[PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 25, 2013 6:41 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

kussad pisze:Stan aktualny: http://piekielni.pl/49543 - - mocne słabe
Ocena: 462 (Głosów: 560)
Czy wiadomo ile jest kliknięć "mocne" ?

jeden głos = punkt na plus lub minus
czyli 560-462= 98 punktów różnicy
98 to minimalna ilość głosów na plus potrzebnych do "wyzerowania" malkontentów
462+98 = co najmniej 560 głosów na mocne

niestety w pierwszych trzech dniach zainteresowanie kociarzy było cienkie, więc historia już na główną nie trafi :(

ale jak na poczekalnie to nieźle z polubieniami fb: 28
nie ma licznika share, ale statystyka mówi że zwykle drugie tyle co lajków

w pw jest oferta zbiórki w jednym z liceów w gdańsku

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Czw kwi 25, 2013 19:53 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

A ja poproszę o głosowanie na PKDT

Wygrana to także pomoc dla kotów z lisiarni, szczególnie dla tych, które zostały w tym miejscu.
Bardzo prosimy o głosy:
viewtopic.php?f=8&t=152429
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Czw kwi 25, 2013 20:16 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

Ode mnie już dawno poszło :) Właściwie straciłam niemal nadzieję, a tu niespodzianka, PKDT zaczęło się "odkuwać".
Na lisiarni natomiast jutro znowu będzie łapanka, dam znać co i jak, gdy tylko otrzymam info.
Poker, tych głosowań w pierwszych trzech dniach wcale nie było mało, niektóre wpisy na głównej mają mniej, poza tym sporo komentarzy i "lajków"; widzę też że cały czas jest tendencja wzrostowa.

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Pt kwi 26, 2013 6:00 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

ewik1976 pisze:Poker, tych głosowań w pierwszych trzech dniach wcale nie było mało, niektóre wpisy na głównej mają mniej, poza tym sporo komentarzy i "lajków"; widzę też że cały czas jest tendencja wzrostowa.

tak, ale to działa trochę inaczej tam
liczy się statystyka procentowa w pierwszych trzech dniach, a była poniżej 80% :( potem bardzo rzadko modzi coś przenoszą na główną.

Poker71

Post » Pt kwi 26, 2013 8:25 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

Stan aktualny 503/601 :ok:

Dziewczyny
kussad pisze:Wielka szkoda, że bardzo mało osób wkleiło do podpisów banerek o głosowaniu na KrakVet i o kliknięciu na "Lisiarnię" - wcześniej podawałam linki :( Bywamy na różnych wątkach i może jeszcze ktoś by zagłosował gdy je zauważy :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob kwi 27, 2013 18:16 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

Kochani po 17 dniach pracy bez przerwy (praca zawodowa, lisiarnia, kawalerka gdzie sa koty, wozenie, liczenie, lecznice.....) na chwilke zajrzałam i widzę, zę Ewa super mnie zastepuje;-))))
Bardzo Wam dziekuje za pomoc rzeczową (dzieki Hania i inne osoby), za kciuki :ok: i za zaglądanie tutaj mimo, ze wątek ten dotyczył Lisiarni, która istaniała. Lisiarnia juz nie istnieje!
Istnieją jednak koty:
Koty:
Koty odłowione:
DT:
1. Ruslan (wykastrowany, podleczony, odrobaczony, pazury obciete)- z lecznicy w gdyni pojechał 19.04.2013 do dt do Karoliny (Chełm)
2. Ramzes (wykastrowany, odrobaczony)- pojechał 20.04.2013 do dt do Magdy -(Zabianka)
3. Antoni (wyskastrowany, odrobaczony)- pojechał 20.04.2013 do dt do Justyny Gdańsk (Morena)
4. Szef (wykastrowany, odrobaczony)- pojechał 19.04.2013 do DT do znajomych Piotra
5. Przyjaciółka (sterylizowana, odrobaczona)-pojechała 19.04.2013 do dt do znajomych Piotra
6. Gandalf (wykastrowany, odpchlony)- w dt u Ewy (echtom), Gdańsk (Wrzeszcz)
7. Marcelina- (wysterylizowana, odrobaczona ) w dt u Ewy (Ewiki) Gdańsk (Ujeścisko)

