Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 06, 2011 21:15 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Nadal nie ma wyników z IDEX-u ...
Póki co Pokerek nie wymiotuje, ale dzisiaj mi wystrzelił w trakcie zastrzyku ... i nie wiem, czy wszystko poszło w kota ...Nawet nie przypuszczałam, że może być taki podstępny :mrgreen:Przed nami jeszcze podanie polprazolu ... ciekawe, czy znowu mi się kotek zawiesi :?
Wpiszę kolejne wydatki, bo się potem pogubię... 200 zł. endoskopia (dostaliśmy 50 zł. zniżki), 150 zł. histopatologia w IDEX-ie, 60 zł. rtg (nic nie wyszło), 60 zł. leki + kroplówki (wtorek-piątek), 100 zł. 2 dawki zylexis-u, 10 zł. polprazol (10 kapsułek), 20 zł. x antybiotyk (środa-piątek). Razem poszło 600 zł. ... ja mogę i o suchym chlebie, ale żeby tylko małemu pomogło ...

Nie powinni brać za RTG które nie wyszło :evil: mi też wzieli,choć prosiłam o jelita to klatkę piersiową tylko było u Aishy widać,tylko żebra :evil: niepotrzebnie ją naświetlałam na próżno :(
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro lip 06, 2011 22:53 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

nic nie wyszło w sensie, że nie ma nic złego w środku, w kocie, co by wyszło na RTG. zdjęcia same w sobie pod względem technicznym były książkowe.

edit: robione były zdjęcia przeglądowe klatki piersiowej i jamy brzusznej pod kątem ewentualnych przerzutów. dobry radiolog na zdjęciu zobaczy dużo, nie tylko w jelitach ale i wyżej też.
Ostatnio edytowano Czw lip 07, 2011 22:04 przez novacianka, łącznie edytowano 1 raz

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Śro lip 06, 2011 23:12 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

novacianka pisze:nic nie wyszło w sensie, że nie ma nic złego w środku, w kocie, co by wyszło na RTG. zdjęcia same w sobie pod względem technicznym były książkowe.

No tak na RTG jedynie jelita chore wyjdą.Wyżej już nie.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw lip 07, 2011 9:35 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Wpisałąm wydatki. Kasiu a z bazarków przyszły takie kwoty jak wylicytowane?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 07, 2011 15:32 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Wpisałąm wydatki. Kasiu a z bazarków przyszły takie kwoty jak wylicytowane?

W zasadzie tak ...tzn. niektórzy zapłacili trochę więcej za przesyłkę niż naprawdę kosztowała, u innych trochę zabrakło do przesyłki ...więc praktycznie kwoty się "wyzerowały" ... jedna dziewczyn zapłaciła więcej ok. 10 zł., ale muszę sprawdzić kto :oops: ...bo już nie pamiętam...

Wyników nadal nie ma :( chyba zaraz jajo zniosę .... W mieszkaniu atmosfera mi się "zagęszcza" ... :evil: toczę nierówną walkę ze "szczaczami" ... i chyba nie muszę pisać, kto ją wygrywa.... :mrgreen:
Łapki im z doopek powyrywam przy samej głowie ... :mrgreen: Czy jest może ktoś chętny na 3 takie kotki ... :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw lip 07, 2011 18:58 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Bardzo dziękuję, mam jedna taką i też mam ochotę jej nóżki powyrywać :twisted: Muszę ją jak najszybciej wysterylizować, tylko ciągle nie mogę wziąć kilku dni wolnego, żeby z nią posiedzieć po zabiegu :(
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lip 07, 2011 19:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Bianka 4 pisze:Bardzo dziękuję, mam jedna taką i też mam ochotę jej nóżki powyrywać :twisted: Muszę ją jak najszybciej wysterylizować, tylko ciągle nie mogę wziąć kilku dni wolnego, żeby z nią posiedzieć po zabiegu :(

Ale u mnie Bubencjusz bezjajeczny jest ... i znaczy ... i leje ...wrrrrr...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 07, 2011 19:58 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Nawet mnie nie strasz :roll:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw lip 07, 2011 22:04 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Bianka 4 pisze:Nawet mnie nie strasz :roll:

