TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 18, 2011 18:35 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Będą bardzo dobrej jakości fotki ( mam już je na mailu ) zrobione przez foto reportera z naszego tyskiego tygodnika ECHO ( będzie tez artykuł ) .
Mam nadzieje że przydadzą sie do ogłoszeń . Jedynie nie ma fotek Morfeusza ,ale na razie nie nadaje sie do adopcji :(

Domu nadal szukają :
Urwis , Maniek , Kika , Czort , Bruno , Duduś ( dwa ostatnie u znajomych )
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie gru 18, 2011 23:33 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Dziś wieczorkiem tyskie mrusie miały odwiedzinki kochanej Phantasmagori i jej TŻ :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Byście musieli widzieć radość radość zwierzaków a Pedro to nawet z TŻ Pnanty szedł chętnie na spacer ( byliśmy razem karmić bezdomniaczki )
Phantasmagori bardzo , bardzo dziękujemy za podarki dla zwierzaczków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A teraz zmykam z psami , karmić jeszcze w jednym miejscu ( przeszkadza jak karmie to co niektórym ludziom :evil: i muszę w nocy ) no i jeszcze musze iść do Morfiego leki podać ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 19, 2011 0:22 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justynko to dla nas wielka radość móc odwiedzić Ciebie i twoje piękne futerka!
Wierz mi, że gdybym mieszkała bliżej, miała byś mnie u siebie codziennie!
A mój Tż z przyjemnością spaceruje z Pedrem i Pedro jest bardzo grzeczny ;)
Najlepszy jest widok jak przez całą wizytę Pedro usiłuje pocałować Tż-ta :mrgreen:

Morfeuszek - cudny, ewidentnie domowy,mruczący, wywalony klusek... :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon gru 19, 2011 0:29 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Pedro potrafi byc bardzo grzeczny na spacerach jak chce :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon gru 19, 2011 0:51 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:Pedro potrafi byc bardzo grzeczny na spacerach jak chce :)

Oj tak! Bardzo żałujemy, iż nie możemy z pieskami spacerować tak często jak Ty :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon gru 19, 2011 11:44 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Justynko to dla nas wielka radość móc odwiedzić Ciebie i twoje piękne futerka!
Wierz mi, że gdybym mieszkała bliżej, miała byś mnie u siebie codziennie!
A mój Tż z przyjemnością spaceruje z Pedrem i Pedro jest bardzo grzeczny ;)
Najlepszy jest widok jak przez całą wizytę Pedro usiłuje pocałować Tż-ta :mrgreen:

Morfeuszek - cudny, ewidentnie domowy,mruczący, wywalony klusek... :(

Łał , było by super :ok: Tylko ta odległość :roll: a z miejscowych to nikt chętny nie ma ochoty przyjść i pomóc :|

Morfi zrobił siku :lol: , tylko nie wiem czy z bólem czy nie , martwią mnie te zmiany na buzince :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 19, 2011 12:16 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

najwazniejsze, ze sioo bylo :ok:

Kociara82

Post » Pon gru 19, 2011 12:20 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:
Kociara82 pisze:Pedro potrafi byc bardzo grzeczny na spacerach jak chce :)

Oj tak! Bardzo żałujemy, iż nie możemy z pieskami spacerować tak często jak Ty :(

niestety tez za czesto nie moge przychodzic.
pamietam jeden spacer we wrzesniu bodajrze-bylo bardzo cieplo, poszlismy z Pedrem na dluugi spacer :) Byl to meczacy spacer jak i dla niego tak i dla mnie, zmeczylismy sie solidnie, ale bylo bardzo przyjemnie :) Odkad znam Pedra jeszcze chyba nigdy nie byl taki grzeczny na spacerach jak wtedy (przynajmniej nie na tych spacerach w ktorych i ja uczestniczylam) :1luvu: Normalnie jak nie on :ryk: :ok:

Kociara82

Post » Pon gru 19, 2011 13:34 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Morfeusz faktycznie wygląda jak Maniek :D

Za domki :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon gru 19, 2011 19:37 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon gru 19, 2011 22:28 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82

Post » Pon gru 19, 2011 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Przygarne-mlodego-kotka-kotke-najlepiej-kastrata-warszawa-W0QQAdIdZ339344766 odpisalam, zaproponowalam Urwiska :1luvu:

Dzięki , moze by wreszcie znalazł sie dom dla niego :roll:

Morfi dzis zwymiotował jakieś świństwo , jakby trawa z czyś tam i leżał w kuwecie , na szczęście drugie siku tez było :)
Trochę mnie tez martwi to iz wpuszczony a dokładnie wyniesiony z klatki nie chce chodzić tylko zwiewa do niej i chce sie tylko miziać i miziać i miziać po brzuszku , ten kto go kiedyś za adoptuje to będzie miał co miziać :lol:

Jutro Ozzi bedzie dwa razy rano i wieczorem '' płukany '' aby przygotować nerki na środowy zabieg .

Mati dzis dostała co tygodniowa dawkę antybiotyku , i na szczęście jest dobrze :)

Eustaszek cos dzis jest marudny , nie miał ochoty na przewijanie i cos mało dzis je , oy to nie była zapowiedź kryzysu :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 19, 2011 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

moze pulpet ma poprostu gorszy dzien tylko...
Ozzi w srode? A czemu ja myslalam, ze jutro 8O
Morfis sie boi chyba, bezpieczniej sie czuje w klatce

Kociara82

Post » Wto gru 20, 2011 0:04 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Morfeuszek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto gru 20, 2011 0:08 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Dzieki za wklejenie Morfeuszka :)
Morfi & duże zwierze właśnie pije sobie wodę :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]