Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewona1 pisze:Duża nie przejmuj się, to ze dodatni test to tylko przeciwciała, znaczy kot miał kontakt, nie musi zachorować, Mandarynka ma problem z oczkami też, a jak na razie ujemna, jak się powtórzy to będzie pewność, i Fred lub Drapek bo już nie pamiętam który to brat i też ujemny. Jedyny problem to to, ze jak się potwierdzi to trzeba towarzystwo szczepić, a to w/g mnie skróci im życie. U mojego Paszczaczka i Puśki białaczka ujawniła się jak miały 22 lata, i żyły jeszcze rok, jak zrobiły się guzy w jamie brzusznej trzeba było uśpić Paszczaczka, a pusia sama poszła i nie wróciła.
Ale na ogół nie umiera się ze starości, tylko na coś.
A na oczki damy Mandarynce antybiotyk Tylozynę, tylko niech będzie wiadomo co dalej, jutro będzie wiadomo.
ankacom pisze:ewona1 pisze:Duża nie przejmuj się, to ze dodatni test to tylko przeciwciała, znaczy kot miał kontakt, nie musi zachorować, Mandarynka ma problem z oczkami też, a jak na razie ujemna, jak się powtórzy to będzie pewność, i Fred lub Drapek bo już nie pamiętam który to brat i też ujemny. Jedyny problem to to, ze jak się potwierdzi to trzeba towarzystwo szczepić, a to w/g mnie skróci im życie. U mojego Paszczaczka i Puśki białaczka ujawniła się jak miały 22 lata, i żyły jeszcze rok, jak zrobiły się guzy w jamie brzusznej trzeba było uśpić Paszczaczka, a pusia sama poszła i nie wróciła.
Ale na ogół nie umiera się ze starości, tylko na coś.
A na oczki damy Mandarynce antybiotyk Tylozynę, tylko niech będzie wiadomo co dalej, jutro będzie wiadomo.
Czytam ten wątek.
Ewona czy możesz mi wytłumaczyć to co wytłuściłam w Twoim poście?
pinokio_ pisze:Sie porobilo. Ciekawe co u mnie sie dzieje. Jejku z tym wszystkim. To sie macie kochane, nie ma co.
Dziekuje Wam za pomoc, cierpliwosc, poswiecenie. Dziekuje, ze tu jestescie caly czas.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:1luvu
![]()
![]()
Mamrot, stowa od Ciebie wplynela, dziekuje. Moze trzeba pomoc w leczeniu SZarusi, prosze powiedziec, przeleje pieniazki. Po co maja lezec. U mnie juz tylko 3 koty z Wolki. Na razie nic sie nie dzieje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 63 gości