Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska. Dołącz do nas.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 06, 2013 20:55 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Dziekuje za pomoc. Jutro skontaktuje sie z pania karmicielka i powiem zeby dzwonila do schronu. Juz raz do nich dzwonila ale jak przyjechali to nie znalezli kociakow. Pewnie sie schowaly.
Obrazek

dzikak

Od: Wto wrz 04, 2012 14:07

Post » Nie sty 06, 2013 21:05 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Żadna to pomoc z naszej strony niestety :(
Mam nadzieję, że jednak szybko zareagują i uda się złapać maluchy :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Nie sty 06, 2013 21:47 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Trzymam kciuki za udaną pomoc dla maluchów.
Wolontariuszki ze schroniska w Olsztynie działają na prawdę wzorcowo.
Również samo schronisko i gabinet weterynaryjny działąjący na jego terenie jest godny pochwały.

Mam ogromną nadzieję, że kobitki nie zostawią footrzastych przyjaciół bez pomocy.

A pro pos.
Co tam z wątkiem dla kocich dam?
(tych którym ogłoszenia dzielnie wbiła Dana korzystając z tekścików wypracowanych przez Monikę)
Ktuś zakłada wątek, czy jam mam założyć, a potem się poprawi?

Czymamy za Rudolfa
Zulego
i wszystkie kosmaczaki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie sty 06, 2013 22:10 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Zosiu, zakładaj wątek, zakładaj :ok:

Rudolf niestety pacnął łapą sunię i zranił ją tuż nad okiem :(
Sunia się przestraszyła, Duzi też, a Rudolf poszedł spać pod łóżko :(
Jutro pójdą z sunią do weta.
Mam nadzieję, że to był jednorazowy strzał, ustalający hierarchię, i że teraz będzie już tylko lepiej.

Zosiu, w razie co, Duzi mają Twój nr tel. żebyś razem z Saintpaulia mogła ich jakoś wspomóc radami kocio-psimi. Tak W RAZIE CO :wink: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Nie sty 06, 2013 22:18 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

EVA2406 pisze:
Agn pisze:W kwestii formalnej.
Duncan - dawniej zwany Bezikiem - przeszedł oficjalnie pod opiekę Fundacji Hospicjum dla Kotów Bezdomnych. I jako pensjonariusz ma zapewnioną opiekę na poziomie, jaki oferuje nasza Fundacja każdemu kotu, który do nas trafia.
Nie ma konieczności uwzględniania Duncana [Bezika] w Waszym 'kosztorysie'.
Oczywiście każda pomoc dla naszej Fundacji jest mile widziana - osoby chętne proszone są o zapoznanie się z naszą działalnością za pośrednictwem stron internetowych [fundacyjna, profil FB, forum fundacyjne] i kierowanie wsparcia bezpośrednio na konto fundacji.

Pozdrawiam, Agnieszka Agn Szubert [prezes Fundacji Hospicjum dla Kotów Bezdomnych].

(...)
Z niecierpliwością czekam na testy i mam nadzieję, że będziemy mu szukać domku :ok: :ok: :ok:

Obawiam się, że to płonna nadzieja, choć bardzo chciałabym się mylić.

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Nie sty 06, 2013 22:20 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Będziemy czuwać.
Mam nadzieję, że chłopak się opamięta i Duzi będą cierpliwi.
Kot, niestety, ma ostre pazury...
Nie puszczamy...
Oczywiście, dobrze,że podałaś telefon.
Jeśli tylko Pańcostwo od Rudolfiniego będą otwarci na współpracę zawsze łatwiej coś na miejscu wymyśleć.
Troszkę się martwimy :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie sty 06, 2013 22:32 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

kitkowa pisze:
EVA2406 pisze:Z niecierpliwością czekam na testy i mam nadzieję, że będziemy mu szukać domku :ok: :ok: :ok:

Obawiam się, że to płonna nadzieja, choć bardzo chciałabym się mylić.

Ja już dziś nie łapię :oops:
Płonna nadzieja odnośnie wyników? Czy odnośnie poszukiwań domu?
Bo my jak najbardziej podtrzymujemy chęć szukania domu dla Duncana! :ok:
Jeśli już czas na szukanie, to prosimy tylko o znak dymny i działamy :wink: :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Nie sty 06, 2013 23:01 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Zwarci i gotowi do wszelkich działań na rzecz kotów :P :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon sty 07, 2013 14:10 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

dana2509 pisze:Zwarci i gotowi do wszelkich działań na rzecz kotów :P :ok:

Ja za działania kciuki potrzymam. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto sty 08, 2013 9:04 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Ja również cały czas kibicuję i gdybym mogła przydać się na drugim końcu Polski (prawie :wink: ) to jestem zwarta i gotowa :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sty 08, 2013 12:00 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Dobrze, że jesteście dziewczyny. Każda forma pomocy jest cenna. I kciuki się przydadzą i gotowość do pomocy.
Im nas więcej, tym lepiej. :ok:
jerzykowa- złożyłaś deklarację a my ją przyjmujemy i nie omieszkamy skorzystać w razie potrzeby :mrgreen:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto sty 08, 2013 12:09 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

dana2509 pisze:Dobrze, że jesteście dziewczyny. Każda forma pomocy jest cenna. I kciuki się przydadzą i gotowość do pomocy.
Im nas więcej, tym lepiej. :ok:
jerzykowa- złożyłaś deklarację a my ją przyjmujemy i nie omieszkamy skorzystać w razie potrzeby :mrgreen:

Ma się rozumieć :mrgreen:
Ku chwale kociastych :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sty 08, 2013 12:13 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Tak, tak Asiu, już się nie wywiniesz, bo sama wiesz, że kocia agencja turystyczna rozciąga macki... a w pojedynkę nic się nie da zrobić.
Sztafeta jest konieczna...
Wiadomo zresztą,ku czyjej chwale... czyli... czyja to woda i na czyj młyn :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sty 08, 2013 12:14 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Cześć kociary :P Ja na posterunku :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto sty 08, 2013 12:20 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Oooo Korsarz na posterunku... :mrgreen:
A na bocianie gniazdo nie łaska wejść coby celu wypatrywać :twisted:

Cieszym się, że już doczłapawszy się na posterunek możesz tę stajnię Augiasza nieco ogarnąć :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]