K-ów, Jerry odszedł :-(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 13, 2010 8:08 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Tweety pisze:Kosma nam usiłuje udowodnić, że to jest to
Obrazek

Obrazek

prawie podobne :D

NIESAMOWITE :1luvu: No szacun, poszan i wogole proponuje popiersie w parku Jordana - toz to cuda sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I KONIECZNIE WYKORZYSTAC TO NA TABLICE DO ZBIORKI W GK!!!! Idealny przyklad tego, jak pomagamy!!! Niech ludzie widza, jak duzo dobrego sie robi dla kotow - trzeba tez koniecznie obok polamanego Miko wstawic jego zdjecie (to w karnawalowej czapeczce :) ) - z rehabilitacji. Minelo juz troche czasu od pierwszych zbiorek... a ludzie ktorzy tam chodza, wracaja na zakupy. Jesli przyjda, niech zobacza jakis efekt.
No a poza tym Miko w czapeczce jest po prostu cudziak :) i na pewno wpadnie w oko :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro sty 13, 2010 8:12 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Na Kocimskiej nie jest fajnie!!!

Mały agresor czarny w klatce podrapał mnie podczas sprzątania :evil:

Bardzo źle wygląda Lego, nic nie zjadł. Zaglądałam do pyska , czysto. Jakby chciał a nie mógł. Chyba to problem psychiczny bo widać że boi się innych kotów. Czarna duża koteczka też nie akcpetuje sytuacji zamknięica i obecności kotów. Uspokaja się w drugim pomeiszczeniu jak jest sama. Maluchy w klatce zajadaly aż miło. Leokoty piękne i coraz mniej dzikie. Który z Leokotów nadal szuka domu ? Trzeba im allegro wystawić i nie wiem komu.

Wiem, że Lego jutro do kontroli, ale jeśli nic nie zjadł to trzeba mu zapodać jeszcze dzisiaj kroplówkę. Zaraz napisze do queen_ink żeby może kawałek surowej wołowiny spróbowała mu podać. Będzie tam dzisiaj koło południa.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro sty 13, 2010 8:13 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

A JA MAM WIELKA WIELKA PROSBE O POZYCZENIE MI DYFUZORA DO FELIWAYA JESLI KTOS MOZE!!!!! - Felek naszczal na koldre przedwczoraj wieczorem, wczoraj wieczorem i przed chwila :evil: Do tego Neska zrobila na niej qpe tuz obok. Jestem na skraju obledu - i mam coraz wieksza ochote na kisiel i ciastka z kota :twisted:

Przed chwila w radiu padl tekst a propos nowej piosenki Chylinskiej - ze jej najnowszy album dedykowany jest milosnikom kotow ;) W pierwszej piosence spiewa "Chce bys mnie MIAUUU" :)
Kolejny ma byc dedykowany milosnikom psow a potem bedzie wersja "Chce bys mnie KWAKWA" :ryk: :ok:

Tym radosnym akcentem pozdrawiam i zycze dobrego dnia. IDE DO PRACY :twisted:

solangelica

Post » Śro sty 13, 2010 8:21 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

A propo metamorfoz, musze obfocic Ujastka jaki sie kudlaty zrobil ! :)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro sty 13, 2010 8:25 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Patka_ pisze:A propo metamorfoz, musze obfocic Ujastka jaki sie kudlaty zrobil ! :)

I JA MAM POMYSL NA KOLEJNA PREZENTACJE KTORA MOZNA WRZUCIC POTEM NA STRONE AFN
METAMORFOZY... czyli Miauczace Efekty Pomocy AFN :)

Tweety, bedzie taka mozliwosc zeby na strone AFNU wrzucic te prezentacje zeby sobie mozna bylo je sciagnac i obejrzec? Taki rodzaj autopromocji? Ja moge je zrobic w PowerPoincie (podobniez jak te wystawowa) - tak jak pisalam wczesniej, myslalam tez o prezentacji z tymi Kotami, ktore sa za TM. I mozna zrobic tez mix zdjec z akcji w GK - z wklejeniem logo sklepu ;) Forma reklamy-podziekowania dla bardzo przyjaznego zwierzetom sklepu zoologicznego. Mysle ze sie uciesza :)
Co Ty na to, Szefowo wszystkich Szefow?

Mnie sie klaruje wyjazd na ostatni wykend stycznia... Ale to jeszcze jest wielka niewiadoma wiec jak cos to potwierdze.

solangelica

Post » Śro sty 13, 2010 9:51 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Martwi mnie Lego, czy jest możliwość, aby osoba, która pojedzie z nim do krakvetu na kontrole poprosiła o zrobienie mu testów na białaczkę? Ja stawiam, bo to "mój" kot.
Czy ktoś wie, czy Belka była szczepiona? Czy mogę ją zaszczepić w czasie rui?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro sty 13, 2010 10:57 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

lutra pisze:Martwi mnie Lego, czy jest możliwość, aby osoba, która pojedzie z nim do krakvetu na kontrole poprosiła o zrobienie mu testów na białaczkę? Ja stawiam, bo to "mój" kot.
Czy ktoś wie, czy Belka była szczepiona? Czy mogę ją zaszczepić w czasie rui?

