ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2007 18:32

Masz rację Bubor, za długo była cisza, już się poprawiam :lol: :lol: Otóż Alusia dzisiaj zaspała na...śniadanko. Aż się zmartwiłam, bo do tego Alusia zawsze jest pierwsza. No ale jak śpi się tak:ObrazekObrazek to można zaspać prawda?? Powoli się budzimy Obrazek
No i już po śniadankuObrazek
Hurra! nauczyłam się wstawiać zdjęcia!! Zaraz to wyślę, żeby mi czasami nie zniknęły

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro paź 10, 2007 18:58

Obie kicie są naprawdę piękne (i ten kontrast kolorów :lol: )
Pomiziaj je ode mnie.
A widzisz, nie taki diabeł straszny 8)
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro paź 10, 2007 19:02

Niesamowite 8O 8O 8O , moja Kropcia jakoś nigdy nie miała ochoty spać w pościelach , na mnie to i owszem . :wink:
Alicja ma podobny do Kropciowego "śliniaczek " tyle że moja pannica ma mniejszy i kremowy a nie śnieżno biały :D
Głaski dla Alicji i Maksia !!!

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro paź 10, 2007 19:03

Brawo! Zdjęcia wstawione. Śliczne! Zestawienie kolorów kocich rzeczywiście wspaniałe. No, to nasza Zuzia już umie wszystko na Forum :D .
Marcelibu

Post » Śro paź 10, 2007 20:15

Marcelibu pisze:Brawo! Zdjęcia wstawione. Śliczne! Zestawienie kolorów kocich rzeczywiście wspaniałe. No, to nasza Zuzia już umie wszystko na Forum :D .

No może jeszcze nie wszystko, zdjątka jeszcze mi się rozjeżdżają, a nawet po ciężkiej pracy było tak, że mi zniknęły. Dlatego potem tak śpiesznie je wysłałam. Ale jestem już na dobrej drodze !!! :lol: :lol: :lol:
Dzięki Amika :lol: :lol:

zuzia96

Post » Śro paź 10, 2007 20:22

zuzia96 pisze:
Marcelibu pisze:Brawo! Zdjęcia wstawione. Śliczne! Zestawienie kolorów kocich rzeczywiście wspaniałe. No, to nasza Zuzia już umie wszystko na Forum :D .

No może jeszcze nie wszystko, zdjątka jeszcze mi się rozjeżdżają, a nawet po ciężkiej pracy było tak, że mi zniknęły. Dlatego potem tak śpiesznie je wysłałam. Ale jestem już na dobrej drodze !!! :lol: :lol: :lol:
Dzięki Amika :lol: :lol:

Ja do tej pory nie umiem wkleić więcej niż jednego zdjęcia w jednym post'cie :oops: . Nie mam czerwonego pojęcia jak to zrobić...
Marcelibu

Post » Śro paź 10, 2007 20:23

o matko kochana, toż to moja kochana Alusia :D słoneczko kochane :D a jeszcze niemal pół roku temu była biednym wychudzonym i matowym zwierzaczkiem w schronisku :D
zuzia, czarujesz :D

zuziu, prześlij mi jeszcze raz swój adres na email, bo w nowym laptopie nie mam i nie mogę wysłac Ci wiadomości :oops:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro paź 10, 2007 20:37

[quote="Femka"]o matko kochana, toż to moja kochana Alusia :D słoneczko kochane :D a jeszcze niemal pół roku temu była biednym wychudzonym i matowym zwierzaczkiem w schronisku :D

Właśnie miałam Ci wysłać do wątku BK wiadomość, żebyś oglądnęła swoją ukochaną Alusię wylegującą się w pościeli :lol: :lol: :lol: :lol: Tak się teraz odpoczywa !!!:smiech3: :smiech3: :smiech3:
W celach forumowych nabyłam też aparat cyfrowy, to i zdjęcia footer będą częściej.
Już nawet na bazarku zaistniałam sama!!! Femciu, serdeczne dzięki za dotychczasową pomoc na bazarkach!!!

zuzia96

Post » Śro paź 10, 2007 20:40

zuzia96 pisze:
Femka pisze:o matko kochana, toż to moja kochana Alusia :D słoneczko kochane :D a jeszcze niemal pół roku temu była biednym wychudzonym i matowym zwierzaczkiem w schronisku :D

Właśnie miałam Ci wysłać do wątku BK wiadomość, żebyś oglądnęła swoją ukochaną Alusię wylegującą się w pościeli :lol: :lol: :lol: :lol: Tak się teraz odpoczywa !!!:smiech3: :smiech3: :smiech3:
W celach forumowych nabyłam też aparat cyfrowy, to i zdjęcia footer będą częściej.
Już nawet na bazarku zaistniałam sama!!! Femciu, serdeczne dzięki za dotychczasową pomoc na bazarkach!!!

już pendzem szukać Twoich bazarków :D
a w kwestii podziękowań, to ja mam u Ciebie niespłacalny dług za Alicję.
Obrazek

Femka

Post » Czw paź 11, 2007 16:10

Witamy!
Dziasiaj następna seria zdjęć. Będzie akcja drapakowa Alusi: Obrazek i akcja drapakowa MaksiaObrazekObrazek
Drapak dla Maksia wylicytowałam na bazarku z myślą, że wreszcie skorzysta z niego jak kot. Ale szanownemu panu bardziej przypadło do gustu opakowanieObrazekObrazek

zuzia96

Post » Czw paź 11, 2007 16:21

No i niech mi ktoś powie, że kobitki nie są bardziej robotne???
A na koniec dla Cioteczki Femci Alusia w różowym kubraczkuObrazek

A teraz niech ktoś poratuje! Dlaczego te zdjęcia tak mi się rozjeżdżają, no i jak powiększa się stronę, żeby te wszystkie informacje znalazły się w jednym poście :?: :!: :?: :!:
Amika, help!!

zuzia96

Post » Czw paź 11, 2007 16:27

ale cudne futerka- tylko sie zakochac! :1luvu:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw paź 11, 2007 16:44

Moje kociaki lubią spać na kołdrze ale, niestety nie chca sie niz opatulać :) A to takie sweet
Aga_

Post » Czw paź 11, 2007 19:31

Alusia w kubraczku przecudna Obrazek

co do rozjeżdżania fotek, to ja jestem ciemna jak tabaka w rogu. Nie mam pojęcia, dlaczego mnie wychodzi inaczej.
Obrazek

Femka

Post » Czw paź 11, 2007 21:44

Zawsze jak sie kupuje cos dla kota to on woli duzo bardziej opakowanie :twisted: :lol:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

[poprzednia][następna]