http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4136163#4136163
Aniu, dostałaś mojego PW?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Madziunia, myślę, że najlepiej będzie zrobię pani Monice foto-reportaż jak kociaste wcinają te jej smakołyki.
Ona sama ma dwie kilkuletnie kocie bidy po przejściach, jedna z Palucha chyba. Wie, jakim miejscem dla zwierzaka jest schronisko
pisiokot pisze:Wzruszyłam się przed chwilą bardzo, bardzo ...
Pamiętacie panią Monikę, która chciała adoptować Nonnkę ? Do adopcji nie doszło, kotunia znalazła wcześniej dom. Pani Monika nie pogniewała się za obiecywanie jej adopcji kota, którego już ktoś wziął do domui obiecała, że podeślę trochę karmy dla naszych schroniskowców. Grzecznie poprosiłam ją w takim razie o kilka puszeczek karmy weterynaryjnej - dla największych bidoków.
No i dzisiaj odbieram paczkę, a tam:
10 puszek Hillsów a/d
5 covalescensów RC
5 tacek recovery RC
5 saszetek z wołowiną Iams'a
2 duże puchy animondy
Wszystko za sumę blisko 160 zł![]()
jak zobaczyłam zawartość tej paki, to mi łzy stanęły w oczach jak świeczki.
Ta babka nie zna nikogo z nas, nigdy nie była w naszym schronie, nie miała okazji poznać naszych kociastych, wymieniła ze mną raptem kilkanaście maili - a wydała tyle pieniędzy, zadała sobie trud skompletowania takiej wspaniałej paczki i okazała mega-zaufanie przesłając to na mój prywatny adres (pracowy dokładnie rzecz biorąc).
No w szoku jestem.
Cudowni ludzie są na świecie, ech ...
Etka pisze:[
zamierzam tak w ten sposob przekupic Ardeneniech sie lepiej przelamie kiciunia to trafi jej sie lepsze zycie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szymkowa i 81 gości