PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 19, 2012 17:31 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

moze uda mi sie skolowac nastepnym razem recznikow papierowych troche poza gazetami bo widzialam ze potrzebne :wink:

swoja droga, bylam zupelnie sama w otwartym pokoju z maluchami, moglam schowac kota do torby i wyjsc...tak po prostu, zdziwilo mnie to powiem szczerze bo myslalam ze kociaki sa jakos bardziej zabezpieczone

a mala po wzieciu na rece mruczala oblednie :1luvu:

edit: bylam w schronisku pierwszy raz i jestem jeszcze bardziej pelna podziwu dla Was, ja sie po prostu poplakalam jak popatrzylam na koty i te malentaski ehhhh :(

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Czw lip 19, 2012 20:33 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

A ja się tak nieśmiało przypomnę ze żwirkiem :oops:
Czy może Natalię bezpośrednio molestować? :mrgreen:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pt lip 20, 2012 6:32 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

nie wysyłaj na adres schroniska bo pójdzie do sekretariatu ta karma. bo wszysko to co w paczkach przyjmuje sekretariat i tam zostaje.

monia1

Od: Wto mar 16, 2010 23:09

Post » Pt lip 20, 2012 9:29 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

Napisałam do Moniki :)
Czekam jaką opcję wybierze.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pt lip 20, 2012 13:47 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

w przyszlym tygodniu bede miala troche recznikow papierowych, moze troszke gazet juz bedzie, czy ew jakies koce, reczniki tez brac? bo ktos sie oferowal ze ma do wyrzucenia to dla zwierzakow moze dac...zobacze jak sie nada to moze brac?
czy ktos bedzie w przyszlym tygodniu ok godz 15 z wolontariuszy i kiedy?

Maykaw

Post » Pt lip 20, 2012 15:22 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

Małgosiu dziękuję bardzo za pokierowaniu moimi nieco niezbornymi wysiłkami. Koty są fantastyczne i bardzo spragnione miziania :/ (dwa weszły mi dosłownie na głowę). One powinny mieć własne miejsce na fotelu, a nie siedzieć w takim tłoku :(.
Miałam wątpliwości czy się do czegoś przydam, ale jednak okazało się, że tak. Postaram się zrobić bazarek na miseczki i karmę (nigdy jeszcze tego nie robiłam - zobaczymy). Dziewczyny, jeśli będziecie robić akcje promocyjne, chętnie się włączę...

lkm.itd

Od: Czw wrz 15, 2011 21:29

Post » Pt lip 20, 2012 15:50 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

Maykaw, tak, chętnie przyjmiemy wszelkie koce, powłoczki, ręczniki. W tygodniu w środy bywa Zoyabea, ale reszta z nas pracuje dlatego łatwiej zastać kogoś w weekend :)

lkm.itd, to jest właśnie to o czym pisałam kilkakrotnie- jeśli ktoś nie może zostać wolontariuszem/domem tymczasowym, nie ma ochoty/możliwości pomagać w pracach porządkowych, zawsze może pomóc przy dopieszczaniu zwierząt. Niby nic, a dla domowych kotów to niezbędne w zasadzie do przetrwania w schroniskowych warunkach.

I jeszcze pomarudzę przed weekendem: potrzebne szmatki, gazety, ręce do pracy i domy tymczasowe... Bardzo!

A za wszelki odzew serdeczne podziękowania! :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt lip 20, 2012 21:19 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

Maykaw, tak ja zwykle jestem w srody - w razie czego moge podjechac w innym terminie - info na pw :)
lkm.itd - fajnie że przyjechalas - w schronie ZAWSZE jest cos do zrobienia 8)
W ramach pocieszenia powiem, że jeden z tych kotow ktore doslownie wchodzily na glowe ( czarny dziadu) dzis poszedl do domu :piwa:
A tak wogule co u Łatka vel Łatki vel Twarożka? :1luvu:
ktos pozrywal opisy kotow ze scian :evil: :evil: :evil: jutro przywioze wreszcie tablice - mam nadzieje, ze to cos da i zaprowadzi wieczny porzadek :lol:
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Pt lip 20, 2012 22:05 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

czy dalej potrzebny jest blender?
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Sob lip 21, 2012 8:16 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

zoyabea pisze:Maykaw, tak ja zwykle jestem w srody

w taki razie podjechalabym w środe parenascie minut po 15?

