kamari pisze:Abba wygląda przepięknie. A przyjechała do ciebie taka mizerota

tez tak sadzę,je bardzo dużo,uwielbia mięsko podane z ręki najbardziej...taka jest juz "bezczelna"w żebraniu
Ja widze najwieksza przemiane w moim najchudszym latami Czarciku(miał problemy nawracające z nerkami...)On był zawsze smukły.Teraz to grubas się zrobił

i ciężki jest(ten co tak oczy wybałusza zawsze,na zdjeciach siedzi na kredensie)
Rozmawiałam z meg11 dzisiaj,czy nie widzicie jak wyładniał Rumcajsik ostatnio.Te takie "mokre" futerko na łózku jest od lizania sie...na parapecie zrobione kilkadziesiat minut poxniej i widac jaki juz zarosniety jest
Wieczorem mi sie rozłożył Antek
Kornelcia słabiutko idzie...
Niedawno jeszcze wygladała tak:

Prosi mięcho,a nie bardzo wiadomo co moze jeść.Wołowina dobra/odzywcza,ale przy nerkach nie wskazana,a kuraka uwielbia,ale zaraz wymioty,bo niewydolnosc watroby ma..za tłuste.Wcina po 2 tacki Animondy renal i conva-interstinalRc.Tak jej daje po troszku 3xdziennie+sucha TOTW.Rumcajsik i Kornelcia dostaja z mięsa chude indyka tylko...jest delikatne...bez rosołku
WIDZE,ŻE WIĘKSZOSC 99%MOICH KOTÓW UWIELBIA SUCHA KARME,wszystkie dobrze przyswajaja TOTWa,nie ma sraczek i wymiotów.Warto kupic dobra karme przy chorych kotach...Po RC mi koty sraczkuja niektóre,a tu ładnie,nawet Rumcajsik ja toleruje i nie zwraca,a to jest chyba najwazniejsze...