Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 14, 2011 22:38 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

To to i ja chciałabym zobaczyć ... zawsze można potrenować na Kropce, tylko warto mieć ubranie na zmianę :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt paź 14, 2011 22:40 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Przy Taćce jest wymagana maseczka na twarz i inhalator dla bardziej wrażliwych :lol:
Kopanie do skóry w tym futrze to pomyłka, zwłaszcza, że i tak nie ma gdzie potem wylać kropli :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt paź 14, 2011 22:42 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

OKI pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Takie sobie foty, ale widać, jak sobie radzi ;)
Niestety - aparat sobie radzi gorzej. Baterie padły w momencie, jak mały postanowił zaatakować ogon Taćki :twisted: I zbierał nauki po uszach :mrgreen:

OKI

Post » Sob paź 15, 2011 8:38 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Bardzo dobrze sobie Gringus radzi! :D

A Tacia niewzruszona, moja niunia! :lol: :1luvu: :1luvu:

Doberek kochane!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob paź 15, 2011 9:39 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

no już nie taki mały, a radzi sobie świetnie :ok:
Taćka jest boska
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Sob paź 15, 2011 16:11 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Muszę powiedzieć,że Gringuś w rzeczywistości ładniejszy.....jego puchatość :1luvu: A Taciulka :1luvu: równie puchata królewna,tylko te puchatości mają zupełnie inne.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob paź 15, 2011 18:53 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

witanko OKI i koteczki... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wracam do zycia po ciezkiej grypie zoladkowej...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob paź 15, 2011 18:59 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

No to zdrowka. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie paź 16, 2011 1:11 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

viewtopic.php?f=1&t=134398 Zajrzyjcie, konkurencyjna mała bura dziewucha szuka dt... dziś się nie odzywałam, bo cały dzień zużyty na takie półkota :roll:
Dla ułatwienia dodam, że Sokota to luźny skrót od "Wolna Sobota" względnie "Sobota Jokota"... marzy mi się wolny weekend :roll: W związku z tym oczywiście badanie Fostera przełożone na najbliższy możliwy termin :(

OKI

Post » Nie paź 16, 2011 1:25 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

kalair pisze:Bardzo dobrze sobie Gringus radzi! :D

A Tacia niewzruszona, moja niunia! :lol: :1luvu: :1luvu:

Doberek kochane!

Tacia była niewzruszona, dopóki mały diabeł nie zauważył, że ma ogon. Że Taćka ma, nie maly diabeł ;)

ezzme pisze:no już nie taki mały, a radzi sobie świetnie :ok:
Taćka jest boska

Mały najlepiej sobie radzi z rozwalaniem dużych... Jedno spojrzenie i ma, co chce :lol: Nie sposób mu się oprzeć :oops:

kocurzyca41 pisze:Muszę powiedzieć,że Gringuś w rzeczywistości ładniejszy.....jego puchatość :1luvu: A Taciulka :1luvu: równie puchata królewna,tylko te puchatości mają zupełnie inne.

Dementuję - Gringuś w rzeczywistości brzydszy, bo futro ma paskudne (jeszcze ;) ), za to jego wdzięk osobisty i tak rozwala każdego :ryk:

tillibulek pisze:witanko OKI i koteczki... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wracam do zycia po ciezkiej grypie zoladkowej...

Oj, Tillku... za zdrówko :ok: :ok: :ok:

Wymiziaj futra... stęskniłam się za tymi cudami :1luvu:

OKI

Post » Nie paź 16, 2011 9:00 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Dobry :D

Melduję, że zaczynam gonić w piętkę :mrgreen:

Wczoraj radośnie stwierdziłam, że Delicję od Faxe'a rozróżniam tylko po kolorze oczu :roll: Co spowodowało taką radość, że koleżanki ze stołków prawie pospadały :twisted: :roll: :roll: :roll:

