Moderator: Estraven
EVA2406 pisze:A robi ktoś tym koteczkom ogłoszenia?
EVA2406 pisze:Dziewczyny, do mnie jutro przyjedzie kotka, którą kobieta adoptowała i po miesiącu chciała oddać na Paluch. Koteczka jest po starszej pani, która została zabrana do domu opieki, a koteczka została sama.....
Nowym domem cieszyła się miesiąc......
Kicia jest rzadko spotykanej urody, bo cała biała i na dodatek słyszy. Ma ok 4 lat.
Błagam pomóżcie ją ogłaszać, bo u mnie nie może długo zostać.....same wiecie, ale nie moglam pozwolić, żeby ją oddała do schroniska, bo to dla domowej kotki wyrok
Jutro przyjedzie do mnie to porobię foty.
paros pisze:EVA2406 pisze:Dziewczyny, do mnie jutro przyjedzie kotka, którą kobieta adoptowała i po miesiącu chciała oddać na Paluch. Koteczka jest po starszej pani, która została zabrana do domu opieki, a koteczka została sama.....
Nowym domem cieszyła się miesiąc......
Kicia jest rzadko spotykanej urody, bo cała biała i na dodatek słyszy. Ma ok 4 lat.
Błagam pomóżcie ją ogłaszać, bo u mnie nie może długo zostać.....same wiecie, ale nie moglam pozwolić, żeby ją oddała do schroniska, bo to dla domowej kotki wyrok
Jutro przyjedzie do mnie to porobię foty.
dobrze,![]()
dzisiaj poproszę tekst i namiary to wyślę do wyborczej (jutro rano będę wysyłała)
i poproszę zdjęcia, bo jutro mam w planie dalsze ogłoszenia kocie to i ją ogłoszę
puszatek pisze:dlaczego po miesiącu chciała oddaćchory świat....
![]()
EVA2406 pisze:Widać tak jakoś źle działam na koty

EVA2406 pisze:Jolu, wysłane
Obyś miała szczęśliwą rękę
Użytkownicy przeglądający ten dział: niuans, sebans i 78 gości