Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:kasia daj znac
anka1989e pisze:Byłam dzisiaj z Kairem i Juniorem u weta i jest wszystko ok, dostałam antybiotyk dla Juniora na jutro, leży na blacie strzykawka w papierowej torebce. Odebrałam te rzeczy ze sklepu zoologicznego, są trzy siatki koców 1 z jedzeniem, zostawiłam to w środku bo nie wiedziałam gdzie to dać, a suche karmy w woreczkach dałam do szafki z miskami żeby Yoko się do nich nie dobrała, i 2 worki ze żwirkiem
aange pisze:26.11 /pon/ Rawen./LadyStardust
27.11 /wt/ ......./.......
28.11 /śr/ ......./Sylwia
29.11 /czw/ / Hidi
30.11 /pt/ vaylei / Brunhilda
01.12 /sb/ ......../.........
02.12 /niedz/ evik75/Rawen
obstawiamy dyżury
głowy Ci nie urwiemyale na przyszłość dla wszystkich info- co może być pochowane do szafek i na przedsionek to chowamy
anka1989e pisze:Byłam dzisiaj z Kairem i Juniorem u weta i jest wszystko ok, dostałam antybiotyk dla Juniora na jutro, leży na blacie strzykawka w papierowej torebce. Odebrałam te rzeczy ze sklepu zoologicznego, są trzy siatki koców 1 z jedzeniem, zostawiłam to w środku bo nie wiedziałam gdzie to dać, a suche karmy w woreczkach dałam do szafki z miskami żeby Yoko się do nich nie dobrała, i 2 worki ze żwirkiem
aange pisze:Nie pytałam gdzie była operowana, z rozmowy wnioskowałam że tam gdzie była leczona od początku czyli w katowicach (nie kostrzewski) ale nazwy nie pamietam
ogólnie była u mnie w pracy i chciała żebym im tabletki podzielila więc czasu na rozmowę nie miałam dużo
szwy/ranę po sterylce ma super a te na uchu to nie potrafie ocenić bo nie mam porównania jak powinny wygladac ale na moje oko dobra robota
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Blue, Google [Bot], Szprocik i 76 gości