Po czym... pomyliłam Faxe'a z Brzdącem 8O :mrgreen: Bo się Faksik rozciągnął po całości na podłodze i osiągnął gabaryty tygrysa :mrgreen: Znaczy łobuz jest już znacznie większy niż Delcia - nie wiem, kiedy to się stało :roll: :roll: :roll: Wprawdzie do Brzdąca to mu jednak brakuje jeszcze hoho, ale już kawał kociszona z niego :lol:
Fischer też kawał zwierza, choć on z tych, co trzeba wziąć na ręce, żeby to zauważyć. Wygląda drobno, zwłaszcza przy Faxie, ale podniesiony swoją wymowę ma :twisted: Zaskakująco jest ciężki :lol:
Z Browarków tylko Foster się wyłamuje... Ten z kolei wzięty na ręce robi się jeszcze mniejszy, jeszcze chudszy i waży nic. W zasadzie mogłabym śmiało ściemniać, że ma 3 miesiące :mrgreen: Gdyby nie zęby :twisted:

Brzdąc za to znowu ma fazę "nielubięludzi" :roll: Pewnie dlatego, że zaczęłam myśleć o ogłoszeniach dla niego :twisted:
Za to Baśka lubi ludzi. Ciotki zainteresowane zobaczeniem Baśki na własne ślepia informuję, że lubienie się zaczyna o północy :mrgreen: I rano :mrgreen: Właśnie zdjęła górę z krytej kuwety i jeździ z nią po całym mieszkaniu :roll:

Półkot Gringo coś podłapał :( Wczoraj czuł się jak dętka, miał gorączkę, dostał antybiotyk. Wieczorem półkot już szalał jak gupol, teraz też zapitala - znaczy albo a) leczenie działa, albo b) wczoraj ściemniał, żebym się nie nudziła :twisted: Obstawiam b) co go nie uratuje przed braniem antybiotyku :twisted:

Wszystkie uznały, że tunel od Szalonego Kota to strzał w 10 :1luvu: Lepszy od tunelu jest tylko karton, w którym tunel przyjechał :mrgreen:
Tajemnicza plastikowa zabawka jest na razie podejrzana idelogicznie i lepiej się od niej trzymać z daleka :roll: A najlepiej poczekać, aż się Duża na niej poślizgnie, bo wtedy jest dużo chrup na podłodze :twisted: Muszę zanabyć jakieś większe przysmaki, bo to co mam to za łatwo wylatuje ;)
Szelma z Taćką udają, że takie rzeczy jak tunele i tajemnicze plastiki są poniżej ich godności, więc czekają aż pójdę spać, żeby z tej godności wyskoczyć :mrgreen:

Delka jak Delka - raz szaleje z młodzieżą, raz udaje poważną ciotkę i patrzy z pogardą na ich szaleństwa ;) W ramach ciotczynych obowiązków czasem myje dzieciarni uszy :lol:

OKI

Post » Nie paź 16, 2011 10:20 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Kalair :1luvu: OKI :1luvu: dziekuje :1luvu:

Olga, podziwiam :mrgreen: :1luvu: jestes mocarna, widze, ze koty nie daja Ci sie nudzic... czy odpoczywac... o ile pamietasz co to slowo oznacza :roll: ach te kociaste, ale jak ich nie kochac (śliczne male bure złapałaś :love:)

co do glaskania moich futer, to w ciagu tych kilku dni zaznaly wiecej pieszczot niz w ciagu ostatnich kilku miesiecy (pancia na 5 dni zapakowana w lozeczku, to dzieci maja uzywanie), ale ok, dzisiejsze głaski beda od Cioci OKI :mrgreen: :1luvu: :1luvu: dziekuje za pamiec o moich kotforkach :)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie paź 16, 2011 10:37 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Hej Tilli :D
Wrzuciłabyś jakieś fotki swoich cudów - choćby tutaj ;)

OKI

Post » Nie paź 16, 2011 12:53 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Madzia, i u mnie mozesz..Jak znajdziesz watek. Wrzucic fotki koteczkow. :wink:

Doberek Wariatkowo i Duza Naczelna! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]