Podobno też zależy w jakim wieku kot jest wykastrowany lub wysterylizowana.Moja matka miała kiedyś dwie kotki (osobno,nie na raz) i lały po fotelach jak kocury 8O .Ogon do góry i trzęsie wytrząsając ten odorek.Jak kocury :mrgreen: Dominujące chciały być bo tam pod balkon schodziły się obce koty.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lip 08, 2011 5:10 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

współczuję, też mam kotkę-sikacza ... :|

jak tam Pokerek?
:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt lip 08, 2011 7:40 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

vailet pisze:
Bianka 4 pisze:Nawet mnie nie strasz :roll:

Podobno też zależy w jakim wieku kot jest wykastrowany lub wysterylizowana.Moja matka miała kiedyś dwie kotki (osobno,nie na raz) i lały po fotelach jak kocury 8O .Ogon do góry i trzęsie wytrząsając ten odorek.Jak kocury :mrgreen: Dominujące chciały być bo tam pod balkon schodziły się obce koty.

Moja znajdka - Zazi ma koło roku, niedawno miała swoją pierwszą rujkę i wtedy się zaczęlo.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt lip 08, 2011 9:02 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Broszka pisze:współczuję, też mam kotkę-sikacza ... :|

jak tam Pokerek?

Kotkę sikacza jeszcze można znieść ... ale kocura -sikacza i znaczącego jest ciężko ... a jak jest ich trzech :strach: :strach: :strach: tzn.dwa kocury i kotka ...Mam nadzieję, że Ziabol do nich nie dołączy ... :wink:
Wyników nadal nie ma ...wetka dobiła mnie, że jeżeli byłby to nowotwór żołądka, to trzeba Pokerka natychmiast usypiać (to najbardziej bolesny nowotwór poza nowotworem kości)... Ale przecież to nie może być TO ... :cry: mały od wczoraj ma odpał ... gania i molestuje dziewczyny... zaczepia kocury i stawia się im machając tymi pokancerowanymi od kroplówek łapkami ...wisi na drapaku i ćwierka, merda ogonem i bawi się zabawkami...Gdyby go bolało, to powinien leżeć jak szmatka, bo nie dostaje żadnych przeciwbólowych leków ... Mimo tego ...strasznie się denerwuję ...
Nadal prosimy o kciuki ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt lip 08, 2011 9:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Wpisałąm wydatki. Kasiu a z bazarków przyszły takie kwoty jak wylicytowane?

Już znalazłam... Izaz :1luvu: wpłaciła 15 zł. więcej niż zestaw kawowy i koszty przesyłki ...czyli wpływ 45 zł.
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt lip 08, 2011 9:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:

jak tam Pokerek?

Kotkę sikacza jeszcze można znieść ... ale kocura -sikacza i znaczącego jest ciężko ... a jak jest ich trzech :strach: :strach: :strach: tzn.dwa kocury i kotka ...Mam nadzieję, że Ziabol do nich nie dołączy ... :wink:
Wyników nadal nie ma ...wetka dobiła mnie, że jeżeli byłby to nowotwór żołądka, to trzeba Pokerka natychmiast usypiać (to najbardziej bolesny nowotwór poza nowotworem kości)... Ale przecież to nie może być TO ... :cry: mały od wczoraj ma odpał ... gania i molestuje dziewczyny... zaczepia kocury i stawia się im machając tymi pokancerowanymi od kroplówek łapkami ...wisi na drapaku i ćwierka, merda ogonem i bawi się zabawkami...Gdyby go bolało, to powinien leżeć jak szmatka, bo nie dostaje żadnych przeciwbólowych leków ... Mimo tego ...strasznie się denerwuję ...

Super wieści :ok: :ok: :ok:
Jeśli Pokerek tak się zachowuje to chyba znaczy że leczenie wrzodów działa :piwa:
trzymaj się koteńku :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt lip 08, 2011 9:27 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:

jak tam Pokerek?

ziabolku, trzymaj się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]