TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 01, 2014 21:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Justynko z racji tego, że za jakiś czas będziesz znowu potrzebować rc fibre, a meg11 mogła załatwić ją w fajnej cenie, to zamówiłam Ci u niej kolejną paczkę.
A co z laptopem , dało się z nim coś zrobić?
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Nie lis 02, 2014 19:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

na laptop czekam - będziemy próbować go reanimować

Mikuś i Noemi w kiepskim stanie :(
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie lis 02, 2014 19:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Za Mikusia i Noemi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lis 02, 2014 19:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Mikusiu Noemciu zdrowiejcie!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pon lis 03, 2014 20:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Noemi - zapalenie gardła :(
guz na języczku Mikusia powiększył się dwukrotnie, 5-krotnie przekroczony cukier ..rokowania bardzo. bardzo ostrożne..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto lis 04, 2014 16:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Dziekuje za wpisy ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lis 04, 2014 16:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Brutalna prawda , Tyskie Mruczki bankrutem :cry: :cry: :cry: , dług u weta ogromny , znacznie przekroczył 2000 tyś zł a wczoraj w aptece zapłaciłam za insulinę ( bo Miki ma zmianę insuliny ponieważ ta która dostaje nie reaguje na nia i cukier ma przekroczony 5 krotnie ) i oktanisept 100 zł a nie mam już karmy i/d gastro dla Matyldzi , Gai i Noemi która ma mieszana z rc fibre i tu dziękuje Aleuscha za kolejne 4g karmy która niebawem dojdzie :)
Ale kończy sie też karma rc urinary hd i bytowa dla reszty kotów i dla bezdomniaczków których jest coraz więcej i więcej :( i nie mam czym karmić , mięsa też nie mam za co im kupić :cry:
Nie mam też już ręczników papierowych ani podkładów 60-90 cm a chusteczek nawilżanych mam jeszcze tylko kilka paczek , jest bardzo bardzo źle :cry: :cry: :cry: błagam o pomoc , o pomoc nie dla mnie lecz dla tych kalekich starych , dla tych których nikt nie chce , a one chcą żyć mimo wszystko , błagam nie zostawiajcie mnie z tym samej ...
Po dość atrakcyjnej cenie sa w tesco ręczniki papierowe , może ktoś podaruje choć jedna rolkę .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 04, 2014 17:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

A wczoraj była u nas Madzia i zawiozła nas do weta i na spacer z psami poszła , i nie uwierzycie , Larysa padła ze zmęczenia :mrgreen:
Bardzo dziękujemy za pomoc :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 04, 2014 21:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Dawno mnie nie było na forum-niestety brak czasu, mnóstwo zajęć, ale trochę nadrobiłam i wczoraj oj działo się:)
Z tych przyjemniejszych rzeczy to rzeczywiście, Larysa na spacerze poznała nową koleżankę, która po krótkiej obserwacji tak zajęła się z nią zabawą, że ja i Maks nie nadążaliśmy za nią, żeby właścicieli drugiego psa nie staranowała. Po pół godzinie takie gonitwy była padnięta, ledwo do bloku doszła:) To się nazywa energia.
Przed spacerem oczywiście wizyta u weta, o ile u Noemi mamy przeziębienie, Etna prawie zdrowa, to z Mikim jest naprawdę kiepsko:/ Byłam w szoku jak usłyszałam, jaka jest normalna wartość u kotów, a ile jemu wyszło w badaniu. Oby ten nowy rodzaj insuliny pomógł, bo kto nas będzie witał na klatce schodowej jak nie Miki? Trzymajcie za niego kciuki, żeby wszystko było dobrze:)
Jeszcze jest jedna sprawa, i wiem, że na forum zawsze możemy liczyć na Waszą pomoc. Udało nam się wspólnymi siłami zakupić karmę fibre(chyba nie mylę), jednak potrzebna jest jeszcze i/d gastro dla trójki kotów. Może spróbujemy znowu zrobić zrzutkę, żeby uzupełnić zapasy?
Innych rzeczy też brakuje powolutku, ręczniki, podkłady na przykład. Gdyby ktoś miał możliwość zakupienia gdzieś taniej, to może nawet transport po to udałoby się zorganizować.
Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda mi się już zakończyć bazarek(może ktoś jeszcze się skusi:)) i wpłacę całą kwotę do weta, żeby zmniejszyć dług.
Ważne jest też podnoszenie wątku, im nas więcej tym lepiej:) Wiem, że nieraz ciężko jest z czasem, ale momentami wystarczy zwykły uśmieszek, a wątek już jest podnieniony.

