Zajrzyjcie na wątek,,bardzo Wam prosze...nawet jednorazowe podniesienie jest ważne

viewtopic.php?f=1&t=121515
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Jest w ciężkim stanie,Schronisko mówi,że nie przeżyje kociego kataru.
Na dowód:
Justyna ze schroniska:
"justyna!!! 11:04:27
wiesz co ma taki zaawansowany katar nie chce nic jesc taki lezy osowialy na sile nie umiemy go karmic
justyna!!! 11:05:01
Padnie jak nic meczy sie "
To piękny kot,tylko zdjęcia złe
.Maciuś,to być może mieszanka jakiejś rasy.Zdjęcia są okropne i nie widac jego specyficznej główki i wielkości.jest baaardzo dużym kotem.Musi byc w bardzo dużej klatce,bo w tych małych nie potrafi sie wyprostować.Reaguje na imie,jest 100 % domowym kotem,uwielbia jedzenie,miły,kontaktowy,uwielbia się pieścić. Zdj są bardzo kiepskie.
Uploaded with ImageShack.us
anita5 pisze::cry:
Co to znowu za mała bidusia?
justyna8585 pisze:Pilnie potrzebny następny DT
Mały ok 2 mies. tygryskowaty kotek z baaaaardzo zaawansowanym kk prosi o życie
Nie wiem czy uda sie z fotką...
mar9 pisze:justyna8585 pisze:Jest w ciężkim stanie,Schronisko mówi,że nie przeżyje kociego kataru.
Na dowód:
Justyna ze schroniska:
"justyna!!! 11:04:27
wiesz co ma taki zaawansowany katar nie chce nic jesc taki lezy osowialy na sile nie umiemy go karmic
justyna!!! 11:05:01
Padnie jak nic meczy sie "
To piękny kot,tylko zdjęcia złe
.Maciuś,to być może mieszanka jakiejś rasy.Zdjęcia są okropne i nie widac jego specyficznej główki i wielkości.jest baaardzo dużym kotem.Musi byc w bardzo dużej klatce,bo w tych małych nie potrafi sie wyprostować.Reaguje na imie,jest 100 % domowym kotem,uwielbia jedzenie,miły,kontaktowy,uwielbia się pieścić. Zdj są bardzo kiepskie.
może i dla niego stanie się cud, potrzymam za to![]()
justyna8585 pisze:Pilnie potrzebny następny DT
justyna8585 pisze:justyna8585 pisze:Pilnie potrzebny następny DT
Już DT nie potrzebny(")
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, Blue, Google [Bot], puszatek, Rogersoimi i 41 gości