DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 09, 2011 8:20 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

J.D. pisze:może ktoś ma konto na nk? Czy jest sens aby tam ogłosić się z prośbą o pomoc dla Nero?

Tam nie warto :? Ide na FB do Nera(całkiem mi to z głowy wyleciało przez te problemy :( )

Edit: Wysłane :) a Asiu też nie mogę znaleźć Pani Chmiel....

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob kwi 09, 2011 8:31 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

ok,Małgosiu;być może nie jest z fb...
ogromne podziękowania dla minutka200;dzięki wsparciu Ani NERO ma opłacony miesiąc pobytu w DT :1luvu: :ok: :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob kwi 09, 2011 8:35 przez J.D., łącznie edytowano 1 raz

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob kwi 09, 2011 8:33 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

J.D. pisze:ok,Małgosiu;być może nie jest z fb...

Jest na pewno tylko nie bierze udział w wydarzeniu, ale widziała zapewne u kogoś kto udostępnił :)

CatAngel

Post » Nie kwi 10, 2011 7:45 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Będą Asiu kolejne wpłaty :) A jednej dziewczynie mam przypomnieć pod koniec miesiąca to też przeleje :) Tylko wy mi przypomnijcie, że mam przypomnieć :mrgreen:

CatAngel

Post » Nie kwi 10, 2011 7:47 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Czekam jakby co na info o Nero...
Czuwamy :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon kwi 11, 2011 9:57 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Wieści z DT o Nero zwanym "Misio":
Witam Cię Asiu,

mam tylko pozytywne wiadomości.
Faktycznie, tak, jak rozmawiałyśmy-Nero bronił tej swojej norki w kenelu. To go wzięliśmy na sposób. Kiedy chce, to wychodzi. Okazało się, że Nero sygnalizuje potrzeby. Nie zrobił żadnej niespodzianki od początku pobytu u nas. Faktycznie, warczy i szczeka, kiedy jest w klatce. Jak wyjdzie, to zupełnie inny pies. Najbardziej ufa mojemu mężowi. Ostatnio wywalił się na plecy i chciał drapania po brzuchu.

Jutro szczepienie na wściekliznę. Założę mu od razu książeczkę.

Wszystko ok. Nie ma żadnych problemów. Wszystko w normie.

Pozdrawiamy.

Bardzo się ucieszyłam,że sprawa powarkiwania wyjaśniona :1luvu: kochany Nero-Misio :1luvu:
poproszę o zdjęcie to może jakaś dobra dusza zrobi banerek :D

J.D.

Post » Pon kwi 11, 2011 10:31 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Ło Matko!!!!
Tak marzymy żeby mu było dobrze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto kwi 12, 2011 18:10 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Nareszcie zrobiłam "siakie takie" zdjęcia dla moich trzech tri.Oto one:
Obrazek
Mamusia,wiek ok.2l.;nie ma tylnej lewej łapki i kawałka ogonka :( bardzo miziasta,sprytna -mimo braku nóżki,początkowo przerażona zmianami; u mnie zaczęła "brykać" jak kociaczek;
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek
córka Madzia-28 lutego skończyła rok czyli ma prawie 14m-cy;najbardziej strachliwa i wycofana z dziewczyn choć z dnia na dzień jest lepiej;potrzeba jej cierpliwego i spokojnego domku..
Obrazek*Obrazek*Obrazek
druga córeczka,Zuzia,mniejsza od siostrzyczki;ma lekko skrócony pyszczek po tatusiu;urwis i rozrabiaka,mała przylepka,"okrąglinka";
Obrazek*Obrazek*Obrazek

J.D.

Post » Wto kwi 12, 2011 18:47 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

cuda ogłaszają :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto kwi 12, 2011 19:20 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Asiu żeby były dobre zdjęcia to wtedy byłoby widać jakie są śliczne :1luvu:

J.D.

Post » Wto kwi 12, 2011 20:07 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

J.D. pisze:Asiu żeby były dobre zdjęcia to wtedy byłoby widać jakie są śliczne :1luvu:

szylkom trudno ładne foty zrobić.Wiem,miałam 2 :evil: To tak jak czarnemu :wink:
ja nie umiem ładnych fot trzepać więc widze na "zapas". Są śliczne :1luvu: A brak nóżki w niczym nie ujmuje urody!
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 12, 2011 20:15 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Asia,jestem tobie dozgonnie wdzięczna za Józefiaczki. Jesli chcesz je ogłosić to zrobię ogłoszenia. Tylko o kazdej kilka słów poprosze. Lpiej idą osobne ogłoszenia.Poprosze wtedy kontakt,charakter a ja tam sobie cos umodze w pisaninie. Nie obiecuję DS ,ale ok 60 ogłoszeń kazda bedzie miec.
Propozycja na już!!!Zaraz swoje zarazy będe ogłaszać.A aj wolna w te klocki :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 12, 2011 21:02 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Józefiaczki to była sama przyjemność i żeby dwóm ostatnim braciszkom nie trafił się taki super domek to miałabym problem z ich oddaniem bo bardzo zapadły mi w serce :1luvu:
Na dzień dzisiejszy o dziewczynach to za dużo nie powiem bo dopiero sama je poznaję a one zaczynają otwierać się na człowieka...nie bardzo też wiem jakie będą po rozdzieleniu :? ;Madzia jest bardzo bojąca i wychodzi do mnie dopiero od wczoraj i to wtedy jak dwie pozostałe "tańczą" przy mnie;Siedzi w nich jeszcze strach bo wszystko jest nowe-przestrzeń,światło,kuweta,żwirek,zabawki...nawet suchy pokarm-nie jadły do tej pory :roll: w ciemnej śmierdzącej norze spędziły całe swoje życie :cry: Czy masz pojęcie Asiu,że jak matka karmiła maluchy to mieszkała pod miską????? Powiedział mi to sąsiadka "dobrej pani" bo widziała na własne oczy 8O 8O 8O

J.D.

Post » Śro kwi 13, 2011 6:51 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Śliczne są te tri :1luvu: mam słabość do takich kotków :roll:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Śro kwi 13, 2011 6:58 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

J.D. pisze:Siedzi w nich jeszcze strach bo wszystko jest nowe-przestrzeń,światło,kuweta,żwirek,zabawki...nawet suchy pokarm-nie jadły do tej pory :roll: w ciemnej śmierdzącej norze spędziły całe swoje życie :cry: Czy masz pojęcie Asiu,że jak matka karmiła maluchy to mieszkała pod miską????? Powiedział mi to sąsiadka "dobrej pani" bo widziała na własne oczy 8O 8O 8O

Biedne stworzenia. I to jest miłość do zwierząt.Straszna miłość :cry:
Asia,ogłoszenia aktualne cały czas.jak je poznasz i zadecydujesz o adopcji to daj znać. Moze siostry razem powinny isć?Ale okaże sie to dopiero "w praniu".
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]