TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 31, 2012 22:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

Noemi, zdrówka koteńko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lis 01, 2012 13:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

Justa prosila mnie wczoraj o zakup kilku marchewek dla Noemi, ale kupilam ok.2 kg dla calego stada i dla niej. Wszystkim sie witaminki przydadza :) :ok:

Justa, nie dziwie sie tej pomylce... ale to znak, ze wciaz pamietasz o Pedrusiu [*], ze zostawil w Twoim sercu niezatarty slad.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 01, 2012 14:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

Wczoraj Kociara 82 mi kupiła 4 udka i marchew dla Noemi z pieniędzy z bazarku ( bo jest teraz na gotowanym kurczaku z marchewka i ryżem ) wyszła mi z psami , pomogła mi przy kuwetach , przyniosła mi z piwnicy 10 karmy z piwnicy , dzięki ci :lol:
Dziś w południe z psami była Andżelika :ok: Nie wiem , może już wieczorem sama z nimi pójdę choć troszkę się jeszcze boje :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lis 01, 2012 16:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

W ciągu ostatnich 12 miesięcy wiele z moich podopiecznych odeszło za Tęczowy Most ...
Odeszła 8 grudnia maleńka powypadkowa Emi [*], Odszedł 15 marca wiekowy Ozzi [*], Odeszła wiekowa Malwinka [*], Odszedł wiekowy Krecik [*] ( świnka morska ), Odszedł maleńki Baksik [*]( króliczek ), Odeszła maleńka zagładzona [*] (świnka), Odszedł Eustachy ( po wypadkowy ) który walczył o każdy dzień [*], Odszedł Pedro w sile wieku [*], To tak bardzo boli :cry: :cry: :cry:

Boli mnie tez to ze nie poszłam dziś na cmentarz do moich rodziców :cry: :cry: :cry: , ale bałam sie bo od bramy jest daleko a noga po operacji jeszcze boi :cry: :cry: :cry: , poprosiłam znajomą aby podała na grób moje kwiaty i znicze ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 01, 2012 16:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

Justa&Zwierzaki pisze:W ciągu ostatnich 12 miesięcy wiele z moich podopiecznych odeszło za Tęczowy Most ...
Odeszła 8 grudnia maleńka powypadkowa Emi [*], Odszedł 15 marca wiekowy Ozzi [*], Odeszła wiekowa Malwinka [*], Odszedł wiekowy Krecik [*] ( świnka morska ), Odszedł maleńki Baksik [*]( króliczek ), Odeszła maleńka zagładzona [*] (świnka), Odszedł Eustachy ( po wypadkowy ) który walczył o każdy dzień [*], Odszedł Pedro w sile wieku [*], To tak bardzo boli :cry: :cry: :cry:

Boli mnie tez to ze nie poszłam dziś na cmentarz do moich rodziców :cry: :cry: :cry: , ale bałam sie bo od bramy jest daleko a noga po operacji jeszcze boi :cry: :cry: :cry: , poprosiłam znajomą aby podała na grób moje kwiaty i znicze ...

Justyś pujdziesz do rodziców jak bedziesz zdrowa to nie twoja wina /Oni to widzą trzymaj się już już będziesz skakać jak kózka.. :)

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw lis 01, 2012 19:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

Biedna Noemi :(

Oj nie ryzykuj jeszcze z chodzeniem, nie warto, jeśli będą powikłania to dopiero nie będziesz mogła się ruszyć..
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw lis 01, 2012 20:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

Justa&Zwierzaki pisze:Potrzebna pomoc do wyprowadzania 2 psów rano i wieczorem :
Poniedziałek - Rano Agulas74 :lol: wieczór Kociara :lol:
Wtorek - rano brak :cry: wieczór brak :cry:
Środa - rano brak :cry: wieczór brak :cry:
Czwartek - rano Andzelika z bratem :lol: , wieczorem brak :cry:
Piątek - rano Andzelika z bratem :lol: , wieczorem brak :cry:
Sobota - rano Andzelika z bratem :lol: , wieczorem brak :cry:
Niedziela - rano Andzelika z bratem :lol: wieczorem brak :cry:
Czy ktoś pomorze :| :| :|

Oj raczej nie bd mogla przez ta przeprowadzke jesli juz to ewentualnie wieczorem :(

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Czw lis 01, 2012 20:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

shanti_pryia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Potrzebna pomoc do wyprowadzania 2 psów rano i wieczorem :
Poniedziałek - Rano Agulas74 :lol: wieczór Kociara :lol:
Wtorek - rano brak :cry: wieczór brak :cry:
Środa - rano brak :cry: wieczór brak :cry:
Czwartek - rano Andzelika z bratem :lol: , wieczorem brak :cry:
Piątek - rano Andzelika z bratem :lol: , wieczorem brak :cry:
Sobota - rano Andzelika z bratem :lol: , wieczorem brak :cry:
Niedziela - rano Andzelika z bratem :lol: wieczorem brak :cry:
Czy ktoś pomorze :| :| :|