Dom tymczasowy na wsi:
8. Brat Szefa- (wykastrowany, odpchlony, podleczony, po przeglądzie) starszy bezowy kocur w naszym awaryjnym lokum - 20.04.2013 pojechał na wieś
9. Karzełek/Szczurek- (wykastrowany)- w naszym awaryjnym lokum 20.04.2013 pojechał na wieś
10. Biało-czarna kotka - (sterylizowana, badanie krwi, podleczona, odpchlona)- z lecznicy w gdańsku- 20.04.2013 pojechała na wieś
11. Kotka Kreska (wysterylizowana)- pojechała na wieś
12. Kotka Noska/ Tchórzuś-(wysterylizowana, leczona z ranami po burzeniu lisiarni, zaszczepiona)- z lecznicy, potem u nas (stres i brak socjalizacji) pojechała na wieś 28.04.2013
13. Kotka Paczacz- (wysterylizowana) – pojechała na wieś 20.04.2013
14. Kocur Pucuł 2-(kastrowany)-pojechał na wieś 20.04.2013

SZUKAJĄ DT!!
15. Kotka Krawatka - (wysterylizowana, odrobaczona)-z ranami twarzy - szuka DT!!
16. Smarkuś (wykastrowany, odpchlony, odrobaczony)- wrócił z lecznicy, na leczeniu u nas , ma jechać na DT do Warszawy 7 maja
17. Sisi/siostrzyczka- (wysterylizowana, odrobaczona, zaszczepiona) - szuka dt, w naszym lokum!!!
18. Baryłka- w naszym lokum –szuka DT,
19. Czarna Gruba (wysterylizowana, odrobaczona, zaszczepiona) - w naszym lokum , szuka DT! - może pojedzie do DT do Warszawy 7 maja
20. Kocur Grucha czarny (kastrowany, szczepiony - w przyszłym tyg)- w naszym lokum, szuka DT!!!
21. kotka czarna Midi (wysterylizowana, odrobaczona ) - w naszym lokum, szuka DT
Zgineła:
22. kotka Mini-Baryłka - przebywała w lecznicy w Gdańsku, leczona, przebadana, nie przeżyła
Zostały w okolicy gruzów:
23. Bolek-dzikus,
24. Ufo-dzikus,
25. Kotka Zbój- dzikus,
26. Pucuł-dzikus
27. kotka biało-szara duża
28. kotka biało-szara przybłeda w ciązy (młoda)!!!do odłowienia
29. kocur Spłowiały-dzikus nowy
Jak widać mamy zlokalizowane 29 kotów!!...WSZYSTKIE STRACIŁY MIEJSCE BYTOWANIA!
7- 10 nadal nie pojawiło się na jedzenie.
Zagineły:
30. młodziak czarny,
31. czarna młoda kotka sterylizowana,
32. kocurek Główka (problemy z równowagą),
33. kocurek Nosek,
34. Klusek (kocur leczony miesiąc wcześniej –szwy na rozciętej łapie)
35. kocur duzy Beżowy,
36. kocur Mamut duży czarny…
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Pon kwi 29, 2013 8:53 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

Teraz walczymy o Was w konkursie Krakvet :ok: :ok: :ok: Przypomnijcie proszę o tym znajomym bo dużo osób odkłada zagłosowanie "na później" a potem zapomina :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto kwi 30, 2013 16:07 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

Poker71 pisze:
ewik1976 pisze:Poker, tych głosowań w pierwszych trzech dniach wcale nie było mało, niektóre wpisy na głównej mają mniej, poza tym sporo komentarzy i "lajków"; widzę też że cały czas jest tendencja wzrostowa.

liczy się statystyka procentowa w pierwszych trzech dniach, a była poniżej 80% :( potem bardzo rzadko modzi coś przenoszą na główną.

