Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zakocona pisze:Ja mam 3 wybitnych dominantów w moim stadzie. Ciągle słyszę pomrukiwania i syki. Dochodzi do łapoczynów. 2 to lejki. Siurają na okna, meble. Trzeba uważać, żeby nie zostawały same, bo oblewają blaty kuchenne i ściany.koszmar!!!
mirka_t pisze:Fredziolina, wiesz że finansowo to ja już jestem martwa. Wielkie dzięki za bazarki.
U weta dług ponad 500zł, w kolejce kastracja Munia i 5 sterylek. Chad może jeszcze trochę poczekać. Dzisiaj u weta zostawiłam tylko 30zł za zastrzyki dla Śliwki i tabletki. Gdy wróciłam od weta Tomcio zrobił mi niespodziankę a mianowicie zaczął siać tasiemcem. Kolejny do kilkakrotnego odrobaczenia.
mirka_t pisze:Lulu również niedawno ujawnił tasiemca pomimo wcześniejszego odrobaczania. Teraz dostał Cestal a potem dostanie Anipracit i zobaczymy. Niestety zaglucenie nie ustąpiło po wcześniejszym leczeniu i po przerwie ma zmieniony antybiotyk, czyli jest w trakcie leczenia.
Teoretycznie gotowe do adopcji są Figa, Smużka, Daisy, Szpecia i Lila. Diablo też by mógł iść do domu, ale musi być to bardzo wiarygodny dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: emill, Silverblue i 58 gości