Oj raczej nie bd mogla przez ta przeprowadzke jesli juz to ewentualnie wieczorem :(

Spoko :ok: dziękuje ze dzis z nimi byłaś :lol:
A ja sobie pozwoliłam na krótki spacer z psami , ale nie sama bo była ze mną Anetka ( córka Gosi ) i jest jak na razie ok :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 01, 2012 22:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

Justynko , pomału dojdziesz do siebie . Nie przemęczaj się jeszcze , bo faktycznie -powikłania mogą się przyplątać i co ? Ja tez dziś wspominałam te futerka , których juz nie ma ze mną [*]. Wierzę , że nie miały najgorszego życia i że się kiedyś spotkamy . Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje zwierzaczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lis 02, 2012 14:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

Justyś, Ty się nie przemęczaj!
Na cmentarz zdążysz pójść, najważniejsza jest pamięć o zmarłych a nie obecność przy grobie zaraz po operacji.

Trzymaj się Kochana!
A skoro siedzisz i nie możesz się ruszać za bardzo, to może skrobnij kilka najważniejszych zdań do ogłoszeń, to je zredaguję i ogłoszę.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt lis 02, 2012 19:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

wiem, wiem, ty nie usiedzisz dlugo w jednym miejscu, nawet gdybys nie miala nic do roboty to zawsze cos znajdziesz... ale powoli wszystko, nie przemeczaj tej nogi.

jak cos to w niedziele moge wpasc kolo poludnia bo nie mam pewnosci co do wieczora. Jeszcze jutro rano musze raz jeszcze zadzwonic w sprawie tej oferty pracy o ktorej ci mowilam, bo pojawilo sie swiatelko w tunelu. Wiec na wszelki wypadek na niedziele wieczor sie nie umawiam, bo jesli praca wypali to bedzie trzeba duzo wczesniej polozyc sie spac w niedziele. Wstepnie wiec oferuje swoja pomoc na niedziele ok.poludnia. Zgadamy sie jeszcze.

Kociara82

Post » Pt lis 02, 2012 20:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

Dziewczyny ! Jak się dowiem ,że Justynka się przemęcza , tak krótko po tej operacji ,zamiast miziać swoje zwierzaczki, to przejadę te 300 km do niej , skrzykne Was wszystkie , wpadniemy do Niej i Ją zwiążemy :twisted: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Post » Pt lis 02, 2012 23:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

ona juz poprostu taka jest, ze ja wszedzie nosi, taki ma charakter, ze leniuchowac, odpoczywac dlugo nie potrafi, bo sie wkurza fest. To jednak dobry omen, to znaczy, ze wraca do formy, ze czuje sie lepiej :ok: A te jej futrzaki to potrafia tez zameczyc czlowieka :D Jak chca wszystkie na raz byc miziane to nie ma zmiluj, nie ma, ze boli, ze nie wygodnie, ze rece mdleja, ze siusiu sie chce... No co ty, czlowieku! Nawet nie zartuj tak! NIC, absolutnie NIC-podkreslam szczegolnie mocno slowo NIC-nie jest wazniejsze od miziania futrzakow :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: To twoj priorytetowy obowiazek :ryk:

Ostatnio np siedzialam na pufie przed klatka z "maluchami" i mizialam Bartka i Wegielka (Noemcia byla odizolowana, bo z powodu biegunek musiala byc na glodowce), a w klatce nad nimi miauczy proszac o glaskanie szanowny Borys, na dole swira dostaje Laryska, obok mnie stoi Matylda i czaruje mnie swoim spojrzeniem :ryk: :ryk: :ryk: jak tu je wymiziac sprawiedliwie? :roll: :lol:

Kociara82

Post » Pt lis 02, 2012 23:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Ja to już myślę jak sobie jeszcze wychodować jedna , co najmniej parę rąk . :roll: Jak będę miała jakis pomysł to dam znać :D U mnie oprócz miziania to jeszcze karmienie ! :mrgreen: Ja do kuchni a za mną sznureczek ogonków . :ryk: No , ostatnio zaszalałam i dokociłam siebie i rodziców . Chciałam jednego kotka a mam trzy dodatkowe :ryk: Jeden 5-miesięczny kocurek - znajdka u rodziców i dwie kicie ok 10 tygodni u nas :ryk: Trzy koty w dwa dni , w sumie - jeden w piątek i dwa w niedziele . Także - trochę rąk brakuje , ale jak im odmowic jak tak patrzą 8O i nie pomiziać ? Dobrze , że Justynka zdrowieje , takich ludzi jak ona jest stanowczo za mało .

barbarados

Post » Sob lis 03, 2012 14:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-POTRZ osoba do 2 psów na kilka dni na

barbarados pisze:Justynko , pomału dojdziesz do siebie . Nie przemęczaj się jeszcze , bo faktycznie -powikłania mogą się przyplątać i co ? Ja tez dziś wspominałam te futerka , których juz nie ma ze mną [*]. Wierzę , że nie miały najgorszego życia i że się kiedyś spotkamy . Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje zwierzaczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

To prawda że kiedyś sie z nimi spotkamy ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]