No i już po śniadanku

Hurra! nauczyłam się wstawiać zdjęcia!! Zaraz to wyślę, żeby mi czasami nie zniknęły
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Brawo! Zdjęcia wstawione. Śliczne! Zestawienie kolorów kocich rzeczywiście wspaniałe. No, to nasza Zuzia już umie wszystko na Forum :D .
zuzia96 pisze:Marcelibu pisze:Brawo! Zdjęcia wstawione. Śliczne! Zestawienie kolorów kocich rzeczywiście wspaniałe. No, to nasza Zuzia już umie wszystko na Forum :D .
No może jeszcze nie wszystko, zdjątka jeszcze mi się rozjeżdżają, a nawet po ciężkiej pracy było tak, że mi zniknęły. Dlatego potem tak śpiesznie je wysłałam. Ale jestem już na dobrej drodze !!!![]()
![]()
Dzięki Amika![]()
zuzia96 pisze:Femka pisze:o matko kochana, toż to moja kochana Alusiasłoneczko kochane
a jeszcze niemal pół roku temu była biednym wychudzonym i matowym zwierzaczkiem w schronisku
![]()
zuzia, czarujesz
Właśnie miałam Ci wysłać do wątku BK wiadomość, żebyś oglądnęła swoją ukochaną Alusię wylegującą się w pościeli![]()
![]()
![]()
Tak się teraz odpoczywa !!!:smiech3:
![]()
![]()
W celach forumowych nabyłam też aparat cyfrowy, to i zdjęcia footer będą częściej.
Już nawet na bazarku zaistniałam sama!!! Femciu, serdeczne dzięki za dotychczasową pomoc na bazarkach!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Tundra i 823 gości