Koty - Szczecin - Prosimy o Wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 22, 2009 23:52 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Może nie powinnam tego pisać, bo to niedyplomatyczne, ale po tym, co tu przeczytałam czuję głęboki niesmak. I niesmak ów nie dotyczy bynajmniej wypowiedzi agiis-s i kya, a wręcz przeciwnie. Nie dziwię się, że kya i agiis-s napisały to, co napisały.

Iza, powiem Ci tylko, że jedziesz po bandzie ostro. I to jest MÓJ OSOBISTY pogląd, nikt mnie do niego nie zmuszał ani nie przekonywał jakby co. Pogląd, który wyrobiłam sobie samodzielnie (przy pomocy własnej mózgownicy) i mam go od samego początku, gdy tylko zaczęłam czytać Twój wątek, a w szczególności Twoje posty. Oczywiście, mimo tego poglądu i - przyznaję - średniej sympatii do Twojej osoby, podtrzymuję swoją propozycję pomocy w ogłaszaniu Twoich kotów, którą składałam dawno temu i ponowiłam we wtorek na PW. Naiwnie wierzę, że z niej skorzystasz zamiast snuć teorie spiskowe i przybierać cierpiętniczą pozę. Myślę, że pisanie jednego rozwlekłego posta o tym, jacy to inni są niedobrzy dla Ciebie trwa tyle, co pisanie opisu kota do ogłoszenia :roll:

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Czw paź 22, 2009 23:55 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Kładę się. Mam już na dziś dość. Życzę wszystkim dobrej nocy.
Mam na koniec prośbę: Dziewczyny ze Szczecina: to nie jest wątek wyłącznie dla Was, uszanujcie osoby spoza Szczecina, które opiekują się witrualnie kotami stamtąd i organizują pomoc. Bo jak na razie to tego szacunku brakuje.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt paź 23, 2009 0:42 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Dziękuje Reddie.Jesteś kolejna Osoba ze Szczecina ktora nie darzy mnie sympatią.A nawet mnie nie znasz.Kolejna Osobą z watku szczecińskiego. Cóż może i czytasz moje posty.Szkoda że wcześniej nie zauważyłam Twoich wpisów czy komentarzy na wątku.Ale w końcu przyszedł czas i na Twój głos....Za propozycje chwilowo Dziękuje. Zamykam wątek.

Sam komentarz zbyteczny.Pozwolisz ze ja sama zadecyduje na co i kiedy mam akurat czas.A czasu mam ostatnio niewiele o czym Ci pisałam juz na pw.
Ostatnio edytowano Pt paź 23, 2009 1:25 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt paź 23, 2009 1:19 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

PROSZĘ SIE NIE WPISYWAĆ

PROSZĘ MODERATORA O ZAMKNIECIE TEGO WĄTKU.PROSZĘ OSOBY WSPIERAJACE WATEK W RAZIE PYTAŃ O KONTAKT NA PW.OSOBY WSPIERAJĄCE ZOSTANĄ POWIADOMIONE CZY WĄTEK ZOSTANIE WZNOWIONY I DLACZEGO ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

[poprzednia]