udało się na główną :)
najlepiej byłoby na wydarzeniu wstawić zdjęcie z opisem z kim się kontaktować oraz na jaką fundację wpłaty: odesłanie graficzne z tekstem działa 3xlepiej niż sam tekst.
jeślki taka grafika (podsyłałam propozycję do weik na pw) się znajdzie proszę o info, wstawię linka

na razie wstawiam linka tekstowego tylko do wydarzenia fb

Poker71

Post » Wto kwi 30, 2013 16:37 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

Poker71 pisze:udało się na główną :)

To teraz prosimy o głosy na PKDT, przegrywamy zaledwie kilkoma, jeszcze jest czas, jeszcze mamy szansę!
Bardzo proszę, zagłosujcie na nas.
Instrukcja głosowania w tym wątku:
viewtopic.php?f=8&t=152429
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Wto kwi 30, 2013 18:22 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

jeślki taka grafika (podsyłałam propozycję do weik na pw) się znajdzie proszę o info, wstawię linka

Mówiłes, że na główną już nie trafi więc nic nie robiłam, został sam tekst, zresztą ludzie sporo głosowali. Najważniejsze informacje sa w opisie wydarzenia na FB i właściwie tylko to się tam nie zmienia i jest u góry, bo wszelkie teksty i foty spadają, jak tylko ktoś coś nowego wrzuci. Czy chodzi Ci o to aby na piekielnych wstawić fotę i ją podlinkować? Czy może banerek, który by funkcjonował na miau?
Jestem dziś w regresji intelektualnej, więc proszę o wyrozumiałość ;)

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Wto kwi 30, 2013 18:39 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

ewik1976 pisze:

Mówiłes, że na główną już nie trafi więc nic nie robiłam, został sam tekst, zresztą ludzie sporo głosowali. Najważniejsze informacje sa w opisie wydarzenia i właściwie tylko to się nie zmienia, bo wszelkie teksty i foty spadają, jak tylko ktoś coś nowego wrzuci. Czy chodzi Ci o to aby na piekielnych wstawić fotę i ją podlinkować?

inaczej :) trzeba by tą fotę do wydarzenia fejsbukowego . tekst jakiś wymyślcie, nie za długi, i wstawcie W FOTĘ graficznie. załączając fotę dodatkowo w statusie dodajecie jakiś tekst skrótowo dwa trzy zdania oraz odnośnik (cały czas jako status:) ) do wydarzenia
o, tak:
Obrazek

ja zalinkuję na piekielnych tą fotę.
ludzie widząc fotę reagują "bardziej", chętniej udostępniają, a ona od razu też do wydarzenia odsyła

btw sama się zdziwiłam. to rzadkie że po ponad tygodniu jednak główna- ewidentnie txs4mod :)

Poker71

Post » Wto kwi 30, 2013 18:50 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

Zagłosowałam, ale tyle jest potrzebujących...aż się serce kroi...
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Wto kwi 30, 2013 20:34 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

Poker71 pisze:
Poker71 pisze:

udało się na główną :)
najlepiej byłoby na wydarzeniu wstawić zdjęcie z opisem z kim się kontaktować oraz na jaką fundację wpłaty: odesłanie graficzne z tekstem działa 3xlepiej niż sam tekst.

Dziewczyny ja niestety pojecia nie mam o czym mówicie, jesli jakos pome pomóc piszcie, czy cos mam zrobic na wydarzeniu?
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Wto kwi 30, 2013 21:01 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

aya13 pisze:Dziewczyny ja niestety pojecia nie mam o czym mówicie, jesli jakos pome pomóc piszcie, czy cos mam zrobic na wydarzeniu?

poszło pw :>

Poker71

Post » Śro maja 01, 2013 5:41 Re: [PKDT]GDAŃSK -KOTY Z FERMY LISÓW WALCZĄ O PRZETRWANIE!

zdjęcie ilustrujące

Obrazek

Poker71

[poprzednia][następna]