Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Kocia Mama Ewa pisze:
Przyjechały nowe 2 koty po zmarłej - Miś i Misia, rodzeństwo, 4 latka, książeczki są na zdrowej. Mają szczepienia, kotka nie jest sterylizowana. Na poczatku wydawało się, że nie są przestraszone, ale po kilku godzinach niestety..Misia leży w jednej pozycji w jednym miejscu, nie tknęła miseczki. Misiaczek zaczął warczeć na koty i mnie, jest przerażony i załamany![]()
Pani zostawiła 20 zł do skarbonki na zakup jedzenia.
:
No 20 zł, to kotki będą miały zapas jedzenia na rok
Kocia Mama Ewa pisze:Na poczatku wydawało się, że nie są przestraszone, ale po kilku godzinach niestety..Misia leży w jednej pozycji w jednym miejscu, nie tknęła miseczki. Misiaczek zaczął warczeć na koty i mnie, jest przerażony i załamany
Dorota Wojciechowska pisze:Kocia Mama Ewa pisze:Na poczatku wydawało się, że nie są przestraszone, ale po kilku godzinach niestety..Misia leży w jednej pozycji w jednym miejscu, nie tknęła miseczki. Misiaczek zaczął warczeć na koty i mnie, jest przerażony i załamany
Kurcze może na początek zamknac ich w wolierze - zawsze to bariera dla pozostałych kotów i będą się cZuły bezpieczniej
Dorota Wojciechowska pisze:mara po niedzieli może zasadzimy sie na ta mamuśke - ja narazie nie mam planów więc jak co to dzwoń.
tylko dobrze by ją było jeden dzień nie karmić, no i teraz tak pełno w boksach czy damy radę ja gdzieś przetrzymać
Mara S pisze:Są juz wyniki Ziutka ale dr Karina musi je na spokojnie przeanalizować - prawdopodobnie to jakaś nietolerancja pokarmowa - różne organy są ok więc byc może będzie musiał być na diecie i to nawet nie tyle sensitivity co hypoalergenic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], szczurbobik i 231 gości