TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 11, 2014 22:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

AgaS1987 pisze:Kochani Wiem ze Justynka juz kupila karme ale moze bysmy sie poskladali na druga? Bo zanim bedzie skladka, zanim zamowienie dotrze do Justy to znowu karmy nie bedzie.

Bardzo Was prosze o pomoc! kazda zlotowka sie liczy! :1luvu:
Potrzeba 140 zl :ok:

Ja zaczynam, daje 30 zl. :ok: :1luvu:

Kochana jak ja ci dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob sty 11, 2014 22:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

miko_bs pisze:Ja mogę dołożyć 40zł na karmę

Kochana wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sty 11, 2014 22:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

Mam już dosyć wszystkiego , dziś wieczorem jak wracałam z psami ( była ze mnie nowa woluntariuszka ) to pod moimi drzwiami leżał menel ze nie byłam w stanie wejść do mieszkania :evil: :evil: :evil: , próba obudzenia obejszczanego cuchnącego menela była bardzo ciężka a aby była tego mało on od jakiegoś czasu mieszka u mnie w klatce tylko piętro niżej i ma dwa koty , ponoć zgubił klucze coś bełkotał a koty pewnie bez jedzenia :evil: Będą foty jak menel nie chciała wstać i nawet sobie papieroska zaczął palić , i się tak wku @#$% am że wezwałam Straż Miejską :evil: :evil: :evil:

A aby nie była za mało kłopotów to prawdopodobnie zostałam okradziona w autobusie z dokumentów , dowodu osobistego , karta do bankomatu , karta ubezpieczeniowa , bilet miesięczny za 93 zł który jest ważny do ostatniego , myślałam że może dokumenty dałam do szuflady w której wypadają rzeczy do tyłu , rozwaliłam ja i ich nie było :roll: :roll: :roll:

A Radek jest niesamowity, cały czas by sie miział , boże jak on mi przypomina Eustachego [*]
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sty 11, 2014 22:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

Zablokuj kartę i jak najszybciej zgłoś na policję zaginięcie dokumentów. Inaczej ktoś może na Twój dowód wziąć kredyt i nie będzie łatwo udowodnić, że to nie Ty.
Współczuję i kradzieży i przebojów z menelem.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob sty 11, 2014 22:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

Alienor pisze:Zablokuj kartę i jak najszybciej zgłoś na policję zaginięcie dokumentów. Inaczej ktoś może na Twój dowód wziąć kredyt i nie będzie łatwo udowodnić, że to nie Ty.
Współczuję i kradzieży i przebojów z menelem.

Tak zrobię , a u mnie menel na schodach to juz standard , średnio raz na tydzień , ale pod moimi drzwiami to pierwszy raz :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sty 11, 2014 23:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

Zapomniałam napisać że Szłapek dostał wczoraj steryd ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 12, 2014 0:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie sty 12, 2014 0:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sty 12, 2014 0:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

phantasmagori pisze:Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bardzo ci dziekuje za wstawienie fotek Radka :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 12, 2014 0:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

Choć tyle, że kociaste w domu spokojne

Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sty 12, 2014 0:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

phantasmagori pisze:Obrazek Obrazek

To mam prawie na co dzien , bo na 1 szym pietrze dwie meliny , za ścianą jest gościu tez nadużywający alkoholu , ale on zawsze pilnuje swych gości ale nademna też melina , czasem to aż strach wejść na klatkę , a nie dalej jak wczoraj przegoniłam 3 meneli bo sobie pili i palili i sie czuli jak u siebie na chacie :evil: :evil: :evil: a potem leja , srają , rzygają a winne sa potem moje psy , bo one to przecież robią , ale jeśli nawet sie zdarza ( Lara ) , to za chwile to sprzątam a menele po siebie nie :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 12, 2014 0:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

phantasmagori pisze:Choć tyle, że kociaste w domu spokojne

Obrazek Obrazek Obrazek

O tak , one sa szczęśliwe, mimo iz maja jakies tam małe niedogodności :wink: , no i kto to jest , bo Noemi to na pewno wszyscy znają , ale czy czarne też :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 12, 2014 0:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

Kochani dorzućcie się do karmy choćby groszem!
Mnie w tym miesiącu Sroczki z Leonkiem kompletnie wydrenowały kieszeń, jadę na oparach :twisted:
Mogę dopiero po 20stym się dorzucić :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sty 12, 2014 0:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

Justyś dodam do zbiórki 30 zł. Niestety nie mogę więcej :oops:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Nie sty 12, 2014 10:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Czarna passa trwa :(:(:( NOWY z SUK

phantasmagori pisze:Kochani dorzućcie się do karmy choćby groszem!
Mnie w tym miesiącu Sroczki z Leonkiem kompletnie wydrenowały kieszeń, jadę na oparach :twisted:
Mogę dopiero po 20stym się dorzucić :(

No to kochana po 20stym jest tez dobrze:D ja po prostu od chlopa mego zaloze za Ciebie i tyle :D
Tylko napisz jaka kwote bedziesz mogla dorzucic :D

I racja - kochani prosimy o kazda zlotowke! Kotki musza miec ta karme ! a to Tylko kropla w morzu...

PS ja niestety tez skromnie sie dokladam bo w tym miesiacu tez nas badania Felki zjadly troszke. a Macka to w ogole na luty przelozylam bo nie da rady inaczej.

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

[poprzednia][następna]