Carmen201 pisze:Jestem za wsparciem nowego dt.
ja również jestem za
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sylwia1982 pisze:mój głos na koteczkę Sol
Gibutkowa pisze:Karmimy http://spechato.cz/dogs/rankings/
cynamon i wanilia pisze:pusta miska i nakarm psa to dwie różne akcje - nakarm psa z tablicą (wtedy jeszcze szerlokiem) udokumentowało przekazanie jedzenia schroniskom
jeśli pusta miska jest naciąganiem... to się odechciewa
sylwia1982 pisze:dziś poszedł przelew ode mnie ze składką za styczeń
Ja-Ba pisze:Aniu, czytasz w moich myślach.
Od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem poproszenia Funduszu Pokrzywkowego o wsparcie dla takiego własnie domu który z pewnych powodów znalazł się w niezwykle trudnej sytuacji finansowej.
To DT pani Ani, byłej szefowej konińskiego schroniska.
Przebywa u niej wiele kotów / adopcje w moim podpisie to koty na DT u niej/, koty te albo były zabrane ze schroniska bo w nim nie miały szans na przezycie, albo nie trafiły do niego, jak ostatnie kociaki, z uwagi na szerzącą się tam pp.
W tej chwili pani Ania nie może jak to było wcześniej korzystać z pomocy schroniska w leczeniu, szczepieniu i sterylizacjach. Stara się to robić na własny koszt, ale.....
Najpilniejszą potrzebą tak na już jest kastracja dwóch kocurków - Kena i Julka. Dzieciaki mają już ok. 8 miesięcy i to.... czuć![]()
Ewentualne wsparcie, jeśli by je otrzymała, w tym miesiącu poszło by właśnie na kastrację tych dwóch kocurków.
Ja-Ba pisze:naturalnie, za
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 724 gości