dr Adamska, która przyjmowała Lego, jest popołudniu we czwartek
Jemu koniecznie dzisiaj kroplówkę, bo będzie z nim kiepsko. Biedny Lego, taki mizianek :(

Bella nieszczepiona, bo prawie od razu się rozchorowały razem z Viki. No i nie ciachnięta

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro sty 13, 2010 11:15 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Mnie nie będzie w czwartek, Lego trafi do mnie w pt dzięki pomocy koleżanek szklanek, które mnie w weekend w głuszy nawiedzają.
proszę kogokolwiek o wsparcie Lego, a pan ch... to jest kurka wodna nie pan wet a pan dupet, kot siedział u niego ponad trzy tygodnie... bez komentarza dodatkowego.
PS
To ja belkę zaszczepię tu, ok? żeby na sterylkę jechała zabezpieczona.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro sty 13, 2010 11:23 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Miszelina idzie z Lego na rzut okiem i kroplówkę do nas na Józefitów

Tweety

Post » Śro sty 13, 2010 11:23 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Do LEgo poszła teraz quenn_ink zabezpieczona w rosół, gotowanego kurczaka, tuńczyka i surową wołowinę. Jak dzisiaj nie zje to trzeba koniecznie podać mu kroplówkę.

Próbowałam mu uszy wyczyścic ale skończyło się na zapuszczeniu płynu do uszu bo zrobił się niedelikatny a ja już mam dość zadrapań i pogryzień. Długo czekał zanim wyszedł z budki, ale przyszedł do mnie :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro sty 13, 2010 11:26 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

B. dziękuję. Strasznie mnie wkurza bezsilność moja z odległości 130 km, k... mać.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro sty 13, 2010 11:39 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

gdzie jest watek z ostrzeżeniami przed nieodpowiedzialnymi domami?
Rozmawiałam z panem z Sołtysonskiej. Ma dwa argumenty za wychodzeniem w tej okolicy. Jego kot 14 lat wychodził, kot z przeciwka przychodzi do niego się stołować i już żyje z rok :evil: Pan był nastawiona na kota i wszyscy inni też wiec będzie szukał dalej, bo powiedziałam mu, że od nas nie dostanie więc musze ostrzec innych. również przed panią z okolic Bobrowskiego. Emerytka szuka maluszka, balkonu nie zabezpieczy, bo poprzedniego nauczyła, żeby nie spadał tzn maluszek spadł ze dwa razy z pierwszego piętra i już wiedział, że tam nie wolno wchodzić :evil:

Tweety

Post » Śro sty 13, 2010 11:54 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Tweety pisze:gdzie jest watek z ostrzeżeniami przed nieodpowiedzialnymi domami?
Rozmawiałam z panem z Sołtysonskiej. Ma dwa argumenty za wychodzeniem w tej okolicy. Jego kot 14 lat wychodził, kot z przeciwka przychodzi do niego się stołować i już żyje z rok :evil: Pan był nastawiona na kota i wszyscy inni też wiec będzie szukał dalej, bo powiedziałam mu, że od nas nie dostanie więc musze ostrzec innych. również przed panią z okolic Bobrowskiego. Emerytka szuka maluszka, balkonu nie zabezpieczy, bo poprzedniego nauczyła, żeby nie spadał tzn maluszek spadł ze dwa razy z pierwszego piętra i już wiedział, że tam nie wolno wchodzić :evil:

viewtopic.php?f=13&t=103022 Został zamknięty przez administratora

Mam pytanie czy ktoś w najbliższym czasie wybiera sie do dr Szpeyera ?
Ewentualnie jak dr przyjmuje.

Mam serdecznie dosyć ciągłych rujek Tequili i ciągłego lania (ostatnio na łóżko).
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro sty 13, 2010 12:00 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Etiopia pisze:
Rozmawiałam z panem z Sołtysowskiej. Ma dwa argumenty za wychodzeniem w tej okolicy. Jego kot 14 lat wychodził, kot z przeciwka przychodzi do niego się stołować i już żyje z rok :evil: Pan był nastawiona na kota i wszyscy inni też wiec będzie szukał dalej, bo powiedziałam mu, że od nas nie dostanie więc musze ostrzec innych. również przed panią z okolic Bobrowskiego. Emerytka szuka maluszka, balkonu nie zabezpieczy, bo poprzedniego nauczyła, żeby nie spadał tzn maluszek spadł ze dwa razy z pierwszego piętra i już wiedział, że tam nie wolno wchodzić :evil:

jak tylko można coś spieprzyć to zawsze się taki znajdzie co to zrobi :evil: (to o ustawie o danych osobowych).

Tweety

Post » Śro sty 13, 2010 12:01 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Etiopia pisze:

Ewentualnie jak dr przyjmuje.

.

10-13 i 15-20, w sobotę 10-13

Tweety

[poprzednia][następna]