Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jeszcze nie poprosiłam ruru o nowy banerekMalgWroclaw pisze:czy mi się wydaje, czy miał być nowy banerek Dyziowy...
koteczku
wibryska pisze:Koteczki przecudne![]()
dymna Ania to takie malutkie drobniutkie wesołe cudeńko, żywe srebro, iskiereczka
wygląda jak młody sfinksdługowłosa Frania troszkę poważniejsza ale zjawiskowo piękna i też milutka
obie kicie są juz wysterylizowane (mają boczny szew a raczej pętelkę
Dyzio bardzo grzeczny, do koteczek łagodny
Oskar dzisiaj często ganiał Dyzia, głównie nie podobało mu się, że Dyzio jest w pobliżu okienka
będę Oskarowi dawać jedzenie zaraz po przyjściu to może wtedy będzie spokojniejszy
Dyzio nie próbował się wydostać, zachowuje się spokojnie i bardzo do mnie lgnie
dostał tabletki
potem wkleję zdjęcia
-
dilah napisała po popołudniowej dzisiejszej wizycie:
Oskar nadal w lokalu, pani z przyczyn niezależnych dziś nie dotarła...ma być w tygodniu.
Dziewuchy obłędne, wykiziały się z Natalką nawet długowłosa Frania biegała za nią, jak Natalka przestawała głaskać.
Dziewuch nie zamknęliśmy dogadują się z Oskarem bez problemu.
Ania to wypisz, wymaluj nasza Lukierka, tylko w innej barwie, długie, chude i takie troszke egzotyczne.
Dyziula wytulony, smutny jakiś...ponad 2 h byliśmy tuliliśmy na zmianę z Arturem, cudny ten Dyziula.
Oskarek powygrzewał się w słonku na oknie, poszalał z dziewczynami przyjaźnie nastawiony.
MalgWroclaw pisze:te zdjęcia - jak dla mnie - są zbyt drastyczne. Ale się nie znam
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1111 gości