EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 14:57 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Mnie też właśnie siekło i ledwo paczę :lol:
Idę kimać, póki się kotfory nie pobudzą :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt cze 08, 2012 15:05 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

a ja nie mogę :crying: zaraz do pracusi .
dziabnę kawkę .
Kropcia coś kicha :roll: seriami ,wydzieliny nie widać...mam nadzieję że nic się u niej nie kroi :|

odkąd odstawiłam słodkości ubył mi jeden wałek :mrgreen: paczę na ciasteczka paczę na lody i paczę i ślinkę łykam i na tym koniec :placz:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 08, 2012 15:50 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Też uwielbiam słodkości. Ciastka, czekoladki to była moja 2 kolacja.
Odstawiłam po robieniu kulek z gorzkiej czekolady i bakalii bo z 3 czekolad wytopiło mi się 3/4 szklanki ochydnego tłuszczu.
Zaczęłam też czytać skład ciasteczek i sklepowe słodycze omijam z daleka.
Teraz jak mam ochotę na coś słodkiego robię sobie ryż z bananem i wiórkami kokosowymi, twarożek z powidłami lub miodem, sałatkę owocową z lodami, jogurt naturalny z truskawkami, pieczone jabłka z rodzynkami i odrobiną rumu... pychota.
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Pt cze 08, 2012 20:21 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

LimLim pisze:Filmiki powinny juz działać :D

Ja mam taki komunikat: "nieprawidłowe dojście do menu".
:(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt cze 08, 2012 22:26 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Wyszłam z pracy dość wcześnie bo przed 21...a dopiero dotarłam do domu :evil: az mi się wyć chciało :oops: tramwaje nie jeżdżą ,autobusy też nie (spod centralnego) pociągi opóźnienia po 60 minut..huk i wrzawa na peronach ,krzyki itp.
dość ja nie wracałam z meczu tylko z pracy :|
Oskar nie chce jeść ,bawi się szatan ale odmówił papu :roll:
Dyzio i Smoku zjedli troszkę tacki RC ,ale jak jedli :pig: :lol:
Filmik jak Dyzio ciągnie cyca rewelka :mrgreen:

dorota13 pisze:Też uwielbiam słodkości. Ciastka, czekoladki to była moja 2 kolacja.
Odstawiłam po robieniu kulek z gorzkiej czekolady i bakalii bo z 3 czekolad wytopiło mi się 3/4 szklanki ochydnego tłuszczu.
Zaczęłam też czytać skład ciasteczek i sklepowe słodycze omijam z daleka.
Teraz jak mam ochotę na coś słodkiego robię sobie ryż z bananem i wiórkami kokosowymi, twarożek z powidłami lub miodem, sałatkę owocową z lodami, jogurt naturalny z truskawkami, pieczone jabłka z rodzynkami i odrobiną rumu... pychota.

ja na razie na nie jestem ,żadne słodycze ,koniec kropka ,odchudzamy się i już :crying: chociaz troszkę :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 08, 2012 22:57 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

nakarmiłam Oskara strzykawką ,widać że głodny ,ale łapie smoka i nim pluje :cry:

idę do łóżka ,oby noc była spokojna.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 09, 2012 7:44 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Kurcze, co się dzieje? :( Strzykawką chciał, a "smoczkiem" nie? Ile zjadł strzykawką? Normalną porcję?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob cze 09, 2012 8:16 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Dorciu jak dzieciaki po nocy?
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob cze 09, 2012 8:31 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Obudziłam je o 4 rano ,po 4 godzinach Oskarek zjadł sam ,ale je zdecydowanie mniej niż zawsze,jak by mu coś przeszkadzało ,jak by smoczek był zły ,jakby..nie wiem co :?
ale zjadł.
Kolejne karmienie przed 8 ,jadł dokładnie tak samo ,mniej niż zwykle i tak jakoś dziwnie.
Za to dokazuje aż miło .
Dyzio Różowonosy :wink: Marzyciel i Smoku zwaliły kupska za trzech :lol: kolor jednak mało ciekawy :mrgreen: ale dostały wczoraj RC baby i żarły aż miło więc stąd efektowna zieleń..no i odrobaczenie.
Oskarek kupki u niego wczoraj nie było ,chyba że była ,a ja nie widziałam w jelitku nic specjalnego nie wyczuwam... :roll: wiecie te małe bąki mają swoją kuwetkę ,ale wędrują do kuwetki dużych ,mają położoną małpę przed kuwetą i po tej małpie się wdrapują .
Zaraz będę musiała nakarmić je ponownie bo znów wychodzę na fuchę 8) ale czy zjedzą po dwóch godzinach :?
Skończyły mi się leki p. bólowe szukam Ketonalu :!: jak by ktos miał na zbyciu to pięknie proszę :oops:
Miłego łikendu :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 09, 2012 8:39 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Mam kilka ampułek do iniekcji... Bo ja tylko w iniekcję wierzę :mrgreen:

No ale tego pocztą nie wyslę, bo dojdzie tylko pokruszone opakowanie :?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob cze 09, 2012 8:47 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Może problem z jedzeniem jest od zaparcia? Często koty nie jedzą, kiedy jest kupa niezrobiona. Dziwne to niejedzenie... :roll:

Marcelibu

Post » Sob cze 09, 2012 9:00 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

nie ma już zaparć,jelitko jet prawie puste,czekam na efekt odrobaczania.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 09, 2012 9:14 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Sprawdze czy mam Ketonal w tabletkach. Bo w zastrzykach mam na bank. Wyślę poczta w poniedziałek.
Ja nie mogę zażywac tego leku - zaraz sensacje żołądkowe. Pozdrawiam Marta.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Sob cze 09, 2012 9:32 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

dziękuję :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 09, 2012 16:50 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

dostałam w kość ,ale dałam radę :wink:
za to dowiedziałam się jaki ze mnie jełop do kwadratu :twisted: na Tamkę pojechałam pociągiem do Śródmieścia ,metrem do Świętokrzyskiej i 100km na pieszo i na około bo wszędziej budują metro :evil:
Mogłam jechać pociągiem do Powiśla 5min. drogi i była bym na miejscu :evil:
Ponoć organ nie używany obumiera :twisted:

Moje dzieci były 6 godzin bez jedzenia ,wpadłam do domu ,a tu cisza ..zaglądam śpią.
Na mój głos mordki rozwarły ,jeść spoko ,pierw się pobawimy :wink:
one po prostu już się nasyciły ,nie sa takie tycie że muszą co 2czy 4 godziny wsuwać...pojadły ,pobiegały ,potem powtórka z rozrywki ,teraz śpią z brzuszkami jak piłeczki :D Wycałowane ,wygłaskane ,wypieszczone..moje słoneczka ukochane :1luvu:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]