Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:Otóż bardzo proszę o pomoc i przeprowadzenie wizyty PA w Łodzi przy ul. Legionów dla takiej pięknej dziewczynki
Jeśli ktoś może mi pomóc, to proszę o podanie nr tel na pw, a ja zadzwonię i powiem o szczegółach.
korbacz9 pisze:Chciała bym odpowiedzieć na apel o rzeczy dla schroniska,znalazłyby się ręczniki mam też poszwy i poszewki niestety białe .Problem w tym, że nie mama samochodu. Może znalazła by się jakaś wolontariuszka z okolic Obywatelskiej
amaru pisze:i co z takim dzikim dzikiem można zrobić?
Nawet leczyć się nie da:-(
Źle ta buzia wygląda. Może on ma coś w środku, tzn jakiś stan zapalny w pyszczku, chore zęby np.
ps zajrzałam na stronę schroniska, bo pomyślałam, żeby objąć Evila adopcją wirtualną, ale widzę, że tylko przy psach jest taka opcja.mgska pisze:
tak, rzeczywiście, masz rację.
Ma nr 69 i w karcie wpisane "DZIKUS"
przyszedł 15.03.
Sis pisze:korbacz9 pisze:Chciała bym odpowiedzieć na apel o rzeczy dla schroniska,znalazłyby się ręczniki mam też poszwy i poszewki niestety białe .Problem w tym, że nie mama samochodu. Może znalazła by się jakaś wolontariuszka z okolic Obywatelskiej
A czy nie można by poprosić kogoś ze znajomych o zawiezienie do schroniska? Wolontariuszki z autami są 2. I to najbardziej zarobione dziewczyny z Kotyliona... Przepraszam, że w ich imieniu się odzywam, po prostu wiem, że już nie dają rady...
amaru pisze:czy tego kotka udało się wyleczyć?
czy troszeczkę dał się obłaskawić?amaru pisze:i co z takim dzikim dzikiem można zrobić?
Nawet leczyć się nie da:-(
Źle ta buzia wygląda. Może on ma coś w środku, tzn jakiś stan zapalny w pyszczku, chore zęby np.
ps zajrzałam na stronę schroniska, bo pomyślałam, żeby objąć Evila adopcją wirtualną, ale widzę, że tylko przy psach jest taka opcja.mgska pisze:
tak, rzeczywiście, masz rację.
Ma nr 69 i w karcie wpisane "DZIKUS"
przyszedł 15.03.
Duszek686 pisze:Madzia - przyjacielski kot to np Zosiek - super fajny przytulak
albo Kalinek - też bardzo fajny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 252 gości