Maykaw

Post » Sob lip 21, 2012 21:14 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

Koleżanka z FB ma do oddania karme mokra i sucha royal canin dla kotow majacych klopoty z ukladem moczowym. Czy ktoś jest chętny? Jakiś dt ma Paluszka ktory potrzebuje takiej karmy? Proszę o info, jeśli nie ma takich kotów ogloszę w osobnym wątku na miau - moze komuś się przyda

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob lip 21, 2012 21:29 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

Dziękuję bardzo Naline za odebranie żwirku :1luvu:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Sob lip 21, 2012 23:03 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

Nie mam nic przeciwko pracom porządkowym, natomiast mieszkam daleko, a i z czasem bywa u mnie bardzo cienko, więc nie bardzo mogę się zdeklarować na regularne przyjeżdżanie, ale korzystając z wolnych chwil, chętnie pomogę.

zoyabea pisze:W ramach pocieszenia powiem, że jeden z tych kotow ktore doslownie wchodzily na glowe ( czarny dziadu) dzis poszedl do domu :piwa:
A tak wogule co u Łatka vel Łatki vel Twarożka? :1luvu:
ktos pozrywal opisy kotow ze scian :evil: :evil: :evil: jutro przywioze wreszcie tablice - mam nadzieje, ze to cos da i zaprowadzi wieczny porzadek :lol:

Fajnie, że jeden z czarnych będzie kołnierzował w domu :D. Łatek przestał tężeć pod dotykiem i ostatecznie został Pafnuckiem. Jest wzorowym królem domu i tarasu, przynajmniej dopóki nie przyjdą goście bo wtedy robi się niewidzialny ;). Apetyt ma nie koci, a więc jest na diecie. Chyba wyczuł, że byłam na paluchu, bo od środy czujnie mi się przygląda :-? .

W środę opisy wyglądały jakby sami opisywani byli sprawcami dewastacji.

lkm.itd

Od: Czw wrz 15, 2011 21:29

Post » Nie lip 22, 2012 17:52 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

lkm.itd pisze:Łatek przestał tężeć pod dotykiem i ostatecznie został Pafnuckiem. Jest wzorowym królem domu i tarasu, przynajmniej dopóki nie przyjdą goście bo wtedy robi się niewidzialny ;). Apetyt ma nie koci, a więc jest na diecie. Chyba wyczuł, że byłam na paluchu, bo od środy czujnie mi się przygląda :-? .

Ale lubie takie wiesci :kotek: :kotek: :kotek:

W środę opisy wyglądały jakby sami opisywani byli sprawcami dewastacji.

hahahaha :ryk: :ryk: :ryk:
dzis im zamontowalysmy tablice - oby sie sprawdzily :twisted:

( w razie czego dziewczyny - mazaki sa u kociat w pudelku po herbacie lipton)
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Nie lip 22, 2012 18:01 Re: PALUCH 7- GPK Mrau. Potrzebne gazety! Kocięta z PP s. 56

Cześć. Nazywam się SAURON i jestem całym czarnym kocurkiem. Nie mam nawet jednej białej plamki. I mam wielkie żółte oczy. Jestem wykastrowany i zaczipowany.W poniedziałek się przestraszyłem i wyskoczyłem przez okno z I piętra. Nie jestem kotkiem wychodzącym, więc schowałem się w jakimś ciemnym kącie i boję się wyjść. Proszę, pomóż mi znaleźć mój domek i moich kochanych człowieków, którzy bardzo za mną tęsknią a Pańcia na pewno strasznie płacze bo mnie bardzo kocha . No i czeka na mnie moja kocia przyjaciółka Sheela. Mieszkam na ul. Krasińskiego, ale mogę być w ok. ul. Próchnika, Filareckiej, Toeplitza, Suzina, a nawet Słowackiego. Tel. do mojej Pańci Anusi: 508 402 811 a do Pańcia Sysia 533 536 395. Chcę wrócić do nich i do ich ciepłego łóżeczka ...

A to jestem ja:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a2 ... 5aa63.html

Oferuję wysoką nagrodę za odnalezienie mojego kociątka. To już szósty dzień jak go nie ma :'(...
Moja kocia ferajna: Sauron, Sheela i Arya :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Od: Wto lip 17, 2012 6:57

[poprzednia][następna]