Pogoda taka, że nawet opisać trudno, to tylko pomponowa potrafi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze: wpadłam sobie humor poprawić i poczytać co tam u pomponowej, bo do fanklubu pewnie sie zapiszę i zostane pompommaniakiem, ponieważ bardziej niż jakikolwiek doktor psycho potrafi człowieka ze stresu wyprowadzić.
becia_73 pisze:becia_73 pisze:Mazurka - 21 głosów.
Fundacja S.O.S - 4 głosy
Głosowały Siostry Czarowne:
becia_73, jasdor, pomponmama, kirke18, Dzyśka, skwareek, Asia_Siunia, madziabrau, koconek, psiama, olamichalska, kotka doroty, Erin, shira3,AniHili,alix76,solangelica,Tysiek, AYO,Bolkowa,villemo5,charm, Trinity36, majencja, BarbAnn
Jeśli to już wszystkie chętne do głosowania to ..ja niewiem co się dalej robi![]()
.
Liczę na podpowiedź bardziej doświadczonych stażem sióstr
jasdor pisze:
A to trzeba od razu samochodem?
Na rower się przesiądź, zobaczysz jak fajnie
jasdor pisze:Nóżki mam, ale takie nie gramotnewięc wsiadam i jadę 300 m
Nawet na pocztę jeżdżę ( na drugą stronę ulicy
)
shira3 pisze:jasdor pisze: wpadłam sobie humor poprawić i poczytać co tam u pomponowej, bo do fanklubu pewnie sie zapiszę i zostane pompommaniakiem, ponieważ bardziej niż jakikolwiek doktor psycho potrafi człowieka ze stresu wyprowadzić.
Mój TŻ sie pyta czy jak ma kota to może się wpisać do tego fanklubu i ile wpisowe?Bo też chce
Ja w pracy to mi już miau zawłaszczył...
![]()
Szejbal pisze:jasdor pisze:Nóżki mam, ale takie nie gramotnewięc wsiadam i jadę 300 m
)
jasdor...?To Ty czasem tam gdzieś jak tzw. "Oratorium" nie mieszkasz?
![]()
jasdor pisze:Szejbal pisze:jasdor pisze:Nóżki mam, ale takie nie gramotnewięc wsiadam i jadę 300 m
)
jasdor...?To Ty czasem tam gdzieś jak tzw. "Oratorium" nie mieszkasz?
![]()
O to to to!!! Trafiła !!! A pracuję koło szkoły Naftówkiwięc dystans mam do pokonania nie lada
Ty kojarzysz to będziesz znała ten teren.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 387 gości