dali jej szanse, u mnie było tak samo (uprzedzałam, ze pierwsze 2-3 noce Dynia miauczy), ze to tylko aklimatyzacja.... Ja juz jej za bardzo wziac nie moge, prosze o pomoc!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, puszatek i 41 gości