POMÓŻMY TYSKIM MRUCZKOM:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto lis 04, 2014 21:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Trzymam mocne bardzo mocne kciuki za Mikusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mikusiu musi sie udac! chlopaku jestes najwspanialszy i musisz dac rade! :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Niestety teraz tez moge tylko zaapelowac o pomoc dla Tyskich mruczkow! :oops:
Wiec prosze wspomozmy Juste zeby miala za co pomoc zwierzakom! :201494 :201494 :201494 :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto lis 04, 2014 22:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

miko_bs pisze: Może spróbujemy znowu zrobić zrzutkę, żeby uzupełnić zapasy?
Innych rzeczy też brakuje powolutku, ręczniki, podkłady na przykład. Gdyby ktoś miał możliwość zakupienia gdzieś taniej, to może nawet transport po to udałoby się zorganizować.
POMÓŻMY TYSKIM MRUCZKOM:)

Tu są najtańsze.
http://allegro.pl/podklady-chlonne-dla- ... 58221.html
http://allegro.pl/podklady-higieniczne- ... 74131.html

Niestety tylko tyle mogę teraz :(
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro lis 05, 2014 14:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Witam, też jestem z Tychów i również zajmuję się kocimi sierotami z mojego bloku. Możliwości mam niewielkie bo z jendej niwielkiej wypłaty cięzko się utrzymać, plus 1 swój chory kot i bezdomniaki. Chciałabym Pani pomóc jednak nie bardzo mam jak. Mogę wątek udostępnić i prosić o pomoc innych. Ewnetualnie jakiś mały pieniążek przelać na Pani konto (proszę tylko podać w wiadomości). Dziękuję Pani za Pani dobre serce, oby więcej takich ludzi.

PaniLucjana

Od: Pt mar 29, 2013 20:31

Post » Śro lis 05, 2014 20:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Justyna nie ma dostępu do neta. Zaraz poślę pw z nr jej konta. Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje, to też podam.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Czw lis 06, 2014 11:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

W imieniu Justyny bardzo wszystkim dziękuję za pomoc:)

Ja w swoim imieniu też chciałabym was prosić o pomoc. Wczoraj wzięłam do domu kota z wypadku, jednak mam już swoje 4, plus psy i inne zwierzęta i nie mogę jej mieć w domu. Część rodziny się zgodziła, żeby była na czas wyleczenia, popołudniu będę rozmawiać z resztą, jednak może być ciężko. Bardzo możliwe, że kotka jest czyjaś: jest zadbana, korzysta z kuwety, najchętniej cały czas by się tuliła. Po wypadku został jej obrzęk w gardle (dlatego zostanie jeszcze trochę u mnie, bo będzie miała sondę, przez którą ją będę karmić) i pękniętą żuchwę. Jednak długo u mnie nie może zostać, dlatego moja prośba: może ją ktoś przygarnąć na DT/DS? Nie wiem ile będzie trwało leczenie, ale po tym czasie muszę znaleźć dla niej lokum:( Możliwe, że znajdzie swój właściwy domek, że ktoś będzie o nią pytał, ale jeśli nie, to gdzieś ją muszę ulokować.
Zdjęcia nie zdążyłam zrobić, jest to nietypowa buraska - na grzbiecie ma mieszane kolory. Proszę, rozsyłajcie informację dalej, może ktoś będzie mógł mi później pomóc.

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

[poprzednia][następna]