kosma_shiva pisze:A to gdzie jest spotkanie? Bo mi chyba coś umknęło... nie na kociarni?
No właśnie, gdzie jest? Bo też nie wiem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:A to gdzie jest spotkanie? Bo mi chyba coś umknęło... nie na kociarni?
Kocuria pisze:z jednej strony - ogromnie dziękuję ogłaszarkombo całkiem możliwe, że znalazł się domek dla truskawki właśnie z ogłoszenia - w piątek wizyta, o jej przebiegu poinformuję, podpisanie umowy rzecz jasna zostawię szefostwu.
z drugiej - proszę o uważniejsze podawanie w ogłoszeniach danych kontaktowych - chętna wysłała maila (nie dotarł, więc albo formularz gumtree się chrzani, albo podany jest inny?/błędny mail) oraz zadzwoniła - dodzwaniając się do... no właśnie, do kogo? bo istota nie zapamiętała imienia?
w każdym razie gdyby osoba x, do której dana istota się dodzwoniła, nie posiadała mojego numeru telefonu, to mogłoby być szaro...
Tweety pisze:spotkanie czwartek 18-sta, Trambar, Stolarska
1. Kocuria,
2. Annazoo
3. Miszelina
4. Katgral
5. vanja
6. mjs
7. anna09
8. mahob,
9. milu,
10. kasumi,
11. jafusia
12. Yenika
13. namida
14 Zlloty
15. jej siostra
16. kosma_shiva
17. lutra,
18. noemik
19. Kinga Warmijska
.
.
Tweety
kosma_shiva pisze:miszelina pisze:Kociarnia ok, tylko Gil zły, że znowu w klatce.Nie chciał nawet winstona z łososiem.
Burka ma lekko zaczerwieniony brzuszek, proszę jodynować. Na kwarantannie sucho i prawie grorąco.![]()
Wzięłam bazarki dla kosmy, Jafusi i _namidy_, przekażę we czwartek.
Beatka, wzięłaś dla mnie coś z bazarku? A to gdzie jest spotkanie? Bo mi chyba coś umknęło... nie na kociarni?
miszelina pisze:Kociarnia ok, tylko Gil zły, że znowu w klatce.Nie chciał nawet winstona z łososiem.
Burka ma lekko zaczerwieniony brzuszek, proszę jodynować. Na kwarantannie sucho i prawie grorąco.![]()
Wzięłam bazarki dla kosmy, Jafusi i _namidy_, przekażę we czwartek.
miszelina pisze:Grafik wrześniowy: na razie 1 dekada, no, do 11 (bo to niedziela)
Proszę o wpisy.
1.09. czwartek rano:
wieczorem: Miszelina
2.09. piątek rano:
wieczorem:
3.09. sobota rano:
4.09. niedziela rano:
wieczorem: Kocuria
5.09. poniedziałek rano
wieczorem
6.09 wtorek rano
7.09. środa rano
8.09. czwartek rano
wieczorem
9.09. piątek rano
wieczorem
10.09. sobota rano
wieczorem
11.09. niedziela rano
jej siostra pisze:czy coś jedzeniowego przynosimy?
miszelina pisze:miszelina pisze:Grafik wrześniowy: na razie 1 dekada, no, do 11 (bo to niedziela)
Proszę o wpisy.
1.09. czwartek rano:
2.09. piątek rano:
wieczorem:
3.09. sobota rano:
4.09. niedziela rano:
5.09. poniedziałek rano
wieczorem
6.09 wtorek rano