Koty Amiki6 - Pracusie: Snejki[*], Misio[*] i Dyziaki [*][*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 09, 2010 19:04 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie maja 09, 2010 19:26 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Obejrzałam, posłuchałam i jedno dziecię widziałam :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie maja 09, 2010 20:47 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

No właśnie...nie umiałam wywalić głosu. No cóż się ma taki głos jakiś nieradiowy :roll:

A w rzeczywistości te pawie wyglądały nieziemsko.
Niebieskie ale aż zamszowe. A jak pierwszy trząsł ogonem, to światło migało na tych oczkach i szum był taki. Trząsł nie tylko tyłkiem ale i tym ogonem. Tego nie nagrałam, bo nie zdążyłam.

Anda

Post » Pon maja 10, 2010 6:27 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Piękne pawie :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 10, 2010 7:28 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Anda, ale piękna wycieczka.
Cudne te pawie
Ten jeden Ci regularnie pozował :ryk:
Głosu się nie czepiaj :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon maja 10, 2010 7:31 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Femka pisze:Anda, ale piękna wycieczka.
Cudne te pawie
Ten jeden Ci regularnie pozował :ryk:
Głosu się nie czepiaj :lol:
Kurki go olewały to do Ani się wdzięczył :twisted:
Obrazek

Amika6

Post » Pon maja 10, 2010 7:32 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Anda miała branie :lol:
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 10, 2010 9:00 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Ej, no. :twisted:
Laski w moim wieku brania nie mają, hm... :| Nawet wśród pawi :mrgreen:

Ja mam wrażenie, ze one były o siebie zazdrosne.
Jak jeden leżał i pozwalał być podziwiany, drugi stał z kurkami daleko i to on właśnie pierwszy zaczął potrząsać tym ogonem boskim. Rzuciliśmy się biegiem tam i tam robiłam fotki i wtedy on tak telepał i szumiał na kureczkę ( która delikatnie mówiąc miała to w dziobku).
A wtedy ten leniwy się zreflektował, ze nikt go nie podziwia i też się "otworzył"
I to ON BYŁ KRÓLEM bo nie potrząsał prawie piórami, tylko kuprem machał :mrgreen: ,a wszystkie kobiałki przybiegły truchtem, wraz z młodzieńcami.
Aż żałuję, ze nie nakręciłam całego tego show.

Cieszę się, że się mogłam z Wami podzielić.

Dodam, ze w Kozłówce jest tzw ptaszarnia 8O Są to chyba cztery klatki wysokie na powiedzmy 2 metry i szerokie tak samo. Siedzą tam parami bażanty. Różne rasy. Są bardzo smutne i zrezygnowane.
Nie wiem po co one tam są. :|
Są też kozy.
Kotów nie zaobserwowałam.

Anda

Post » Pon maja 10, 2010 9:18 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Anda pisze:Dodam, ze w Kozłówce jest tzw ptaszarnia 8O Są to chyba cztery klatki wysokie na powiedzmy 2 metry i szerokie tak samo. Siedzą tam parami bażanty. Różne rasy. Są bardzo smutne i zrezygnowane.
(...)

No wiesz, Kozłówka to miejsce gdzie odbywają się tak zwane Intelektualia Myśliwskie... :?
A co do kotów to obawiam się, że pan Dyrektor a zwłaszcza jego pies ich miłośnikami nie są.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon maja 10, 2010 9:23 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Anda, ja nie wiem, co to u Ciebie znaczy "w moim wieku", ale strzelam fochem, bo ja rycząca czterdziecha z pretensjami :mrgreen:

Natomiast pawie są prawdopodobnie rozpuszczone przez zwiedzających i doskonale wiedzą, co zrobić, żeby skupić na sobie uwagę. Są przecudne, to fakt, ale też nie bez przyczyny mówi się o człowieku "dumny jak paw". Z tym, że w odniesieniu do ludzi ma to znaczenie zdecydowanie pejoratywne.
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 10, 2010 9:30 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Ciotka Anda lubi sobie powagi dodawać (pewnie z uwagi na profesję).
Na końcu filmu mignął z daleka Jej TŻ. Nie uwierzę, by taki facet ze "staruszką" się zadawał :twisted:
Obrazek

Amika6

Post » Pon maja 10, 2010 10:34 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

pixie65 pisze:
Anda pisze:Dodam, ze w Kozłówce jest tzw ptaszarnia 8O Są to chyba cztery klatki wysokie na powiedzmy 2 metry i szerokie tak samo. Siedzą tam parami bażanty. Różne rasy. Są bardzo smutne i zrezygnowane.
(...)

No wiesz, Kozłówka to miejsce gdzie odbywają się tak zwane Intelektualia Myśliwskie... :?
A co do kotów to obawiam się, że pan Dyrektor a zwłaszcza jego pies ich miłośnikami nie są.

Intelektualia Mysliwskie??
Co za nazwa. :evil:

Ciocia Femka nie strzelaj fochów mi tu , pewnie ja czterdziestka rycząca dłużej jestem .
A mój TZ też ryczy, ale jakoś tak bez przekonania :twisted: . Ostatnio z posłania nie schodzi, bo zmęczon :twisted:

Anda

Post » Pon maja 10, 2010 10:37 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

fochy wycofuję :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 17, 2010 11:55 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Tydzień minął nam pod znakiem totalnego lenistwa :oops:
dlatego zamiast fotek jest dzisiejszy Snejki - kot, który kocha szmateczki i dotyk mojej ręki :D

http://www.youtube.com/watch?v=ry9hKIqMSUk

(trochę mi uciekał z obiektywu, bo ręce mam za krótkie :twisted: )
Obrazek

Amika6

Post » Pon maja 17, 2010 12:08 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

ależ on się do Ciebie tuli ślicznie
miziak nad miziaki
:1luvu:
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]