Dulencja pisze:Ja-Ba masz wyq..ście pilne PW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już...
Moderator: Estraven
Dulencja pisze:Ja-Ba masz wyq..ście pilne PW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja-Ba pisze:Proszę osoby które dokonywały wpłat na rzecz Tiki i Spacji o sprawdzenie czy są na tej liście.
Jeśli nie - proszę o podanie mi na pw lub na wątku swojej wpłaty.
1. Zbiórka przeprowadzona przez dagmarę-olgę na Pokrzywkę..........610 zł
2. Fundusz Immunologiczny im. kotki Rozalki..................................200 zł
3. Bazarek Tiki zorganizowany przed Damę Ya...............................396 zł
4. Gibutkowa - wpłata bezpośrednia na konto KM............................50 zł
5. Bazarek Pokrzywki z 8.01. organizowany przez DY......................240 zł
6. Bazarek Ruru dla Pokrzywki......................................................95 zł
7. Bazarek Zuzi 96 dla Pokrzywki..................................................50 zł
8. Bazarek Kwiatkowej dla Pokrzywki - dopłata................................30 zł
Alexis robiła aukcje internetowe, nie wiem czy te pieniądze były gdzieś dopisane czy stanowią odrębną wpłatę. Nie pamiętam też zebranej tam kwoty.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Dulencja napisała:
"Leśna, to fantastycznie, że wiesz jakim jestem człowiekiem... Rozumiem, że znasz wartości, którymi się w życiu kieruję, moje doświadczenie i przez mój "byt forumowy" oceniasz mnie jako człowieka... Pomimo, że nie znasz mnie w realu, nawet nie rozmawiałyśmy przez maila czy telefon."
a to dobre...Lesna nic nie straciłaś to pewne.Miałam te 'przyjemność' poznania Dulencji z dwóch stron:a nawet trzech...
-z tej dobrej, kiedy pośredniczyła w przekazaniu mi Antonia,za co jestem Jej b.wdzieczna i że kocha zwierzęta(nie żartuje)
-i z tych dwóch mniej miłych jak to,że zostawiła mnie z kotem na dworcu w Warszawie nie interesujac sie tym co z nami bedzie w nocy...a miałam u niej nocować na 100%(ustalenie słowne z adnotacja na watku) no i ta druga Madzia co wpada w szał i chlapie co Jej w danej chwili w głowie zaświta...
Tu gdzieś jeszcze cos mi mignęło,że mogłaby Tiki nie wziac na DS...i tu bym sie tez nie zdziwiła, bo zawsze cos moze sie stac w danej chwili co nie pozwoli Dulencji czegos tam zrobić.
a masz ładny podpis..."encyklopedia",'halo taxi'..niezły...
Co do KM Łódź nie wypowiadam sie...ale i Gibutkowa i Rakea wiedza co mi P.Iza Milińska na temat Pokrzywki powiedziała,co wzbudziło we mnie rozczarowanie gdzie trafiła,bo mając koty białaczkowe wiedziałam co Pokrzywce grozi.Niestety dla niektórych "madrych'tego forum żadne uwagi nawet w dobrej sprawie nie są przydatne...a szkoda...(i tu nie mówie o Gibutkowej i Rakea,bo to sa fajne babki,godne zaufania i robia cos co cenie;pomagaja kotom i ludziom bez zbednych oklasków)Tak się kończa "wspaniałe" adopcje
To tak na dobranoc...bo strasznie sie to wszystko czyta oczekujac wiesci o Tice...i nie wiedzac nic oprócz pyskówek nie dotyczących kota...Teraz moje bełkoty poczytajcie i ja sobie ide'poszczekac'gdzies indziej, bo tak tez okreslano moje wypociny na innych watkach...Mam nadzieje,że rozczytacie mój wieczorny essej,bo tylko po maturze jestem...ale dawno ja zdawałam
Ja-Ba pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałam - wiedziałaś co grozi Pokrzywce u KM, wiedziałaś że nie spotka jej tam nic dobrego, czy napisałaś to gdzieś na Pokrzywkowym wątku? Czy przegapiłam tą informację? Jeśli WIESZ że KM krzywdzi koty, czy będziesz mogła opowiedzieć o tym w stosownej chwili i okolicznościach? Bo bardzo potrzebujemy konkretów.
Ja-Ba pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałam - wiedziałaś co grozi Pokrzywce u KM, wiedziałaś że nie spotka jej tam nic dobrego, czy napisałaś to gdzieś na Pokrzywkowym wątku? Czy przegapiłam tą informację? Jeśli WIESZ że KM krzywdzi koty, czy będziesz mogła opowiedzieć o tym w stosownej chwili i okolicznościach? Bo bardzo potrzebujemy konkretów.
PearlRain pisze:przepraszam nie rozumiem co Bożena oczerniając Dulencję chce osiągnąć?
Bożena kłam w innym miejscu, akurat tu musisz szukać poklasku i sensacji?
czy urażona ambicja kota Nikusia, którego nie wydała jej KM to powoduje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: bluerat, zinco i 360 gości