Szukasz kota?? Małego kotecka, słodką kuleckę

aaa! Kota szukasz?? Dorosłego?? Cudownie. Będzie Cię zaczepiał na "dzieńdobry", o każdej porze, domagając się długiej zabawy. Co z tego, że jesteś półprzytomny po pracy?? Kotek ma swoje potrzeby! No i lubisz nosić 7 kilo kota. W końcu bez ruchu i zabaw troszkę mu się utyje...
Dokocisz drugim kotem później??
Zatem zapewne jestes miłośnikiem horrorów i krwawych filmów. Koty nim się polubią czasami dłuuugo, straaasznie się niecierpią, masakrując się wzajemnie... Ja też myślałam, że to mnie dotyczyć nie będzie...

Domku, czy wiesz, jak trudno znaleźć Cię dla dwóch kochających się kotków?? Wiesz, jakie to trudne??

Tu masz dwa kochające się kocurki! ~Czy wiesz, jak rzadko to się zdarza?? Nie uważasz, że zasługują na Ciebie, domku??
Domku, Ty możesz współuczestniczyć w ich wyjątkowej, radosnej miłości! Nie chciałbyś mieć przy sobie takie dwa, rozmruczane,ugniatające gorące ciałka?? Zasypiać z nimi po ciężkim dniu?? Obserwować ich zwariowane zabawy?? Od razu! Na już! Nie chciałbyś??
Domku, wyciągnij je z pralni, gdzie ciągle muszą się bać o swoje życie! Domku, BŁAGAMY!!!