Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wasylisa pisze:A ja myślę co innego: że osoby, które planują głosować, powinny się z tym wstrzymać do ostatniej chwili (tzn. 2-3 godziny przed końcem głosowania). Bo jeśli Jokot będzie cały czas na prowadzeniu, to zmobilizujemy tylko konkurencję. A tak, to wyobraźcie sobie: mając np. kilkadziesiąt głosów przewagi nie mobilizują rozpaczliwie pociotków i kolegów z klasy syna. A potem w ostatniej chwili tadam! Jokot finiszuje o np. 150-200 głosów do przodu.
piotr568 pisze:Wasylisa pisze:A ja myślę co innego: że osoby, które planują głosować, powinny się z tym wstrzymać do ostatniej chwili (tzn. 2-3 godziny przed końcem głosowania). Bo jeśli Jokot będzie cały czas na prowadzeniu, to zmobilizujemy tylko konkurencję. A tak, to wyobraźcie sobie: mając np. kilkadziesiąt głosów przewagi nie mobilizują rozpaczliwie pociotków i kolegów z klasy syna. A potem w ostatniej chwili tadam! Jokot finiszuje o np. 150-200 głosów do przodu.
idę o zakład że konkurencja też trzyma siły w rezerwie. Walka o wygraną jest bezwzględna
Aleba pisze:Do 31 lipca do godz. 12.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 48 gości